De 5 beste stylussen van 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste stylussen van 2022
De 5 beste stylussen van 2022
Anonim

De beste stylussen zijn die welke compatibel zijn met iPads, Android-tablets en Windows-apparaten. Ze zouden je ook in staat moeten stellen om je leisteen te gebruiken om te tekenen en aantekeningen te maken. Onze eerste keuze is de goedkope BaseTronics Stylus Pen bij Amazon. Het is een goede introductieoptie die werkt met verschillende apparaten, waaronder de iPad, Kindle Touch en Android-tablets.

Als je een apparaat nodig hebt dat daarbij past, bekijk dan onze lijst met de beste tablets. U zult zeker een goede optie vinden op verschillende besturingssystemen en prijsklassen. Lees verder om de beste stylussen hieronder te zien.

Beste voor beginners: BaseTronics styluspennen

Image
Image

BaseTronics-styluspennen zijn goedkoop en een geweldige introductiestylus die 100 procent compatibel is met alle apparaten met aanraakscherm, van de Apple iPad 1 en 2, tot de iPhone, tot de Kindle Touch en Samsung Galaxy.

Bovendien zou de.09 tip stylus fatsoenlijk werken met schrijfprogramma's zoals Evernote. Natuurlijk, met zijn betaalbare prijs, zul je er geen neuro-systeem van gevoel in vinden; de waarde ervan biedt genoeg om je niet te laten zien als een letterlijke touchscreen-stick die je zou vinden in nog goedkopere stylussen die je uiteindelijk zouden kunnen afschrikken voor je investering.

De pen meet 5.5 x 0.3 x 0.3 inch en weegt.3 ounces en is gemaakt van roestvrij staal aluminium zonder plastic onderdelen, waardoor het aanvoelt als een echte pen. Het pakket wordt geleverd met twee pennen en zes vervangbare zachte rubberen tips, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u er een verliest, maar zelfs als u dat deed, is er een garantie van een jaar. De kleuren zijn verkrijgbaar in blauw en zwart, maar er is ook een optie voor een 11-delige set met meerdere kleuren, variërend van roze tot paars.

Beste voor professionals: Wacom Bamboo Ink Plus

Image
Image

Wacom's Bamboo Ink Plus-stylus bevat een breed scala aan functies die bedoeld zijn om de gebruikerservaring eenvoudig en prettig te maken. Ten eerste kan het ongeveer drie uur duren voordat de oplaadbare batterij volledig is opgeladen, maar zelfs bij redelijk regelmatig gebruik kan hij maar liefst 10 dagen meegaan. Het gebruikt ook een USB-C-poort om op te laden in plaats van de oudere Bamboo Ink-stylus, waardoor het een veel handigere optie is dan zijn voorganger.

Het gaat niet alleen langer mee dan voorheen, maar het bevat nu ook kantelondersteuning, die, net als de Apple Pencil, de Bamboo Ink Plus in staat stelt te detecteren hoe het wordt vastgehouden en de plaatsing om te zetten in streken op het scherm. De fysieke behuizing is bedoeld om die van een gewoon rubberen potlood na te bootsen, zodat het gebruik ervan een beetje natuurlijker aanvoelt. Over het algemeen is het een uitstekende optie voor apparaten die dit ondersteunen. Je kunt zelfs goochelen tussen drie verschillende soorten vervangbare penpunten, zodat al het werk dat je doet met de Ink Plus comfortabeler voor je aanvoelt.

Beste budget: MEKO Disc Stylus

Image
Image

Je zult merken dat sommige stylussen een bolpunt hebben waardoor je niet goed aantekeningen kunt maken. Dit soort stylussen is goedkoper omdat hun ontwerp voornamelijk wordt gebruikt voor navigatie en niet voor het maken van aantekeningen of tekenen. Gelukkig hoeven functionele stylussen met fijne punten niet gepaard te gaan met een zwaar prijskaartje voor hun precisiefunctionaliteit.

De MEKO Disc Stylus is een roestvrijstalen aluminium stylus met fijne punt zonder plastic onderdelen en is een van de favoriete stylussen op de markt. Het apparaat meet 5,5 x 0,3 x 0,3 inch en weegt slechts 1,6 gram. Het pakket bevat vervangbare uiteinden: een heldere schijfpunt van 6,8 mm, een rubberen punt van 2 mm en een vezelpunt van 6 mm. Dankzij de heldere schijfpunt kan de pen-wielder precies zien waar uw markering wordt gemaakt om nauwkeurigheid te garanderen. De vezeltips zijn goed voor standaard surfen op het web, tekenen en algemene navigatie.

Je zult compatibiliteit geen probleem vinden, aangezien de MEKO is ontworpen om te werken met alle capaciteiten van touchscreen-apparaten zoals de Apple iPad, iPhone, iPod, Kindles, Samsung Galaxy en meer. Dankzij de compatibiliteit, prijs en functionaliteit met meerdere punten is de MEKO de beste precisiestylus met een beperkt budget.

Beste uitgave: Apple Pencil voor iPad Pro

Image
Image

Wat heeft Apple niet gemaakt? En wat is er zo aantrekkelijk aan een potlood met hun merk erop? Voor degenen die niet bekend zijn met de mogelijkheden van stylussen, biedt de Apple Pencil een breed scala aan functionaliteiten. Als je een ervaren styluskoper bent en het meeste waar voor je geld wilt, dan is dit de stylus voor jou (maar het is belangrijk op te merken dat deze alleen compatibel is met het Multi-Touch-subsysteem van de iPad Pro).

De met Bluetoooth verbonden Apple Pencil is slim genoeg om te herkennen hoe hard je op een oppervlak drukt, evenals je verschuiving in hoeken. De stylus heeft ingebouwde gevoelige druk- en kantelsensoren die de fysica van het hanteren van uw pen kunnen herkennen. Voor degenen die tekenprogramma's uitvoeren, kan deze stylus het lijngewicht variëren, subtiele schaduwen creëren en een breed scala aan artistieke effecten produceren, net als bij een conventioneel potlood. Gebruikers hebben opgemerkt dat de Apple Pen geweldig is voor creatieve controle, en als je Photoshop gebruikt, is het ideaal voor het bijwerken en bewerken van foto's.

De stylus is 6,92 inch lang, heeft een diameter van 0,35 inch en weegt 0,73 gram. Ondanks dat het de allerbeste stylus is, mist het uiteindelijk de basisfunctie van een gum. Gebruikers die midden in het tekenen zitten, moeten volstaan met twee vingers op het scherm van de iPad Pro te tikken om heen en weer te gaan tussen schrijven en wissen.

Dit is een van de weinige stylussen op de lijst die wordt aangedreven. Bovendien wordt hij geleverd met een Apple Lightning-adapter om op te laden.

Beste Microsoft: Microsoft Surface Pen

Image
Image

De Microsoft Surface Pen is een zeer capabele stylus voor compatibele Surface-apparaten, waaronder de Surface Laptop 3 en Surface Go 2. De Surface-pen werkt uitstekend met de verschillende apparaten en biedt handschriftherkenning en een drukgevoelige punt voor tekenen en schetsen. Het is een leuke optie voor studenten, grafisch ontwerpers en anderen die aantekeningen moeten maken en tekenen. Voor $ 100 is het een van de duurdere stylussen die je kunt kopen en er is wel een AAA-batterij voor nodig, maar voor de functies is het moeilijk te verslaan.

De beste stylus om te krijgen is de BaseTronics Stylus Pen (bekijk op Amazon). Het is een goedkope schrijfstylus die werkt met de iPad-, iPhone-, Kindle Touch- en Android-apparaten. Het heeft een.09-tip die goed werkt met schrijfprogramma's zoals Evernote. Voor een meer professionele optie houden we van de Wacom Bamboo Ink Plus (bekijk op Amazon). Het heeft een oplaadbare batterij, kan 10 dagen meegaan en wordt geleverd met tal van functies.

FAQ

    Werken stylussen met alle touchscreens?

    Het korte antwoord is nee. Het belangrijkste verschil is of het betreffende scherm capacitief of resistief is. Capacitieve touchscreens werken door de overdracht van elektrostatische energie, wat niet gebeurt met plastic invoerapparaten zoals een stylus; dat gezegd hebbende, er zijn nieuwere stylussen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om te werken met capacitieve touchscreens. Weerstandsschermen daarentegen werken op basis van druk en zijn universeel compatibel met de stylus. Om uw scherm te testen voordat u een stylus koopt, drukt u erop met de dop van een pen: als het reageert, is het resistief en werkt het prima met elke nieuwe stylus.

    Wat zijn de voordelen van een stylus?

    De belangrijkste aantrekkingskracht van een stylus is de mogelijkheid om analoge mogelijkheden toe te voegen aan digitale apparaten (en documenten). Ze zijn een ongelooflijke zegen voor kunstenaars die hun werk in digitale ruimtes willen laten leven, en ze zijn ook ongelooflijk handig wanneer je een document digitaal moet ondertekenen (of voor iedereen die de look en feel van handschrift verkiest boven typen).

    Wat is het verschil tussen een actieve en passieve stylus?

    Het belangrijkste verschil tussen actieve en passieve stylussen zijn functies. Een passieve stylus mist de elektronica die nodig is om veel extra functionaliteit mogelijk te maken, zoals extra knoppen, gevoeligheidsinstellingen of de mogelijkheid om met capacitieve touchscreens te werken.

Aanbevolen: