Instacart-bestellingen, lidmaatschappen en gratis proefversies annuleren

Inhoudsopgave:

Instacart-bestellingen, lidmaatschappen en gratis proefversies annuleren
Instacart-bestellingen, lidmaatschappen en gratis proefversies annuleren
Anonim

Wat te weten

  • Een bestelling annuleren: Account > Uw bestellingen > Bestellingsdetails bekijken > Bestelling annuleren.
  • Express annuleren: Account > Instacart Express > Lidmaatschap beëindigen >Doorgaan met annuleren > Einde.
  • Neem contact op met de klantenservice van Instacart om een reeds lopende bestelling te annuleren of uw account te sluiten.

Dit artikel beschrijft hoe je een Instacart-bestelling, lidmaatschap of gratis proefperiode kunt annuleren.

Image
Image

Een Instacart-bestelling annuleren

Instacart stelt je in staat om bestellingen te annuleren, een volledige terugbetaling te ontvangen en geen kosten te betalen zolang een personal shopper nog niet is begonnen met winkelen voor je bestelling. Het proces is heel eenvoudig en je kunt het zelf doen via de Instacart-app of website zonder contact op te nemen met de klantenservice.

Annuleren van een Instacart-bestelling via de website

Als u Instacart op het web gebruikt, kunt u uw bestelling rechtstreeks via de website annuleren met behulp van deze stappen:

  1. Navigeer naar Instacart.com, log in en klik op Account.

    Image
    Image
  2. Klik op Uw bestellingen.

    Image
    Image
  3. Zoek de bestelling die je wilt annuleren en klik op bestellingsdetails bekijken.

    Image
    Image
  4. Klik op bestelling annuleren.

    Image
    Image
  5. Klik op cancel my order om de annulering te bevestigen.

    Image
    Image

Een Instacart-bestelling annuleren met de app

Je kunt je Instacart-bestelling ook annuleren via de app op je mobiele apparaat. Het proces is vergelijkbaar met het gebruik van de website.

  1. Tik op het Account icoon.
  2. Tik op Uw bestellingen.
  3. Tik op de bestelling die je wilt annuleren.
  4. Tik op de bestelpagina op bestelling annuleren.
  5. Bevestig de annulering van de bestelling.

Problemen met het annuleren van Instacart-bestellingen

Je kunt een Instacart-bestelling annuleren, zelfs als het winkel- of bezorgproces al aan de gang is, en je krijgt nog steeds een volledige terugbetaling, maar er kunnen annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Bovendien kun je een lopende bestelling niet zelf annuleren. Als je een bestelling wilt annuleren waarbij het winkel- of bezorgproces al aan de gang is, moet je contact opnemen met de klantenservice van Instacart om het verzoek in te dienen.

Als je de optie bestelling annuleren niet ziet in de app of op de website, betekent dit dat je bestelling waarschijnlijk al aan een shopper is toegewezen. In dat geval moet u contact opnemen met de klantenondersteuning om de bestelling te annuleren.

Instacart Express annuleren

Instacart Express is een abonnementsservice met een jaarlijkse contributie die is ontworpen voor mensen die de service veel gebruiken. Het verlaagt het minimale bestelbedrag en verwijdert bezorgkosten, dus het kan u een aanzienlijk bedrag besparen als u regelmatig via Instacart bestelt.

Als je merkt dat je Instacart gewoon niet zoveel gebruikt als je had verwacht, kun je je Express-lidmaatschap op elk moment annuleren. Gedeeltelijke terugbetalingen zijn niet beschikbaar, dus het annuleren van de service wordt pas van kracht op de volgende verlengingsdatum.

Gebruik hetzelfde proces om uw Instacart Express gratis proefperiode binnen de eerste 14 dagen na gebruik te annuleren. Op de 15e dag zal Instacart je gratis proefversie omzetten in een normaal betaald lidmaatschap en de factureringsmethode in rekening brengen die je tijdens het aanmeldingsproces hebt opgegeven.

Zo kunt u uw Instacart Express-lidmaatschap annuleren:

  1. Navigeer naar Instacart, log in en klik op Account.

    Image
    Image
  2. Click Instacart Express.

    Image
    Image
  3. Klik op Beëindig lidmaatschap.

    Image
    Image
  4. Klik op Doorgaan om te annuleren.

    Image
    Image

    Als u denkt dat u van gedachten verandert, kunt u op Een herinnering instellen klikken om een herinnering te ontvangen vóór uw volgende factuurdatum. Zorg ervoor dat u annuleert wanneer de herinnering arriveert, anders wordt u gefactureerd.

  5. Selecteer uw reden om te vertrekken en voeg desgewenst meer details toe, of klik gewoon op End.

    Image
    Image

Als je je in de afgelopen 15 dagen hebt aangemeld voor Instacart en geen bestellingen hebt geplaatst, kun je een terugbetaling ontvangen. In alle andere gevallen blijft je opgezegde lidmaatschap van kracht en kun je het nog steeds gebruiken tot je factuurdatum. Uw lidmaatschap wordt op dat moment beëindigd.

Een Instacart-account sluiten

Zolang je je niet aanmeldt voor Instacart Express, zijn er geen kosten verbonden aan het openhouden van je account. Dat betekent dat je je account open kunt houden voor het geval je het in een noodgeval nodig hebt, en je beta alt nooit iets tenzij je daadwerkelijk een bestelling plaatst.

Als je een Instacart Express-account hebt en je annuleert deze met behulp van de hierboven beschreven methode, kun je je gratis account behouden zonder lopende kosten te betalen. Dat laat de deur open om wat boodschappen te bestellen als je het te druk hebt om te winkelen, of in omstandigheden waarin je het huis niet kunt verlaten.

Als je je Instacart-account echt voorgoed wilt sluiten, moet je contact opnemen met Instacart via hun helpcentrum, e-mail of gratis telefoonnummer voor klantenondersteuning om de sluiting aan te vragen. Er is geen geautomatiseerde methode om een dergelijke afsluiting te bewerkstelligen, dus de enige optie is om contact op te nemen met de klantenondersteuning.

Om je account volledig te verwijderen, moet je de naam opgeven die je hebt gebruikt om het account aan te maken, het e-mailadres voor aanmelding en het bijbehorende telefoonnummer.

Aanbevolen: