Een profiel toevoegen op Netflix

Inhoudsopgave:

Een profiel toevoegen op Netflix
Een profiel toevoegen op Netflix
Anonim

Wat te weten

  • Browser: Ga naar Netflix.com. Selecteer het actief profiel pictogram, selecteer Profielen beheren > Profiel toevoegen, en typ een naam.
  • iOS: Open de Netflix-app. Tik op het pictogram actief profiel om het scherm Wie kijkt er te openen. Selecteer Voeg profiel toe en voer een profielnaam in.
  • Android: Open de Netflix-app. Tik op Menu en selecteer het pictogram active profile om het scherm Who's Watching te openen. Tik op Bewerken.

Dit artikel legt uit hoe je een Netflix-profiel toevoegt in een browser op Mac- of pc-computers en op andere apparaten, waaronder smartphones, tablets, smart-tv's en streaming-apparaten. Informatie voor het aanpassen van instellingen binnen individuele profielen is inbegrepen.

Een Netflix-profiel maken op Mac of pc

Het beheren van je profielen is vrijwel hetzelfde op de meeste apparaten, maar hoe je daar komt, kan verschillen, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. Hier leest u hoe u profielen op uw computer kunt beheren.

  1. Ga naar netflix.com in je favoriete webbrowser en log in, als je dat nog niet bent.
  2. Netflix laadt het startscherm, waarop de beschikbare films en shows worden weergegeven. Klik op de Profile knop in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Als er al meerdere profielen op uw account staan, wordt het bericht 'Wie kijkt?' scherm verschijnt. Klik op Voeg profiel toe helemaal rechts op het scherm en ga dan naar stap 5.

    Image
    Image
  3. Als u op de knop Profile klikt, verschijnt er een vervolgkeuzemenu. Klik op Beheer profielen.

    Image
    Image
  4. Klik op de Voeg profiel toe knop, weergegeven door een plusteken.

    Image
    Image
  5. Typ een naam voor het profiel. Als het profiel voor een kind is, klikt u op het selectievakje Kid.

    Image
    Image
  6. Klik op Doorgaan om het profiel op te slaan en terug te keren naar het scherm Profielen beheren.

Een profiel toevoegen op smartphones, Roku, Apple TV en meer

Het is misschien gemakkelijker om profielen op een pc te maken en te beheren, maar we kijken Netflix vaak op onze smartphones, tablets, smart-tv's en streaming-apparaten zoals Roku of Apple TV. Met de meeste van deze apparaten kunnen we ook profielen maken en onze instellingen beheren.

  • Op een iPhone of iPad: Tik op de knop active profile bovenaan het scherm. Profielen worden bovenaan weergegeven met een knop Profielen beheren hieronder. Tik op Beheer profielen > Voeg profiel toe.
  • Op Android-apparaten: Tik op de knop hamburger menu die wordt weergegeven als drie horizontale lijnen in de linkerbovenhoek van het scherm. Tik in het menu op het actieve profiel bovenaan om naar 'Wie kijkt?' scherm en tik vervolgens op Bewerken in de rechterbovenhoek om profielen te beheren.
  • Op Roku, Apple TV en de meeste andere slimme apparaten: scrol omhoog naar de rij die begint met Zoeken en tik op Profiles of uw profielpictogram Tik in het scherm Profielen op het plusteken (+) om een nieuw profiel te maken. Om instellingen te beheren, tikt u op het profiel dat u wilt wijzigen, tikt of veegt u omlaag naar de potloodknop en tikt u op.

Andere instellingen voor Netflix-profielen beheren

Netflix-profielen zijn een geweldige manier om de Netflix-ervaring af te stemmen op personen die in uw huishouden wonen, ouderlijk toezicht in te stellen voor kinderen in het gezin, ervoor te zorgen dat elke show vanaf het begin begint of om de interesses en kijkgedrag.

Nu je een nieuw profiel hebt gemaakt, wil je misschien een paar instellingen aanpassen, vooral als het profiel bedoeld is voor een kind. Hier is hoe.

  1. Klik in het scherm Profiel beheren op het pencil pictogram voor het profiel dat u wilt bewerken.
  2. Pas de volgende opties aan:

    • De naam wijzigen: u kunt de naam van het profiel wijzigen door op de naam te klikken en een andere naam in te voeren.
    • Kies een nieuwe afbeelding: Klik op het potloodpictogram in de linkerbenedenhoek van het profielpictogram om de afbeelding te wijzigen. Helaas kunt u uw eigen foto niet uploaden.
    • Het volwassenheidsniveau instellen: u kunt het volwassenheidsniveau wijzigen door op de vervolgkeuzelijst te klikken onder Toegestane tv-programma's en films De volwassenheid niveaus omvatten kleine kinderen, oudere kinderen, tieners en alle volwassenheidsniveaus. Als het profiel is ingesteld als een kinderprofiel, worden alleen kleine kinderen en oudere kinderen weergegeven in de vervolgkeuzelijst.
    • De taal wijzigen: u kunt ook de taalinstellingen wijzigen vanaf dit scherm.
    Image
    Image
  3. Klik op Save om de wijzigingen op te slaan.

Aanbevolen: