Hoe meerdere stops op Lyft toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere stops op Lyft toe te voegen
Hoe meerdere stops op Lyft toe te voegen
Anonim

Moet je een uitstapje maken door de stad? Moet je onderweg stoppen en een vriend pakken? Wist u dat uw Lyft-reis geschikt is voor die belangrijke tussenstop? Met de Lyft-app kun je eenvoudig en snel een andere stop plannen zonder je reis te wijzigen. Hier leest u hoe u een tussenstop op Lyft kunt toevoegen.

Volgens Lyft is het toevoegen van een tussenstop aan uw Lyft-reis een naadloze ervaring voor zowel u als uw Lyft-chauffeur.

Hoeveel tussenstops kun je toevoegen via Lyft?

Met Lyft kun je maar één tussenstop toevoegen aan een reis. Bij andere maatschappijen voor het delen van ritten, zoals Uber, kunt u maximaal twee h altes voor elke rit invoeren. One-stop helpt echter om de tijd van uw chauffeur te beschermen en tegelijkertijd aan uw behoeften te voldoen.

Vergeet niet om uw h alte zo snel mogelijk te houden als service aan uw chauffeur. H altes moeten worden gebruikt om een vriend af te zetten, een vriend op te halen of een andere snelle taak.

Hoeveel kost een extra stop?

Lyft berekent een basistarief voor uw reis, evenals de kosten per mijl en per minuut. Dit betekent dat met uw extra tussenstop uw tarief wordt verhoogd, afhankelijk van de tijd en het aantal kilometers dat aan uw reis wordt toegevoegd.

Weet je niet zeker hoeveel je rit gaat kosten? U kunt de Lyft-website gebruiken om uw tarief te schatten voordat u gaat plannen. Navigeer eenvoudig naar de Lyft-website en gebruik de Tariefschatter om aan de slag te gaan.

Bottom Line

Ja. U kunt op elk moment een tussenstop toevoegen aan uw reis, of dit nu vóór het begin van uw rit is of tijdens de rit. Lyft maakt het gemakkelijk om je plannen te wijzigen met de Lyft-app om een tussenstop toe te voegen of te verwijderen.

Een stop toevoegen met de Lyft-app

Download om te beginnen de Lyft-app op je smartphone. Als u voor het eerst een gebruiker bent, moet u een account aanmaken. Als u een terugkerende gebruiker bent, voert u uw inloggegevens in om aan de slag te gaan.

  1. Voer op het hoofdscherm van Lyft uw bestemming in het vak Zoek bestemming in.

    Image
    Image

    Schakel locatieservices in voor uw Lyft-app om de app automatisch uw huidige locatie te laten vinden. Het maakt het vinden van een Lyft in uw omgeving sneller.

  2. Tik op het volgende scherm op Plus (+) naast het vak End om een tussenstop aan je reis toe te voegen.

    Image
    Image
  3. Voer uw tussenstop in het vak Add a Stop in.

    Image
    Image
  4. Voer uw eindbestemming in het vak End in om automatisch de beschikbare Lyft-opties in uw regio voor uw reis te zien.
  5. Op het scherm Lyft aanvragen ziet u alle beschikbare opties voor uw reis, inclusief economy, luxe en extra stoelen. Zodra u een geschikte rit heeft gevonden, kiest u Request Lyft om het zoeken naar chauffeurs te starten.

    Image
    Image
  6. Je bent klaar!

Hoeveel passagiers heeft uw Lyft nodig? Voordat je een Lyft kiest, moet je bedenken hoe groot een voertuig je nodig hebt en dienovereenkomstig plannen.

Een Lyft-stop op elk moment verwijderen

Je plannen kunnen veranderen tijdens je Lyft-reis. Daarom maakt de app het eenvoudig om op elk moment een stop te verwijderen. Tik in de app op de tussenstop die je wilt annuleren en tik vervolgens op Verwijder tussenstop Nadat de tussenstop is verwijderd, worden de route en je chauffeur automatisch bijgewerkt op je plan.

Aanbevolen: