Waar een iPhone kopen naast de Apple Store

Inhoudsopgave:

Waar een iPhone kopen naast de Apple Store
Waar een iPhone kopen naast de Apple Store
Anonim

De iPhone is een van de meest populaire consumentenelektronicaproducten ooit en iedereen wil er een. De vraag is niet of je een iPhone moet kopen, maar waar je een iPhone moet kopen?

Waar kan ik het beste een iPhone kopen?

Natuurlijk kun je direct naar de bron gaan en een iPhone kopen bij Apple's online- of winkelwinkels, maar je hebt veel andere keuzes over waar je je iPhone kunt kopen.

Het antwoord is dat er niet echt een enkele winkel of website is die het beste is. Elke winkel of website die de iPhone verkoopt, verkoopt dezelfde modellen, voor ongeveer dezelfde prijs. Je kiest dus echt op basis van gemak of kleine, tijdelijke promoties.

Dingen om te overwegen bij het winkelen voor een iPhone

Hoewel er geen enkele regel is over wat de ene winkel beter maakt dan de andere voor het kopen van een iPhone, zijn er enkele factoren die ervoor kunnen zorgen dat een winkel de beste plek voor u is om een iPhone te kopen:

  • Promoties: Omdat iedereen dezelfde iPhone voor in principe dezelfde prijs verkoopt, bieden winkeliers soms bonuspromoties aan zodat u ze kunt kiezen. Je kunt een gratis hoesje, cadeaubon of een andere beloning bemachtigen als je op aanbiedingen let.
  • Bestaande relatie: Soms is de beste plaats om een iPhone te kopen de gemakkelijkste - en dat kan van uw huidige telefoonbedrijf zijn. Een nieuwe telefoon kopen bij uw huidige bedrijf zorgt voor een soepele overgang.
  • Inruilwaarde: Sommige winkeliers bieden een inruiltegoed aan voor uw oude telefoon om de prijs van de nieuwe te verlagen. Hoe meer inruilgeld u krijgt, hoe beter een deal kan zijn.
Image
Image

Moet ik wachten op een verkoop om een iPhone te kopen?

Nee. Dat komt omdat de iPhone bijna nooit in de uitverkoop gaat. Apple controleert streng de prijzen van zijn producten, en omdat er zo'n grote vraag naar de producten is, hoeven ze niet in prijs verlaagd te worden om te verkopen. Van tijd tot tijd zijn er kleine uitverkoop - vaak rond de feestdagen - of een enkele winkelier kan tijdelijk een paar modellen korting geven. Je bespaart zelden meer dan 10% op de verkoopprijs van een iPhone, en vaak minder dan dat, dus er is niet veel reden om te wachten op een uitverkoop.

Heb je wat begeleiding nodig om alle iPhone-modellen en -opties te achterhalen? Bekijk hoe u de beste iPhone voor u kiest.

Bottom Line

Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele van de belangrijkste winkelopties voor het kopen van een iPhone.

iPhones op Amazon

Natuurlijk kan 's werelds grootste detailhandelaar je 's werelds populairste telefoon verkopen. Hoe zou het niet kunnen? Alle iPhones die je bij Amazon koopt, zijn ontgrendeld, wat betekent dat je ze bij elk telefoonbedrijf kunt gebruiken.

De Apple Store

Je kunt natuurlijk een iPhone kopen in een van de bijna 500 winkels van Apple over de hele wereld. De Apple Store is uitgerust om je een iPhone te verkopen en de telefoondienst te activeren die nodig is om de iPhone te gebruiken (dat kan ook bij de meeste andere winkels). Bovendien kun je veel geweldige accessoires krijgen.

Bezoek de lijst met Apple Stores om de dichtstbijzijnde te vinden of koop hem online.

iPhones bij AT&T Stores

Met meer dan 2.200 AT&T-winkels in de VS zijn AT&T-winkels wijder verspreid dan Apple-winkels. Deze winkels verkopen iPhones die werken op het AT&T-netwerk (grote verrassing, toch?) en activeren ze ter plaatse.

Gebruik de winkelzoeker van AT&T om de dichtstbijzijnde AT&T te vinden of bezoek de online winkel van AT&T.

Bottom Line

Hoewel elk groot telefoonbedrijf zijn eigen officiële winkels heeft, zijn er ook veel bedrijven die telefoons en diensten doorverkopen voor meerdere providers. Deze geautoriseerde wederverkopers kunnen goede locaties zijn om de iPhone te kopen. Niet elke geautoriseerde wederverkoperlocatie heeft de iPhone, maar negeer deze bedrijven niet alleen omdat ze geen eigendom zijn van een provider.

iPhones bij Best Buy

In 2008 werd Best Buy de eerste grote retailer naast Apple en AT&T die toestemming kreeg om de iPhone te verkopen. Hoewel je hier geen grote kortingen of verkopen zult vinden, organiseert Best Buy af en toe promoties die de waarde verhogen en tweedehands iPhones met korting verkopen.

Bottom Line

Zoals met bijna al het andere dat u wilt kopen, kunnen Craigslist en eBay u over het algemeen helpen. Koper pas echter op. Zorg ervoor dat u weet wat u koopt, koopt bij een zeer gewaardeerde dealer (tenminste op eBay. Craigslist biedt geen beoordelingen) en doe slimme aankopen. Wees op uw hoede voor deals die te mooi lijken om waar te zijn, en zorg ervoor dat u een nieuw apparaat koopt (tenzij u op zoek bent naar een gebruikt toestel), anders zou u geld en een slechte telefoon kunnen krijgen.

iPhones van prepaid providers

De iPhone is ook verkrijgbaar via een aantal prepaidtelefoonbedrijven in de VS, waaronder Boost Mobile, Cricket, Straight Talk en Virgin. Er zijn enkele compromissen met prepaid-bedrijven, maar als u bereid bent ze te maken, bespaart u waarschijnlijk wat geld op uw maandelijkse rekening in vergelijking met de grote telefoonmaatschappijen. Lees meer over prepaid providers, hun prijzen en waar te kopen.

Bottom Line

Net als bij de prepaid-providers bieden deze kleinere telefoonmaatschappijen opties die de grote providers niet hebben: in dit geval diensten naar landelijke en afgelegen gebieden. Telefoonprijzen zijn ongeveer hetzelfde als die van de grote providers, hoewel maandelijkse abonnementen verschillen. Bekijk deze lijst met regionale providers die de iPhone aanbieden om te zien of er een bij jou in de buurt is.

iPhones van Sprint

Nu het op twee na grootste mobiele telefoonbedrijf van de VS de iPhone aanbiedt, kun je die telefoon ook in zijn winkels kopen. Vind uw dichtstbijzijnde Sprint-locatie.

Bottom Line

Nog een grote big-box-retailer die actief is in de iPhone-business. U kunt een iPhone- en serviceabonnement kopen bij AT&T of Verizon in de bijna 1.700 Amerikaanse winkels. Target verkoopt de iPhone echter alleen in de winkel, dus hoewel je er online meer over kunt leren, moet je naar een winkel gaan om hem te kopen. Vind uw dichtstbijzijnde doel.

iPhones van T-Mobile

De laatste van de vier grote Amerikaanse telefoonbedrijven begon in 2013 met het dragen van de iPhone. Als gevolg hiervan kun je nu alle huidige iPhone-modellen kopen bij de winkels en online winkels van T-Mobile. Vind uw dichtstbijzijnde T-Mobile-winkel.

Bottom Line

De meeste websites die gebruikte iPods kopen en verkopen, kopen en verkopen ook gebruikte iPhones. Kijk rond op deze sites voor de laagste prijzen. En hoewel de kwaliteit hier over het algemeen erg goed is, onthoud dat deze telefoons worden gebruikt en soms zonder garantie. Zoals altijd moet je activeren via Apple of een telefoonmaatschappij.

iPhones van Verizon

Het grootste mobiele telefoonbedrijf van de VS begon op 10 februari 2011 met de verkoop van de iPhone in zijn winkels. Vind de dichtstbijzijnde winkel.

Walmart en Sam's Club

's Werelds grootste detailhandelaar begon in 2009 met de verkoop van de iPhone en biedt nu de hardware aan samen met de Straight Talk-prepaidservice. Af en toe biedt Wal-Mart kortingen op iPhones die u nergens anders zult zien. Vind hier uw lokale Wal-Mart. Zijn zusterbedrijf, Sam's Club, biedt ook de iPhone aan.

Heeft u nog oude iPhones liggen die u niet meer gebruikt? Verander ze in geld om te besteden aan het kopen van een nieuw model. Leer hoe u uw iPhone klaarmaakt voor verkoop en waar u uw gebruikte iPhone, iPad of iPod kunt verkopen.

Aanbevolen: