Hoe Apple TV te bedienen met je Apple Watch

Inhoudsopgave:

Hoe Apple TV te bedienen met je Apple Watch
Hoe Apple TV te bedienen met je Apple Watch
Anonim

Wat te weten

  • Ga op je Apple Watch naar het startscherm, tik op de app Remote en tik vervolgens op Apparaat toevoegen om een toegangscode te ontvangen.
  • Ga op uw Apple TV naar het startscherm, ga naar Instellingen > Algemeen > Afstandsbedieningen> Selecteer om toe te voegen en kies vervolgens uw Apple Watch.
  • Voer de toegangscode in die je op de Apple TV hebt ontvangen om je Apple Watch te koppelen en gebruik vervolgens de Remote-app om je tv te bedienen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Apple Watch koppelt met een Apple TV zodat je je Apple TV vanaf je horloge kunt bedienen.

Uw Apple Remote App instellen

Op je Apple Watch:

  1. Druk op de digitale kroon om naar het startscherm te gaan.
  2. Tik op de Remote app - deze verschijnt als een blauwe cirkel met een witte pijl naar rechts.
  3. Tik op Apparaat toevoegen en je krijgt een toegangscode, noteer wat het is.
  4. Pak nu je Apple Siri Remote

Op je Apple TV:

  1. Gebruik de Siri Remote en druk op de Menu-knop om naar het startscherm van de tv te gaan, tenzij u zich al op dat scherm bevindt.
  2. Selecteer Instellingen en kies vervolgens Algemeen.
  3. Klik op Afstandsbedieningen.
  4. Kies nu Selecteer om toe te voegen, die nu de naam van je Apple Watch zou moeten tonen (verbonden technologie is zo slim).
  5. Weet je nog die toegangscode die je hebt gekregen? Het is tijd dat je teruggaat, je hand uitstrekt en je handen eromheen legt, want je moet het nu invoeren op je Apple TV.

En terug naar Apple Watch:

Klik Klaar Als je dat doet, zou er een Apple TV-pictogram moeten verschijnen in de Remote-app op je Apple Watch. Als dit niet het geval is, probeer dan de Watch opnieuw op te starten. (Houd de zijknop ingedrukt, sleep de Uitschakelen en houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.) Als dat niet werkt, start de Apple TV dan geforceerd opnieuw op volgens de instructies hier.

Het zit allemaal in de app

Apple Watch heeft een Remote-app die kan worden gekoppeld aan elke Apple TV (inclusief oudere modellen). Als je dit eenmaal hebt ingesteld, kun je achterover op je bank gaan liggen na een zware dag brandbestrijding en je Apple Watch gebruiken om je televisie aan te zetten en iets goeds uit te kiezen om naar te luisteren of naar te kijken. Je kunt zelfs je uurwerk gebruiken om te ontdekken wat er beschikbaar is via apps zoals MUBI, Netflix. Met de app kun je naar het menu terugkeren, muziek of andere inhoud naar wens afspelen, pauzeren en hervatten. Je kunt je ook een weg banen door je iTunes- en Apple Music-bibliotheken.

Image
Image

Wat nu te doen

Ademen. Je hebt zojuist je Apple Watch aangesloten op je Apple TV en nu is het tijd om uit te zoeken hoe de dingen werken.

  1. Om naar de Remote app te gaan, moet je op de digital crown drukken om naar het apps-scherm te gaan, waar alle applicaties die je hebt geïnstalleerd op uw horloge verschijnen in een cirkelvorm.
  2. Tik op de Remote app en je krijgt een Apple TV-pictogram te zien (of meer als je horloge is verbonden met meerdere Apple TV's, in dat geval moet u ze een naam geven.)
  3. Tik op het pictogram om verbinding te maken met Apple TV. Wat u op het scherm ziet, zou een aanraakgevoelige Swipe moeten worden (een beetje zoals degene die u al op de Siri Remote gebruikt). Je ziet een Play/Pause commando, een Menu knop en (linksboven) drie stippen en drie lijnen die deLijst knop.

Wat elk van deze dingen doet, spreekt voor zich, maar in geval van verwarring:

  • Veeg over het scherm om te navigeren door wat er op uw Apple TV-scherm staat.
  • Afspelen/Pauzeren om inhoud af te spelen en te pauzeren
  • Tik op Menu om een niveau terug te gaan, uiteindelijk naar het Apple TV Apps-scherm.
  • Tik op de List knop om terug te keren naar het apparaatconnectorscherm waar je kiest welk apparaat je tijdens een sessie met je pols bedient.

Een teleurstelling bij het gebruik van een Apple Watch als een Apple TV-afstandsbediening is het gebrek aan ondersteuning voor Siri - hopelijk zal Apple dit op een gegeven moment rechtzetten, maar op dit moment, voor de beste afstandsbedieningservaring, moet je maak kennis met de Siri Remote.

Verwijderen

Ten slotte, om een Apple TV uit de Remote-app op Apple Watch te verwijderen, moet je stevig op het Remote app-pictogram drukken om het optiemenu te openen, tik opEdit en tik vervolgens op de X- knop naast het apparaat dat u wilt verwijderen.

Op Apple TV in Instellingen > Algemeen > Afstandsbedieningen moet u op de naam van uw Apple Watch en klik vervolgens op Verwijderen.

Aanbevolen: