Back 4 Blood zou de volgende Left 4 Dead kunnen zijn

Inhoudsopgave:

Back 4 Blood zou de volgende Left 4 Dead kunnen zijn
Back 4 Blood zou de volgende Left 4 Dead kunnen zijn
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Back 4 Blood is een spirituele opvolger van de Left 4 Dead-serie.
  • De game biedt nieuwe functies om hem te onderscheiden van het origineel.
  • Back 4 Blood biedt dezelfde leuke en hectische coöp-gevechten die de Left 4 Dead-serie zo iconisch maakten.
Image
Image

Meer dan een decennium na de release van Left 4 Dead 2, zullen fans van de iconische zombie-slachtserie van Valve en Turtle Rock Studios genoeg vinden om van te houden in de aankomende coöperatieve first-person shooter van Turtle Rocks, Back 4 Blood.

Oorspronkelijk geplaagd in 2019, kregen we eindelijk onze eerste blik op Back 4 Blood-gameplay tijdens The Game Awards 2020. De aankomende titel lijkt een spiritueel vervolg te zijn op de Left 4 Dead-serie, die sinds Left 4 Dead 2 in 2009 geen nieuw item meer heeft gezien. Hoewel Valve vaak veel erkenning krijgt voor het succes van Left 4 Dead, was Turtle Rock Studios de belangrijkste ontwikkelingsgroep achter de coöperatieve hit, en nu brengt het die ervaring naar de volgende generatie gaming met Back 4 Blood.

Back 4 Blood komt zo dicht bij de Left 4 Dead-formule als Turtle Rock Studios zou kunnen krijgen zonder simpelweg de Left 4 Dead-naam erop te gooien en het een dag te noemen. Alles waardoor de originele serie zo goed aanvoelde om te spelen, inclusief de op act gebaseerde missies, unieke personages en speciale geïnfecteerden, is te zien in Back 4 Blood, wat helpt om dezelfde charme en functies vast te leggen die hielpen om het origineel zo hoog te krijgen respect.

Mixen

In Back 4 Blood kunnen spelers samenwerken met drie anderen om het op te nemen tegen hordes Ridden (Turtle Rock's naam voor zombies) terwijl ze verschillende missies voltooien, allemaal met een onderliggend verhaal. Het is dit basisniveau van DNA dat zoveel op het origineel lijkt, maar dit is niet alleen een kopie en plak van de Left 4 Dead-serie. Back 4 Blood introduceert ook zijn eigen elementen, waaronder een deck-building systeem dat spelers kunnen gebruiken om extraatjes, uitrustingsitems en meer samen te stellen.

em

Sommige van de items in deze kaartspellen zijn wapens zoals een aanvalsgeweer, uzi en zelfs jachtgeweer. Terwijl je begint met een vooraf ingesteld kaartspel, kun je ook extra kaarten ontgrendelen door middel van gameplay waarmee je de voordelen, wapens en andere goodies kunt kiezen die je mee wilt nemen in de strijd. Je kunt dan kiezen uit een reeks van deze kaarten aan het begin van de ronde, evenals tijdens elke pauze aan het einde van elk missiesegment wanneer je in de veilige kamer bent. Als je voordelen kunt selecteren die je genezingsvermogen vergroten of zelfs de hoeveelheid schade die je oploopt van bepaalde soorten vijanden, kun je je aanpak beter plannen, iets dat de originele Left 4 Dead-serie nooit bood.

Back 4 Blood gebruikt ook een speciaal AI-directorsysteem, vergelijkbaar met Left 4 Dead's Game Director, dat rechtstreeks van invloed is op de soorten vijanden die je tegenkomt, waar je ze tijdens het level tegenkomt en hoe veel bereden waar je tijdens elke playthrough mee te maken krijgt. Dit zorgt ervoor dat elke run anders aanvoelt, en verandert hoe speciaal geïnfecteerd is, zoals Hockers en Ogres-Back 4 Blood's versie van de Smokers and Tanks van Left 4 Dead -spawn, en zelfs waar hordes in het level verschijnen.

Turtle Rock heeft ook de manier waarop sommige andere kernsystemen werken veranderd. In plaats van auto-alarmen, die veel werden gebruikt in Left 4 Dead, gebruikt Back 4 Blood speciale Ridden die hordes kan alarmeren, evenals groepen vogels die bang kunnen zijn, waardoor groepen vijanden in de buurt worden gewaarschuwd.

Een klassieker nieuw leven inblazen

Terwijl Back 4 Blood veel van hetzelfde bloed en botten bevat die de Left 4 Dead-serie zo leuk maakten, heeft Turtle Rock veel gedaan om Back 4 Blood zijn eigen persoonlijkheid te geven.

Door de beproefde formule van de originelen te gebruiken, heeft Turtle Rock een goede basis gelegd voor de aanstaande coöperatieve FPS. Deze basis wordt verder verbeterd met de toevoeging van de voordelen die het kaartsysteem met zich meebrengt, evenals de verkoper die zich in elke veilige kamer bevindt. De mogelijkheid om verschillende items te kopen, zoals medkits, bijlagen voor wapens en zelfs upgrades voor je extra's, voegt een geheel nieuwe diepte toe aan de kerngameplay.

Ik heb nog maar een klein stukje gezien van wat Back 4 Blood te bieden heeft, maar tot nu toe is Turtle Rock Studios erin geslaagd om gebruik te maken van het genie van de originele serie. Door nieuwe functies aan te bieden bovenop de kerngameplay waar ik duizenden uren van heb genoten, zorgt Back 4 Blood ervoor dat de klassieke coöperatieve overlevingsgameplay van de serie weer fris aanvoelt, terwijl het zijn eigen kijk op het einde van de wereld heeft.

Aanbevolen: