Een Discord-profielfoto wijzigen

Inhoudsopgave:

Een Discord-profielfoto wijzigen
Een Discord-profielfoto wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Desktop: Open je accountinstellingen en selecteer de afbeelding. Klik op het plusteken naast je profielfoto en selecteer een nieuwe afbeelding.
  • Mobiel: ga naar de instellingen, kies Mijn account, tik op de afbeelding, kies een bron en selecteer vervolgens een nieuwe afbeelding.
  • Opmerking: er zijn limieten voor hoe vaak je je avatarafbeelding kunt wijzigen om veiligheidsredenen.

Dit artikel behandelt hoe je een nieuwe avatar uploadt op Discord met behulp van de desktop-app, browser en mobiele apps.

Hoe u uw Discord-avatar kunt bijwerken

Het proces voor het toevoegen of bijwerken van je profielfoto is hetzelfde in een browser en de app. U kunt de afbeelding ook verwijderen; Discord heeft er geen nodig.

Discord stelt grenzen aan het wijzigen van een avatarafbeelding. Gebruikers kunnen binnen 10 minuten maximaal twee pogingen doen om te voorkomen dat mensen de servicevoorwaarden van Discord proberen te omzeilen.

  1. Open de app op pc of Mac.
  2. Klik op instellingen tandwiel linksonder naast de huidige afbeelding.

    Image
    Image
  3. Selecteer het menu met drie stippen rechts van waar de afbeelding naartoe gaat.
  4. Selecteer Avatar wijzigen.

    Om je avatar te verwijderen, selecteer Delete Avatar.

    Image
    Image
  5. Kies een afbeelding.

    Image
    Image
  6. Je kunt de afbeelding naar eigen inzicht vergroten of verkleinen.
  7. Klik op Toepassen.

    Image
    Image
  8. Klik op Wijzigingen opslaan.

    Image
    Image

Hoe u uw Discord-afbeelding op mobiel kunt bijwerken

Het proces voor het wijzigen van je avatar via de mobiele Discord-app is vergelijkbaar. De onderstaande schermafbeeldingen zijn van Android, maar het proces is hetzelfde op een iPhone, alleen met een ander uiterlijk. Nogmaals, je kunt je avatar helemaal verwijderen als je er geen wilt.

  1. Open de app op een Android of iPhone.
  2. Tik rechtsonder op je profielafbeelding.
  3. Tik op Mijn account.
  4. Selecteer de afbeelding of tijdelijke aanduiding voor afbeeldingen. Tik op Pictogram verwijderen om je profielafbeelding te verwijderen.

    Image
    Image
  5. Als dit de eerste keer is dat je een profielfoto uploadt, zal Discord je om twee machtigingen vragen: om toegang te krijgen tot je camera en je foto's en video's. Tik op Toestaan of Terwijl je de app gebruikt op ten minste één van deze opties om door te gaan.
  6. Selecteer een afbeelding-app.

    Image
    Image
  7. Kies een afbeelding en tik op Upload. Je kunt bijsnijden en zoomen als dat nodig is, maar je moet dit doen voordat je de Upload-knop selecteert (er is een Crop-knop die verschijnt na u kiest de afbeelding).
  8. Klik op het vinkje rechtsboven als je tevreden bent als je je afbeelding hebt bijgesneden en druk vervolgens op Save om de wijzigingen op te slaan.

    Image
    Image

Aanbevolen: