BlueStacks gebruiken om Android-apps op Windows uit te voeren

Inhoudsopgave:

BlueStacks gebruiken om Android-apps op Windows uit te voeren
BlueStacks gebruiken om Android-apps op Windows uit te voeren
Anonim

Wat te weten

  • Installeren: Download en installeer BlueStacks. Meld u aan bij uw Google Play Store-account.
  • Open in BlueStacks Google Play. Selecteer een Android-app en kies Install. De app wordt gedownload naar BlueStacks.
  • Kies het Android app icoon in BlueStacks om de app uit te voeren. Gebruik de besturing in de zijbalk om de opties voor het spel aan te passen.

Dit artikel legt uit hoe je BlueStacks installeert en gebruikt om Android-apps uit te voeren op een Windows-computer. Het bevat de vereisten om BlueStacks uit te voeren.

BlueStacks installeren

BlueStacks is software die Android N (7.1.2) naar een Windows-computer brengt. Het geeft je de mogelijkheid om de muis en het toetsenbord van je systeem te gebruiken met Android-apps. In tegenstelling tot een smartphone met een scherm met een vast formaat, kunt u het formaat van BlueStacks-vensters wijzigen om apps groter of volledig scherm te maken.

Installeer BlueStacks en meld u aan bij de Google Play Store om Android-apps te downloaden en uit te voeren op uw laptop of desktop.

  1. Open een browser en ga naar www.bluestacks.com.
  2. Selecteer Download BlueStacks.

    Image
    Image
  3. Opslaan en voer vervolgens het gedownloade bestand uit. Het download- en installatieproces kan enige tijd duren, vooral als je een trage internetverbinding of een trage computer hebt.

    Als je een probleem tegenkomt, zet dan je antivirussoftware uit.

  4. BlueStacks zou automatisch moeten starten nadat het is geïnstalleerd. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de verbinding en uw computer.
  5. Eenmaal gestart, geeft BlueStacks u de mogelijkheid om in te loggen op uw Google Play-account. U moet het aanmeldingsproces van Google Play doorlopen om Android-apps uit de Play Store te openen, te installeren en te gebruiken.

    Image
    Image
  6. Nadat u zich heeft aangemeld bij Google Play, bent u klaar om Android-apps te installeren.

Android-apps installeren en gebruiken vanuit de Google Play Store met BlueStacks

Nadat BlueStacks op uw pc is geïnstalleerd, kunt u Android-apps downloaden en installeren om vanaf die computer te gebruiken.

  1. Als BlueStacks niet open en actief is, selecteert u BlueStacks om het te starten.
  2. Selecteer Google Play om de Play Store te openen.
  3. Blader of zoek naar de Android-app die u wilt installeren. Selecteer de app om de details te zien.

    Image
    Image
  4. Selecteer Install om de app naar uw computer te downloaden. Het systeem geeft een pictogram weer voor elke geïnstalleerde Android-app in de BlueStacks-app.
  5. Selecteer het app-pictogram om de geïnstalleerde Android-app uit te voeren.

    Image
    Image
  6. In BlueStacks wordt elke app op een apart tabblad geopend. Schakel tussen tabbladen om te schakelen tussen actieve Android-apps.

    Image
    Image
  7. BlueStacks geeft standaard een zijbalk weer met verschillende bedieningselementen rechts van de Android-apps. Gebruik deze bedieningselementen om het app-volume aan te passen, toetsenbordbedieningen te wijzigen, schermafbeeldingen of opnames te maken, uw locatie in te stellen, het apparaat virtueel te schudden of het BlueStacks-scherm te draaien.

    Image
    Image
  8. Betaal optioneel (bijvoorbeeld $ 3,33 per maand) om een BlueStacks-account te upgraden om advertenties te verwijderen.

    Image
    Image

Wat je nodig hebt om BlueStacks te gebruiken

Om BlueStacks 4 uit te voeren, heb je nodig:

  • Een computer met Microsoft Windows 7 of nieuwer.
  • Een up-to-date grafische driver.
  • Een Intel- of AMD-processor.
  • Minstens 2 GB RAM.
  • Minstens 5 GB opslagruimte beschikbaar.

Je hebt ook een beheerdersaccount op je Windows-pc nodig om BlueStacks te installeren. Voor de beste ervaring heb je Microsoft Windows 10, 8 GB (of meer) RAM, SSD-opslag en een snelle grafische kaart of mogelijkheden nodig.

BlueStacks werkt ook op macOS. Om dat te laten werken, heb je nodig:

  • macOS Sierra (10.12 of recenter) met up-to-date stuurprogramma's en systeemsoftware.
  • Minstens 4 GB RAM.
  • Minstens 4 GB opslagruimte.

Net als bij Windows heb je een beheerdersaccount nodig om BlueStacks op macOS te installeren.

Meer over BlueStacks

Niet elke Android-app biedt een Windows-, macOS- of webgebaseerd equivalent. BlueStacks is een gemakkelijke manier om toegang te krijgen tot Android-apps op uw Windows-computer.

BlueStacks kan meerdere Android-apps tegelijk uitvoeren en elke app wordt geopend in een nieuw tabblad binnen BlueStacks. Het biedt ook een modus met meerdere instanties die meerdere exemplaren van dezelfde app uitvoert, wat een beroep kan doen op productiviteitsliefhebbers en gamers. BlueStacks maakt het ook mogelijk om Android-gameplay live naar Twitch te streamen.

Een oudere versie van BlueStacks, BlueStacks 3, wordt niet langer ondersteund. Hoewel er veel ondersteuningspagina's voor die versie beschikbaar blijven.

Aanbevolen: