Wat kunt u doen met de Snapseed-app?

Inhoudsopgave:

Wat kunt u doen met de Snapseed-app?
Wat kunt u doen met de Snapseed-app?
Anonim

Snapseed is een app voor het bewerken van foto's. Het is gratis. Het is niet-destructief. Het is krachtiger dan Instagram, en als je ruimte hebt op je smartphone of tablet, moet je Snapseed nu meteen downloaden, zelfs als je een professionele fotograaf bent.

Image
Image

Snapseed is een acquisitie van Google om de fotomogelijkheden van Google te verbeteren. Nu is het een Google-app met krachtige fotobewerkingsfilters die je op je smartphone of tablet kunt gebruiken. Sommigen zien Snapseed als een reactie op Instagram, maar het is bedoeld als onderdeel van een voortdurende inspanning van Google om zijn fotobewerking te verbeteren en software in het algemeen te delen. Nik Software - het bedrijf dat in eerste instantie Snapseed maakte - ontwikkelde een breed scala aan fotofilters en plug-in producten, gespecialiseerd in high dynamic range (HDR) filters. Google is doorgegaan met het toevoegen van tools aan de app om de mogelijkheden te vergroten.

Waar vind je Snapseed

Snapseed is een gratis app die beschikbaar is voor zowel mobiele Android- als iOS-apparaten. Maak foto's op uw mobiele apparaat, pas de filters van Snapseed toe en deel ze op sociale-mediaplatforms.

Snapseed is een hulpmiddel voor artiesten met geavanceerde functies en wordt aanbevolen voor serieuze fotografen, maar dankzij de gebruiksvriendelijke bedieningselementen is het geschikt voor iedereen die graag met zijn afbeeldingen speelt. Voor de pro's, het is de app die je gebruikt als je even de tijd wilt nemen om een geavanceerde afbeelding te maken.

Wat u kunt doen met Snapseed

Selecteer een foto uit je fotobibliotheek of maak een nieuwe foto. Gebruik het tabblad Looks en selecteer een miniatuur onderaan het scherm om de eerste aanpassing aan de verzadiging van de afbeelding aan te brengen.

Het meeste bewerkingswerk wordt gedaan in het Tools gedeelte van de app. Daar vind je een healing brush, vignet en glamour glow filters. Er zijn ook creatieve fotolijsten, texturen en grunge- en lichteffecten. U kunt afbeeldingen roteren en bijsnijden, scheve lijnen corrigeren met het perspectieffilter en de witbalans van uw afbeeldingen aanpassen. Gebruik het Curve-filter om nauwkeurige controle over de helderheidsniveaus uit te oefenen. Elke keer dat u op een tool tikt, opent u opties die u op uw afbeelding kunt uitproberen - klik op elke miniatuur om het effect op uw afbeelding toe te passen en te zien hoe deze eruitziet.

Andere tools zijn filters voor hoofdhoudingen, portretten, lensvervaging, dubbele belichting en tekst.

Als je tevreden bent met de wijzigingen die je aan je foto hebt aangebracht, tik je op Exporteren. Vanuit het exportscherm kunt u de bewerkte afbeelding delen, deze apart van de individuele foto opslaan of een kopie maken met permanente wijzigingen.

Het hele proces is eenvoudig en spreekt voor zich. Het is ook verslavend. Je kunt van tool naar tool gaan om aanpassingen te maken, wetende dat niets permanent is totdat je het permanent maakt.

Technische vereisten voor Snapseed

De gratis Android App is beschikbaar in de Google Play Store: Android OS 4.4 of hoger

De gratis iOS-app is beschikbaar in de Apple App Store: OS 9.0 of hoger

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch

Aanbevolen: