Je tv bedienen met Harmony Hub en Alexa

Inhoudsopgave:

Je tv bedienen met Harmony Hub en Alexa
Je tv bedienen met Harmony Hub en Alexa
Anonim

Wat te weten

  • Installeer de Harmony-vaardigheid in de Alexa-app: Ga naar Menu > Skills & Games. Zoek naar Harmony en selecteer de Harmony-vaardigheid om deze in te schakelen.
  • Een apparaat koppelen: tik in de Harmony-app op Menu > Harmony-instellingen > Apparaten toevoegen/bewerken & Activiteiten > Apparaten > Apparaat toevoegen. Volg de stappen.
  • Zorg ervoor dat de Harmony- en Alexa-apps op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Volg de stappen om uw Harmony Hub te configureren.

Met de Logitech Harmony Hub-afstandsbediening kun je het kanaal wijzigen, het volume aanpassen, favorieten programmeren en meer op afstand. Je kunt hem gebruiken met een televisie, kabelbox, gameconsole of streamingapparaat. Leer hoe u Alexa verbindt met een Harmony Hub-apparaat en maak u geen zorgen meer over waar u de afstandsbediening plaatst.

Uw Harmony Hub instellen

Download voordat u begint de Harmony-app op uw iOS- of Android-apparaat en volg de stappen om uw Harmony Hub te configureren.

Als je Harmony-apparaat al is ingesteld en werkt in de kamer waar je Alexa wilt gebruiken om de televisie te bedienen, kun je doorgaan naar het volgende gedeelte.

Image
Image

Alexa configureren om met Harmony te werken

Zorg ervoor dat je Echo of ander Alexa-apparaat correct is ingesteld en werkt. Installeer vervolgens de Harmony-vaardigheid in de Alexa-app.

  1. Open de Alexa-app op je mobiele apparaat
  2. Tik op Menu > Skills & Games of ga naar de Skills tab.
  3. Zoeken naar Harmony.
  4. Tik of klik op de Harmony-vaardigheid met het blauwe logo.

    Image
    Image
  5. Tik of klik op Enable.

    Image
    Image
  6. Log in op uw Harmony-account om Alexa toestemming te geven uw account te gebruiken.

Apparaten koppelen aan Harmony Hub

De apparaten die je wilt gebruiken, zoals je Xbox of je smart-tv, moeten aan je Harmony Hub zijn gekoppeld om ze met Alexa te kunnen gebruiken. Als je apparaten nog niet aan Harmony zijn gekoppeld of als je nieuwe apparaten wilt gebruiken, kun je ze toevoegen via de app.

  1. Log in op de Logitech Harmony mobiele app.
  2. Tik Menu > Harmony-instellingen > Apparaten en activiteiten toevoegen/bewerken.
  3. Tik vervolgens op Apparaten > Apparaat toevoegen.
  4. Selecteer het type apparaat dat u wilt toevoegen.
  5. Voer de fabrikant en modelinformatie in.
  6. Tik op Toevoegen en volg de stappen om de installatie te voltooien.

Hoe Harmony-activiteiten werken

Harmony gebruikt activiteiten om apparaten die samenwerken te combineren tot groepen. Een activiteit Tv kijken kan bijvoorbeeld uw televisie, ontvanger en kabelbox omvatten.

Je kunt de naam van activiteiten wijzigen zodat ze logischer voor je zijn. U kunt bijvoorbeeld uw favoriete kanalen instellen en vriendelijke namen instellen. Als je vervolgens zegt: "Alexa, zet Netflix aan", weten Harmony Hub en Alexa wat ze moeten doen.

Alexa Harmony Hub-opdrachten

Wanneer alle apparaten zijn ingesteld, kun je beginnen met het geven van opdrachten aan Alexa om je tv te bedienen. Hieronder volgen enkele spraakopdrachten die u kunt gebruiken met Alexa en Harmony Hub.

  • "Alexa, zet de tv aan."
  • "Alexa, zet de tv uit."
  • "Alexa, zet het volume hoger."
  • "Alexa, demp de tv."
  • "Alexa, zet Discovery aan."
  • "Alexa, verander het kanaal naar 145."
  • "Alexa, pauzeer Netflix."
  • "Alexa, stel een slaaptimer in op 30 minuten."

Aanbevolen: