Gratis videostreaming voor Amazon Prime-leden

Inhoudsopgave:

Gratis videostreaming voor Amazon Prime-leden
Gratis videostreaming voor Amazon Prime-leden
Anonim

Amazon Prime-lidmaatschap biedt veel voordelen, waaronder toegang tot gratis streaming van veel tv-programma's en films van de Amazon Prime Video-service.

Wat is Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video, voorheen Amazon On Demand of Amazon Instant Video genoemd, is een streaming- en downloadservice voor tv en films. Het is toegankelijk op elk apparaat met behulp van de Amazon Prime Video-app (de app kan vooraf zijn geïnstalleerd of kan worden toegevoegd vanuit de app store van het apparaat). Compatibele apparaten zijn onder meer Roku, Amazon Fire TV, Echo Show, Apple TV, Chromecast, pc's, iOS- en Android-smartphones, bepaalde gameconsoles en de meeste smart-tv's.

Als je een Amazon Prime-account hebt, kun je de Prime Video-app openen op elk apparaat waarop deze is geïnstalleerd en tv-programma's en films bekijken.

Gratis kijken met Amazon Prime-lidmaatschap

Als je op het Gratis voor mij-pictogram op de Prime Video-startpagina tikt of klikt, worden alle tv-programma's en video's in verschillende categorieën weergegeven die je zonder extra kosten kunt bekijken.

Met een Amazon Prime-lidmaatschap kunnen meer dan 5.000 van de titels die doorgaans te huur zijn, direct gratis worden gestreamd naar een compatibel apparaat waarop de Amazon Prime Video-app is geïnstalleerd. Hoewel gratis streaming-privileges alle originele tv-series en films van Amazon omvatten, zijn andere tv-shows en films niet de meest actuele.

Blader door de selectie, kies een film of programma en begin met kijken.

Sommige titels die gratis kunnen worden gestreamd met een Prime-account zijn (Originals) The Marvelous Mrs. Maisel, The Tick, Man in the High Castle, Bosch, Hanna, Jack Ryan, The Boys, (Movies) A Quiet Place, Snowden, The Big Sick en Logan Lucky.

Image
Image

Er is ook een extra grote selectie van tv-programma's en video's die je kunt huren of kopen. Gekochte films en tv-programma's kunnen worden gestreamd en sommige kunnen worden gedownload en opgeslagen om ze later offline te bekijken. Huur- en aankoopprijzen variëren.

Compatibele apparaten om te downloaden zijn:

  • Fire-tablets (behalve Kindle Fire 1st Generation).
  • Android-telefoons en tablets.
  • iOS-apparaten.

Hier zijn de stappen om Prime Video-titels te downloaden met de Prime Video-app op een compatibel apparaat:

  1. Verbind het apparaat met een Wi-Fi of draadloos netwerk.
  2. Zoek de Prime Video-show of filmtitel die je wilt downloaden.
  3. Tap Download of de watch op FireTV offline of pijl-omlaag prompts.

    Image
    Image

Je kunt je favoriete programma's en films ook ordenen en opslaan in een online bibliotheek. Vind het door het tabblad My Stuff in de app te selecteren.

Image
Image

Apps van derden waarvoor u moet betalen

Naast Amazon Prime Video-gerichte inhoud, is er een selectie van apps van derden beschikbaar. Je vindt streamingversies van HBO, Starz, Cinemax, Showtime, Paramount+ (voorheen CBS All Access), NickHits, Shudder, Sundance Now en meer die nog meer inhoud bieden.

Om toegang te krijgen tot de inhoud van abonnement-apps van derden, meldt u zich aan en beta alt u eventuele extra vereiste kosten afzonderlijk. Sommige apps bieden mogelijk een gratis proefperiode van 7 dagen (of langer).

Stream ook gratis muziek

Naast toegang tot veel gratis tv-programma's en films op Amazon Prime Video, is een ander voordeel van Amazon Prime dat je toegang hebt tot ongeveer 5 miljoen gratis nummers op Amazon Music. Als je meer wilt, krijgen Amazon Prime-leden 20 procent korting voor volledige toegang tot 20 miljoen nummers op Amazon Music Unlimited.

Amazon Music Unlimited-selecties kunnen worden afgespeeld op alle Echo slimme luidsprekerapparaten met afspeelbesturing door Alexa-spraakopdrachten.

Wat is Amazon Prime?

Meld je aan voor een Amazon Prime-lidmaatschap om mee te kunnen kijken en naar muziek te luisteren.

Het belangrijkste voordeel van het Amazon Prime-lidmaatschap van $ 119,00 per jaar (of $ 12,99 per maand) is gratis verzending binnen twee dagen voor in aanmerking komende producten die op Amazon worden verkocht en producten die in toepasselijke postcodes leven. Amazon Prime biedt gratis verzending binnen twee dagen voor productaankopen die zijn gemarkeerd voor Prime-verzending, zelfs als het totale aankoopbedrag minder is dan $ 25. Zonder het Prime-lidmaatschap kunnen klanten gratis standaardverzending krijgen voor aankopen van meer dan $ 25.

Andere Amazon Prime-verzendvoordelen zijn:

  • Gratis levering op releasedatum: Pre-order een nieuw product en ontvang het op de officiële releasedatum.
  • Prime Now: Gratis levering binnen twee uur of minder, of een specifieke levertijd op bepaalde locaties.
  • Amazon Locker Hub-opslag: U hoeft Amazon-items niet thuis in ontvangst te nemen. Laat items in plaats daarvan naar een officiële externe Amazon-opslaglocatie sturen waar u uw aankopen kunt ophalen.

Naast gratis verzending met korting en toegang tot Prime Video en muziek, zijn er extra voordelen van Amazon Prime-lidmaatschap om te overwegen.

Als je graag op Amazon winkelt en geïnteresseerd bent in gratis en snelle levering, kunnen de gratis streaming video's en muziek de extra stimulans zijn die je nodig hebt om de Amazon Prime-service te proberen.

Wat is Amazon Prime Student?

Amazon Prime Student is een programma gemaakt voor studenten. Om te beginnen krijgen Prime Student-leden een proefperiode van zes maanden die het volgende omvat:

  • Gratis verzending binnen twee dagen.
  • Onbeperkt streamen van Prime-films en tv-shows.
  • Onbeperkte opslag met Amazon Photos.
  • Maandelijkse gratis gamecontent, evenals een Twitch-abonnement.
  • Andere aanbiedingen.

Nadat de proefperiode van zes maanden is afgelopen, komen Amazon Prime Student-leden in aanmerking voor 50 procent korting op Amazon Prime ($ 59,00 per jaar of $ 6,49 per maand), inclusief toegang tot de rest van de Prime-voordelen.

Andere streaming- alternatieven

Terwijl Amazon Prime onbeperkte streaming van geselecteerde films en tv-programma's biedt, zijn Netflix, Hulu en Disney+ andere mogelijke alternatieven. Ze bieden allemaal originele inhoud en een grote bibliotheek met films en tv-programma's.

Amazon Prime Video en Netflix bieden een toenemend aantal originele programma's en films in 4K en HDR.

Aanbevolen: