10 Instagram-trends en te gebruiken apps

Inhoudsopgave:

10 Instagram-trends en te gebruiken apps
10 Instagram-trends en te gebruiken apps
Anonim

Als je door Instagram bladert en populaire gebruikers volgt, is het je misschien opgevallen dat bepaalde berichtentrends populair zijn. Sommige van de grotere trends gebruiken apps van derden om foto's en video's te bewerken of nieuwe dingen toe te voegen.

Zelfs als een trend duidelijk is, is het niet altijd duidelijk om een app te vinden om die trend te volgen. Hier is een lijst met tien grote Instagram-posttrends en de bijbehorende apps van derden die je kunt gebruiken om mee te doen en mee te doen aan die trends.

Insta-grootte en filters toevoegen: Squaready

Image
Image

Met Instagram kun je hele afbeeldingen en video's posten zonder ze bij te snijden als je op de twee pijlen in de linkerbenedenhoek tikt voordat je ze plaatst. Dat is een geweldige Instagram-functie, maar als je een app voor het bewerken van foto's wilt waarmee je hetzelfde kunt doen, dan is Squaready het.

Squareready laat je je foto's en video's "Insta-size" en dan kun je filters, regels, tekst en meer toevoegen voordat je ze op Instagram plaatst.

Download voor

Creëer collages: lay-out van Instagram

Image
Image

Hoewel je op Instagram maximaal 10 foto's en/of video's in één bericht kunt plaatsen, is het nog steeds een trend om berichten te maken die bestaan uit een verzameling foto's of video's, ingelijst als een collage. Gelukkig heeft Instagram een gratis app voor het maken van collages, genaamd Layout van Instagram.

Layout is een aparte app van Instagram; je hebt er echter toegang toe als je op Instagram bent. Tik op een afbeelding of video om te uploaden en je wordt doorgestuurd naar de Layout-app waar je je collage kunt maken.

Download voor

Tekstoverlay toevoegen: Over

Image
Image

Je kunt zeker alles opschrijven wat je moet uitleggen in het bijschrift van een Instagram-bericht, maar soms ziet het toevoegen van woorden of citaten aan een echte foto of video met een mooi lettertype er zoveel beter uit. Gebruikers kunnen kiezen uit een breed scala aan tekstoverlay-apps om duidelijkere berichten in verschillende lettertypen aan hun berichten toe te voegen, en de Over-app van GoDaddy Design Studio is een van de beste.

Download voor

Repost een foto: repost voor Instagram

Image
Image

Instagram is een van de weinige populaire apps voor sociale netwerken die geen functie voor delen of opnieuw plaatsen heeft die je kunt gebruiken om foto's en video's van vrienden op je eigen pagina te plaatsen. Je kunt een screenshot maken van het bericht van een vriend en dat posten, of je kunt voor een betere oplossing kiezen en de Repost for Instagram-app gebruiken.

Download voor

Fotodiavoorstelling met muziek: PicPlay

Image
Image

Je hebt waarschijnlijk minstens één video met diavoorstelling op Instagram gezien. Met de PicPlay-app kun je foto's en video's van Instagram, Facebook of je smartphone toevoegen om ze samen te voegen tot een diavoorstelling. Vervolgens kun je muziek toevoegen en als video rechtstreeks op Instagram posten. Het is een leuke manier om een verzameling foto's als video te delen.

Download voor

Voeg populaire hashtags toe: toptags voor vind-ik-leuks

Image
Image

Power-gebruikers op Instagram weten dat het toevoegen van de juiste hashtags de sleutel is om meer likes te krijgen. Maar in plaats van ze elke keer dat je een nieuw bericht plaatst handmatig toe te voegen, gebruik je misschien liever een app die de meest populaire hashtags beheert en deze automatisch aan je berichten toevoegt, waardoor je potentieel om likes te krijgen van die hashtags wordt gemaximaliseerd.

Download voor

Afbeeldingen spiegelen en mengen: Pic splitsen

Image
Image

Het toevoegen van tekstoverlay in coole lettertypen of ingelijste collages is groot op Instagram, maar als je enkele van de pro's volgt, heb je waarschijnlijk andere dingen gezien, zoals trippy reflectie-effecten, gemengde afbeeldingen en meerdere klonen van de dezelfde persoon op één foto. Dit soort effecten zien er ingewikkeld uit, maar met de Split Pic-app zijn ze vrij eenvoudig te doen.

Download voor

Verbeter afbeeldingen met 29 tools en filters: Snapseed

Image
Image

Mensen delen niet meer alleen simpele foto's op Instagram. Tegenwoordig vind je allerlei soorten berichten met verschillende vormen, lijnen, kleuren en andere effecten, zoals beeldvervaging en gezichtsverbetering. De Snapseed-app biedt 29 tools en filters om verbluffend mooie afbeeldingen te maken zonder professionele of gecompliceerde Photoshop-vaardigheden.

Download voor

Video's versnellen: het laten vervallen

Image
Image

Instagram-videoposts zijn beperkt tot maximaal 15 seconden. Om veel meer video in zo'n korte tijdsduur te passen, is het versnellen van de video om kunstzinnige time-lapses te maken een grote trend geworden. Met Lapse It kun je time-lapse-video's maken en allerlei filters en effecten toevoegen. De app bevat ook tutorials om u te helpen het meeste uit de vele beschikbare functies te halen.

Download voor

Video's met muziek toevoegen: Magisto

Image
Image

Video's op Instagram omvatten nu meer dan alleen het plaatsen van losse, ongeknipte clips van je omgeving. Gebruikers plaatsen video's die hun volgers helpen, onderwijzen en informeren. Veel mensen gebruiken Instagram zelfs om producten of diensten te verkopen. Om de beste video's te maken, heb je een professionele bewerkingsapp zoals Magisto nodig. Met Magisto kun je snelle video's maken met diavoorstellingen, muziek, collages en meer.

Aanbevolen: