Google Flights: een vliegticket boeken

Inhoudsopgave:

Google Flights: een vliegticket boeken
Google Flights: een vliegticket boeken
Anonim

Wat te weten

  • Zoek op Google naar vluchten van uw locatie naar uw bestemming in het gewenste tijdsbestek om beschikbare vluchten in de zoekresultaten te zien.
  • U kunt ook de website van Google Flights bezoeken om gerichter naar vluchten te zoeken binnen een flexibel tijdsbestek.
  • De Google Flights-website biedt andere zoekfilters op basis van prijs, aantal tussenstops, aansluitende luchthavens en meer.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u vliegtickets koopt met Google Flights. Er zijn twee manieren om Google Flights te gebruiken: Zoek rechtstreeks naar vliegtickets vanuit de zoekmachine of ga naar de website van Google Flights om tickets te vinden.

Zoeken naar Google Flights

Google Flights zoekt vluchtprijzen zonder ooit de Google-zoekmachine te verlaten. U kunt zien uit welke luchtvaartmaatschappijen u kunt kiezen, een specifieke vertrek- en aankomstdatum kiezen en prijzen direct in de zoekresultaten bekijken.

U kunt bijvoorbeeld een nieuwe Google-zoekopdracht openen en 'vluchten van MCI naar NYC in oktober' typen om Google te vertellen vluchten te vinden die aan die specificatie voldoen. Of, als uw browser toegang heeft tot uw huidige locatie, typt u gewoon "vluchten naar New York City" voor vluchtinformatie over de luchthaven die het dichtst bij uw huidige locatie ligt.

De Google Flights-website

Als je de Google Flights-website gebruikt, zie je niet alleen een lijst met vluchten, maar ook een kaart ervan aan de rechterkant, samen met je huidige locatie. Van daaruit kunt u het aantal passagiers wijzigen dat zal vliegen; kies uit eerste klas, economie, enz.; vluchten bekijken binnen een flexibel tijdsbestek; filter de resultaten op veel verschillende criteria.

Image
Image

Hoe Google Flights-resultaten te filteren

Google Flights gebruikt veel filteropties, zodat u de exacte vlucht kunt vinden die u wilt kopen. Misschien heb je bijvoorbeeld een specifieke prijs in gedachten wanneer je naar tickets zoekt, of misschien heb je een vluchtduur, aankomsttijd of een specifiek beloningsnetwerk in gedachten.

Kies op de Google Flights-website, na het selecteren van de luchthaven van vertrek (en de luchthaven van terugkeer als u een retourvlucht wilt), een datum voor wanneer u wilt vertrekken en een andere voor de terugvlucht. Zodra Google Flights die details kent, kan het u met allerlei soorten vluchten matchen met deze filteropties:

  • Bags: zie alleen vluchten die toegang hebben tot de bagageruimte.
  • Stops: behoud de standaardoptie "Een willekeurig aantal stops" of kies tussen alleen non-stop, één stop of minder, of twee stops of minder.
  • Airlines: hiermee kunt u alleen Google-tickets voor geselecteerde luchtvaartmaatschappijen, inclusief allianties zoals Star Alliance en SkyTeam.
  • Price: Gebruik dit filter om vliegtickets onder een bepaalde prijs weer te geven. Afhankelijk van waar je naartoe vliegt en van waaruit je vertrekt, heb je misschien de optie om de vliegticketprijzen te filteren tot minder dan $ 100.
  • Times: Kies uitgaande of terugvluchttijden, zodat de vliegtickets die u op Google Flights ziet, beperkt zijn tot alleen die tijden. U kunt bijvoorbeeld van 7.00 tot 11.00 uur kiezen voor het uitgaande vertrekfilter, zodat u zeker weet dat u een vlucht vindt die voor 12.00 uur vertrekt.
  • Verbindende luchthavens: verwijder alle luchthavens uit deze lijst als u niet wilt dat de vlucht daar een tussenstop heeft. U kunt ook de duur van de tussenstop aanpassen, bijvoorbeeld 1-3 uur, om ervoor te zorgen dat uw vlucht snel verloopt.
  • More: dit gedeelte van Google Flights heeft nog twee opties. Pas hier de totale vluchtduur aan om langere vluchten uit de lijst te houden. U kunt Google Vluchten ook afzonderlijke tickets laten weergeven of verbergen. Dit zijn vluchten die u afzonderlijk kunt kopen om hopelijk een algehele lagere prijs te krijgen voor uw gecombineerde vertrek- en terugvlucht.

Er zijn meer opties beschikbaar boven de filteropties, net boven de locaties die je hebt ingevoerd. Je kunt wisselen tussen een retour en een enkele reis en de vluchten verfijnen met een weekendtrip of een reis van één of twee weken, en kiezen welke maanden je wilt reizen.

Nadat de resultaten verschijnen, sorteert Google Flights ze op beste vluchten, prijs, vertrektijd, aankomsttijd en duur.

Als je Google Vluchten bekijkt vanaf de pagina met zoekresultaten van Google, zijn de enige opties die je hebt het wijzigen van de vertrek- en bestemmingsluchthavens en het kiezen van datums voor de vluchten.

Een vliegticket kopen via Google Flights

Toegang tot Google Flights en het filteren van de resultaten om de beste tickets voor u te vinden, is slechts een deel van het proces. Het volgende dat u hoeft te doen, is de vlucht daadwerkelijk boeken.

Klik op een vlucht om deze als vertrekvlucht te kiezen. Als dit een retourvlucht is, selecteer dan ook een terugvlucht.

Bekijk uw vluchtinformatie op de pagina Reisoverzicht. Deze pagina toont niet alleen de vluchttijden en prijs, maar ook of je vliegtuig wifi heeft, hoeveel beenruimte je hebt en of er stroom in de stoel is om je apparaten op te laden in het vliegtuig. Klik op Selecteren

Voltooi de aankoop op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Aanbevolen: