Zoeken naar inhoud in de iTunes Store

Inhoudsopgave:

Zoeken naar inhoud in de iTunes Store
Zoeken naar inhoud in de iTunes Store
Anonim

Wat te weten

  • Open iTunes en ga naar de iTunes Store. Selecteer in de kolom Functies Browse. Selecteer een categorie, genre of item om verder te bladeren.
  • Kies uit: Audiobooks, Movies, Music, Music Video's, Podcasts en TV-shows.
  • Voor muziek kun je op de volgende manieren bladeren: Stemming, decennium, land, hits, wat is er nieuw, populaire nummers en genre.

Als u door de inhoud van de iTunes Store wilt bladeren, kiest u een categorie, zoals muziek of podcasts, en kiest u vervolgens genres, subgenres, artiesten en andere details. Het is een geweldige manier om inhoud te ontdekken waar je niet bekend mee bent, en we laten je zien hoe je dieper kunt graven met iTunes 12.

Blader door genres en categorieën in de iTunes Store

Volg deze stappen om door de inhoud van de iTunes Store te bladeren:

  1. Begin door iTunes te openen en naar de iTunes Store te gaan.
  2. Scroll naar de onderkant van het iTunes Store-venster. Klik in de kolom Functies op Browse.

    Image
    Image
  3. Het iTunes-venster verandert van de kleurrijke, geïllustreerde iTunes Store in een basisraster. Klik op het soort inhoud dat u wilt bekijken in het linkerdeelvenster. Opties zijn:

    Audioboeken, Films, Muziek, Muziek Video's, Podcasts en TV-shows

  4. Nadat u uw eerste selectie hebt gemaakt, wordt in de volgende kolom de inhoud weergegeven. Als je audioboeken, muziek, muziekvideo's, tv of films kiest, zie je Genre. Als je podcasts kiest, zie je Categorie.

  5. Ga door met het maken van selecties in elke kolom om uw browsen te verfijnen.

    Image
    Image
  6. Als je door de volledige reeks kolommen hebt genavigeerd voor het soort inhoud dat je leuk vindt, toont de laatste kolom de albums, tv-seizoenen of andere keuzes die overeenkomen met je selectie. Klik op een item in de laatste kolom om de aanbiedingen in de onderste helft van het venster te zien.

    Image
    Image

Bekijk en koop inhoud

Nadat je iets hebt geselecteerd in de uiterst rechtse kolom, zie je de aanbiedingen voor het item dat je hebt geselecteerd in de onderste helft van het venster, afhankelijk van je keuzes.

  • Voor Audiobooks zie je alle audioboeken die overeenkomen met het genre en de auteur/verteller die je hebt geselecteerd. Dubbelklik op een audioboek om er een fragment van 30 seconden uit te horen.
  • Voor Movies ziet u een lijst met alle films in het geselecteerde genre. Dubbelklik op een film om de trailer te bekijken.
  • Voor Music zie je de nummers van een album. Dubbelklik op een nummer om er een clip van 90 seconden van te horen.
  • Voor Muziekvideo's dubbelklikt u op een video om een clip van 30 seconden te bekijken.
  • Voor Podcasts wordt de podcast afgespeeld door te dubbelklikken op uw resultaten.
  • Voor een TV Show zie je lijsten voor alle afleveringen van het seizoen dat je hebt geselecteerd. Dubbelklikken op een aflevering speelt een voorbeeld van 30 seconden af.

Naast elk item staat een knop. Met deze knoppen kunt u het door u geselecteerde item downloaden, kopen of bekijken. Klik op een knop om actie te ondernemen.

Om gratis items te downloaden of betaalde items te kopen, heb je een Apple ID nodig.

Apple Music-bladerscherm

Je vindt een ander soort browse-ervaring door op Browse bovenaan het iTunes Music-scherm te klikken. In plaats van door een raster van opties te navigeren, biedt het bladerscherm onder andere muziekcategorieën, gegroepeerd op stemming, decennia, land, hits, wat is er nieuw en populaire nummers. Als je naar beneden scrolt, vind je een Genres-link naar muziekcategorieën en muziekvideo's voor meer opties.

Aanbevolen: