Ontvang gratis kindershows van Amazon Prime voor een beperkte tijd

Inhoudsopgave:

Ontvang gratis kindershows van Amazon Prime voor een beperkte tijd
Ontvang gratis kindershows van Amazon Prime voor een beperkte tijd
Anonim

Waarom dit ertoe doet

Het is al moeilijk genoeg om je kinderen bezig te houden terwijl ze thuis zijn van school en niet naar buiten kunnen om hun vrienden te zien zonder degelijke inhoud. De gratis familietitels van Amazon zullen waarschijnlijk ook veel goodwill genereren, terwijl ze mogelijk sommige ouders ertoe aanzetten om Prime te kopen als het allemaal voorbij is.

Image
Image

Amazon heeft gratis een aantal kinderprogramma's van Amazon Prime uitgebracht.

Hoe toegang te krijgen: Log in met uw Amazon-account en ga naar de Free Family Titles-landingspagina. U hoeft geen Prime-lid te zijn om de beschikbare titels in uw regio te zien.

Wat je zult zien: De titels zijn afhankelijk van je geografische locatie, maar sommige die we op de pagina zagen, zijn Pete the Cat, The Stinky & Dirty Show, Als je een muis een koekje geeft, bugdagboeken en meer. Er is ook een PBS-kindermodule, zodat u uw kleintjes voor meer leeftijdsgeschikte inhoud kunt brengen. Prime-leden kunnen een toeslag van $ 4,99 aan hun lidmaatschap toevoegen om nog meer PBS Kids-shows te krijgen.

Er zijn zelfs een heleboel IMDB-tv-familiefilms, zoals Shrek Forever After, Scooby-Doo: The Movie, Stuart Little en Stuart Little 2, en meer die je gratis kunt bekijken (hoewel ze advertenties hebben in hen).

Bottom line: Als je in deze tijd van COVID-19 bijna geen gezinsvriendelijke films en tv-programma's meer op Netflix of je eigen dvd-collectie hebt, is dit een gemakkelijke manier om de tv-tijd van uw kinderen te vergroten zonder dat u zich al te veel zorgen hoeft te maken over extra geld of ongepaste inhoud. Het kan je zelfs aanmoedigen om Prime-lid te worden zodra de beperkte tijd voorbij is.

Aanbevolen: