Een gebruiker toevoegen aan Nintendo Switch

Inhoudsopgave:

Een gebruiker toevoegen aan Nintendo Switch
Een gebruiker toevoegen aan Nintendo Switch
Anonim

Wat te weten

  • Om een nieuwe gebruiker toe te voegen, ga naar Systeeminstellingen > Gebruikers > Gebruiker toevoegen > Nieuwe gebruiker maken > Kies een pictogram > voer een bijnaam in.
  • Om een bestaande gebruiker toe te voegen, ga naar Systeeminstellingen > Gebruikers > Gebruiker toevoegen > Gebruikersgegevens importeren van een andere console > Een Nintendo-account koppelen.

Dit artikel legt uit hoe je gebruikers kunt toevoegen aan en instellen van ouderlijk toezicht voor de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite.

Bottom Line

Sommige games, zoals Legend of Zelda: Breath of the Wild, staan slechts één opslagbestand per gebruikersprofiel toe. Als u niet wilt dat uw kinderen op uw opslagbestand spelen, moet u afzonderlijke profielen maken voor elk lid van uw huis. Als je verschillende profielen hebt, kun je ook een Nintendo-familiegroep maken, die nodig is om ouderlijk toezicht in te stellen.

Hoeveel gebruikers kun je hebben op een Nintendo Switch?

Elke Nintendo Switch kan maximaal acht gebruikersaccounts hebben en elk gebruikersaccount kan worden gekoppeld aan één Nintendo-account.

Gebruikers toevoegen aan een Nintendo Switch

Een nieuw gebruikersprofiel maken op uw Switch-console:

  1. Selecteer Systeeminstellingen in het Nintendo Switch-startmenu.

    Image
    Image
  2. Select Gebruikers > Gebruiker toevoegen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Maak nieuwe gebruiker.

    Image
    Image
  4. Kies een pictogram voor het nieuwe gebruikersprofiel en voer vervolgens een bijnaam in.

    Je bijnaam zal online zichtbaar zijn voor andere spelers. Het is mogelijk om je bijnaam later te wijzigen.

    Image
    Image

Je hebt dan de mogelijkheid om een Nintendo-account aan het nieuwe gebruikersprofiel te koppelen, maar je kunt dit ook later doen.

Een Nintendo-account is vereist om aankopen te doen in de Nintendo Online Store. Alle gebruikers hebben toegang tot alle games die door andere gebruikers zijn gekocht.

Een bestaande gebruiker toevoegen aan een Nintendo Switch

Voordat je gebruikersgegevens tussen Switch-consoles overdraagt, moet je een nieuw Nintendo-account maken en dit aan je gebruikersprofiel koppelen. Zodra uw account is ingesteld:

  1. Selecteer Systeeminstellingen op het Nintendo Switch-startscherm.

    Image
    Image
  2. Select Gebruikers > Gebruiker toevoegen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Gebruikersgegevens importeren uit een andere console.

    Image
    Image
  4. Selecteer Nee.

    Als u de console met uw gebruikersgegevens bij de hand heeft, selecteert u Ja om de overdracht uit te voeren via Near Field Communication (NFC).

    Image
    Image
  5. Selecteer Ja.

    Image
    Image
  6. Selecteer Koppel een Nintendo-account en geef het e-mailadres op dat aan je account is gekoppeld.

    Image
    Image

Voordat je opgeslagen gegevens van de ene Switch naar de andere kunt overzetten, moet je een Nintendo Online-account aanmaken en een back-up van je opgeslagen bestanden naar de cloud maken.

Bottom Line

Telkens wanneer u een toepassing start, wordt u gevraagd een gebruiker te kiezen. Om te wisselen tussen gebruikers op Switch, sluit je de applicatie en open je deze opnieuw.

Gebruikers toevoegen aan een Nintendo Switch Online-familie

Er kunnen maximaal acht gebruikers worden toegevoegd aan een Nintendo Switch-familiegroep. Elke gebruiker in een familiegroep heeft toegang tot Nintendo Online-functies, maar slechts één persoon kan de beheerder zijn. De beheerder is de persoon die de familiegroep instelt en hij is de enige gebruiker die andere gebruikers kan toevoegen of verwijderen.

Een familiegroep maken en er gebruikers aan toevoegen:

  1. Log in op je Nintendo-account.
  2. Selecteer op je profielpagina Familiegroep.

    Image
    Image
  3. Selecteer Voeg lid toe.

    Image
    Image
  4. Selecteer Nodig iemand uit voor je familiegroep.

    Selecteer Maak een account aan voor een kind om ouderlijk toezicht in te stellen.

    Image
    Image
  5. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan het Nintendo-account van de gebruiker. Ze ontvangen een link om lid te worden van de groep.

    Image
    Image

Ouderlijk toezicht instellen op Nintendo Switch

Je kunt ouderlijk toezicht instellen door de mobiele Nintendo Switch Online-app te downloaden. Wanneer u de app start, selecteert u Maak een account aan voor een kind.

Met ouderlijk toezicht kun je limieten instellen voor de speeltijd en de toegang tot specifieke games en functies blokkeren. U moet uw creditcardgegevens opgeven (om te bewijzen dat u een volwassene bent) en een wachtwoord aanmaken.

Nintendo brengt kosten in rekening om wachtwoorden opnieuw in te stellen, dus schrijf je wachtwoord op en bewaar het ergens veilig.

Aanbevolen: