Wat u kunt doen met de Apple Watch zonder een gekoppelde telefoon

Inhoudsopgave:

Wat u kunt doen met de Apple Watch zonder een gekoppelde telefoon
Wat u kunt doen met de Apple Watch zonder een gekoppelde telefoon
Anonim

Een groot deel van de functionaliteit van een Apple Watch hangt af van het koppelen met een smartphone via Bluetooth. Toch kun je veel dingen op je horloge doen, zelfs als je telefoon niet bij de hand is. Dit artikel beschrijft er een paar.

De informatie in dit artikel is in grote lijnen van toepassing op alle Apple Watches, maar de bijzonderheden zijn afhankelijk van uw model.

Muziek afspelen vanaf een gesynchroniseerde afspeellijst

Als je je Apple Watch wilt koppelen met een Bluetooth-hoofdtelefoon om muziek van Spotify te streamen zonder je iPhone, ga je naar de Muziek-app en selecteer je Apple Watch als bron. Scroll vervolgens naar beneden en selecteer Now Playing, My Music of Playlists.

Je kunt één afspeellijst tegelijk op je Apple Watch houden. Je moet de smartwatch aansluiten op de oplader om een afspeellijst te synchroniseren. Zorg ervoor dat Bluetooth op je iPhone is ingeschakeld, ga dan naar de Watch-app en selecteer My Watch > Music > Gesynchroniseerde afspeellijstSelecteer de afspeellijst die u wilt synchroniseren.

Met een Spotify Premium-account kun je afspeellijsten, albums en podcasts rechtstreeks naar je Apple Watch downloaden voor offline gebruik. Selecteer Meer (drie stippen) > Downloaden naar Apple Watch Zodra het is gedownload, kunt u naar uw inhoud luisteren zonder dat u uw iPhone in de buurt hoeft te hebben. Je kunt je Apple Watch ook gebruiken om het afspelen op andere apparaten te bedienen, zoals draadloze luidsprekers.

Image
Image

Bottom Line

U hoeft uw Apple Watch niet op de iPhone te hebben aangesloten om het alarm, de timer en de stopwatch te gebruiken. Het apparaat functioneert nog steeds als een horloge zonder enige hulp van uw smartphone.

Volg je dagelijkse beweging

De Apple Watch kan je actuele activiteitsstatistieken weergeven zonder verbonden te zijn met je iPhone. De Activity-app op de smartwatch toont uw voortgang in de richting van dagelijkse bewegings- en trainingsdoelen. De app houdt ook calorieën bij, stelt dagelijkse doelen voor en verdeelt uw activiteit in beweging en lichaamsbeweging. In combinatie met je iPhone kan deze app meer informatie weergeven, zoals een overzicht van je dagelijkse statistieken voor de maand.

Je kunt de Apple Watch-app ook onafhankelijk van de iPhone gebruiken. Deze app toont re altime statistieken zoals verstreken tijd, calorieën, tempo, snelheid en meer voor een verscheidenheid aan trainingsactiviteiten. Het is een behoorlijk goede functieset, genoeg voor sommige mensen om zich af te vragen of ze zelfs een stand-alone activity tracker nodig hebben.

Bottom Line

Op voorwaarde dat je een bepaald fotoalbum hebt gesynchroniseerd via de Foto's-app, kun je het op je horloge bekijken, zelfs als je telefoon niet is verbonden.

Verbinding maken om wifi-netwerken te selecteren

Uw Apple Watch kan verbinding maken met een Wi-Fi-netwerk als u er eerder verbinding mee had gemaakt met de gekoppelde iPhone. Dus als je wifi hebt gebruikt terwijl je horloge en telefoon eerder waren gekoppeld, zou dat netwerk toegankelijk moeten zijn als je de twee apparaten in de toekomst niet hebt gekoppeld.

Als je alleen verbinding kunt maken met de Apple Watch, kun je genieten van nog een paar functies. U kunt Siri gebruiken, berichten verzenden en ontvangen en bellen en gebeld worden, naast andere taken.

Cellular-enabled Apple Watches

Series 3 Apple Watches en later ondersteunen een mobiele verbinding samen met Wi-Fi. U moet een compatibel mobiel data-abonnement voor uw iPhone hebben om deze functie te gebruiken. Mobiele Apple Watches kunnen:

  • Meldingen ontvangen.
  • Bellen.
  • Beantwoorden.
  • Gebruik Walkie-Talkie.
  • Muziek en podcasts streamen.

Aanbevolen: