Windows 365 Cloud PC-proefversies zijn voorlopig stopgezet

Windows 365 Cloud PC-proefversies zijn voorlopig stopgezet
Windows 365 Cloud PC-proefversies zijn voorlopig stopgezet
Anonim

De nieuwe Windows 365-cloud-pc-service kreeg iets te veel belangstelling, bereikte de capaciteit in slechts één dag en dwong Microsoft om gratis proefversies voorlopig te onderbreken.

In staat zijn om de apps en gegevens van uw werk- of thuis-pc te streamen, bleek zo aanlokkelijk dat Microsoft de dag nadat het het programma had gelanceerd geen ruimte meer had voor gratis proefversies. Microsoft 365 maakte de aankondiging op Twitter en zei dat iedereen die de service nog steeds wil proberen, zich kan aanmelden om op de hoogte te worden gehouden wanneer de proefperiode wordt hervat.

Image
Image

Het zijn echter alleen de gratis proefversies die tijdelijk zijn stopgezet. Het Windows 365 Cloud PC-programma biedt nog steeds zowel Business- als Enterprise-opties, met abonnementen per gebruiker beschikbaar voor $ 31, $ 41 en $ 66, afhankelijk van wat u zoekt. Dus als u weet wat u wilt en niet hoeft te proberen voordat u iets koopt, heeft dit geen invloed op u.

Image
Image

Scott Manchester, de directeur van programmabeheer voor Windows 365, bevestigde op Twitter dat hoewel Microsoft de capaciteit heeft voor gratis proefversies, het op zoek is naar manieren om die capaciteit te vergroten. Ondertussen lijken klanten blij te zijn met wat ze hebben kunnen testen, met Twitter-gebruiker @JakeBravo_ die schrijft: "Ik heb hem net een dag, maar hij is al nuttig. Volledige codering op mijn iPad."

Gebruiker @michamcr, die ook enthousiast is over de service, schreef: "Gefeliciteerd Scott! Geweldig om zo'n positieve klantvraag te zien", in een reactie op de tweet van Manchester.

Gratis proefversies voor de Windows 365 Cloud PC-service zullen naar verwachting in de toekomst worden hervat, maar er zijn momenteel geen schattingen wanneer dit zal gebeuren.

Aanbevolen: