Hoe Apple de volgende AirPods zou kunnen verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe Apple de volgende AirPods zou kunnen verbeteren
Hoe Apple de volgende AirPods zou kunnen verbeteren
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Geruchten zeggen dat AirPods 3 in de eerste helft van 2021 zou kunnen aankomen.
  • De nieuwe AirPods kunnen veel lijken op de huidige AirPods Pro.
  • Apple gebruikt misschien beengeleiding, maar niet hoe je denkt.
Image
Image

Apple's AirPods zijn absurd populair, gezien in allerlei oren, elke keer dat je een wandeling maakt of met de metro reist. Dus, wat zou Apple kunnen doen om de volgende versie nog beter, nog populairder te maken?

De geruchten - en de onvermijdelijke opmars van vooruitgang - zeggen dat AirPods 3 elk moment kan worden verwacht. Sommige van deze geruchten, afkomstig van de semi-betrouwbare Chinese site 52 Audio, zeggen dat de draadloze oordopjes van de volgende generatie van Apple veel functies van de AirPods Pro zullen overnemen, misschien zelfs een ruisonderdrukkingsfunctie. Dus, wat zou Apple kunnen toevoegen aan de AirPods om ze te verbeteren?

"Het hebben van een kleinere stuurpen op het draadloze ontwerp zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit zou een goed begin zijn", vertelde CocoSign-medeoprichter Caroline Lee via e-mail aan Lifewire, "en we hebben nog steeds niets gehoord over waterdichtheid of waterbestendigheid."

AirPod-geruchten

Volgens 52 Audio zullen de AirPods van de volgende generatie eruitzien als een kruising tussen de huidige AirPods en de AirPods Pro. De assen worden korter en gebruiken de drukgevoelige bedieningselementen van de Pro, waarbij je in de schacht knijpt om Siri te spelen, te pauzeren, over te slaan en op te roepen.

Ze lijken ook vergrote infrarood detectorvensters te hebben, om te controleren of ze in je oren zitten of niet, samen met afneembare tips, die het dimensioneren gemakkelijker moeten maken voor grote en kleine oren.

Ook veranderd is de oplaadcassette, die van verticaal naar liggend formaat gaat, opnieuw die van de Pro's nabootst.

Door al deze Pro-functies toe te voegen, lijken de AirPods Pro zelf veel minder aantrekkelijk, maar het is ook mogelijk dat Apple deze binnenkort ook zal upgraden.

Een kleinere stuurpen op het draadloze ontwerp hebben zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit zou een goed begin zijn.

Een vergelijkbare situatie bestaat momenteel in de iPad-opstelling. De iPad Pro, met technologie die teruggaat tot 2018, is nauwelijks beter dan de iPad Air. De Air heeft een snellere A14-processor, past op dezelfde accessoires als de Pro en is goedkoper. Maar het herontwerp van iPad Pro komt mogelijk al in de lente, met een verbeterd mini-LED-scherm.

Wat v alt er met dat in gedachten nog toe te voegen aan de AirPods en AirPods Pro?

Ruisonderdrukking

De voor de hand liggende toevoeging voor de reguliere AirPods is ruisonderdrukking, net als de Pro's. Door microfoons binnen en buiten het oor te gebruiken, mengt de AirPods Pro een fase-omgekeerde versie van het omgevingsgeluid in de luidspreker.

Dit dempt ruis, waardoor het niet alleen gemakkelijker is om je muziek te horen, maar je ook het volume lager kunt houden en je oren kunt beschermen.

AirPods Pro hebben ook een "transparantie"-modus, die een beetje van het geluid van buiten weer naar binnen mengt, zodat je kunt horen wat er aan de hand is.

Dit is wonderbaarlijk en veel beter dan pogingen van andere koptelefoonmakers. De niveaus zijn perfect uitgebalanceerd, dus het lijkt alsof de buitenwereld zojuist is afgewezen.

Beengeleiding

Beengeleiding is een gevestigde technologie die trillingen via de schedel naar het oor stuurt. Het wordt meestal gebruikt voor meeluisterende hoortoestellen of gespecialiseerde hoofdtelefoons, waar het het voordeel heeft dat het hoorbaar is in luide omgevingen en uw oren niet blokkeert.

Image
Image

Apple kan het anders gebruiken. AirPods kunnen trillingen die door je hoofd gaan terwijl je spreekt vergelijken met het geluid van je stem in de gewone microfoon.

Het zou dit kunnen gebruiken om je stem duidelijk op te pikken, zelfs in erg lawaaierige omgevingen. Op basis van supply chain-analyse lijkt het erop dat deze functie daadwerkelijk zou kunnen komen. Hoewel het misschien alleen in het Pro-model is?

Beter geluid

De AirPods Pro klinken veel beter dan de gewone AirPods, en dat komt vooral door de pasvorm. U kunt kiezen uit drie maten siliconentips en de in de iPhone ingebouwde Ear Tip Fit Test gebruiken om erachter te komen welke het beste past.

De gewone AirPods klinken net als de oude bedrade EarPods, die niet slecht waren. Maar een verbetering zou welkom zijn, en gezien het werk aan de HomePods en de AirPods Max doet Apple het duidelijk goed als het gaat om het verbeteren van geluid door live computerverwerking.

Eén verzoek: maak wat alternatieve, grotere siliconen tips beschikbaar voor mensen die ze nodig hebben. Vragen om een vriend.

Ruimtelijke audio

Ruimtelijke audio is een leuke gimmick die audio in 3D-ruimte om je heen kan plaatsen. Als u bijvoorbeeld uw hoofd naar links draait wanneer u een film op uw iPad bekijkt, zal het door ruimtelijke audio lijken alsof het geluid nu van rechts komt, waardoor het aan de iPad wordt gekoppeld.

Image
Image

Dit is momenteel alleen voor Pro, maar lijkt een gemakkelijke toevoeging voor de reguliere lijn.

Andere geweldige toevoegingen zijn waterdichtheid, betere volumeregeling van de AirPods zelf en misschien een aantal nieuwe kleuropties.

AirPods zijn een echte hit voor Apple, dus verwacht dat het zich echt zal concentreren op het voorblijven van de rest. Een manier om dat te doen is door de lijn steeds uit te breiden, zoals bij de AirPods Max. Een andere is om de reguliere AirPods zo geweldig mogelijk te blijven maken.

Aanbevolen: