Hoe e-mail op de iPad te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe e-mail op de iPad te verwijderen
Hoe e-mail op de iPad te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in de Mail-app het e-mailbericht en tik op de prullenbak in de rechterbovenhoek.
  • U kunt ook naar rechts vegen op het bericht dat u wilt verwijderen in de Inbox en vervolgens op Prullenbak. tikken
  • Om meerdere berichten te verwijderen: Ga naar de bovenkant van de lijst met e-mails en tik op Bewerken, selecteer elke e-mail die je wilt verwijderen en tik vervolgens op Prullenbak.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u e-mail verwijdert op iPads met iOS 12, iOS 11 of iOS 10.

Tik op de prullenbak in Apple Mail

De gemakkelijkste en meest bekende manier om een enkel bericht op de iPad te verwijderen, is door de e-mail te selecteren en op de Prullenbak te tikkenHiermee wordt het e-mailbericht verwijderd dat u momenteel in de Mail-app hebt geopend. Het Prullenbak pictogram bevindt zich in de rechterbovenhoek van het Mail-scherm.

Image
Image

Deze methode verwijdert de e-mail zonder bevestiging. Het gaat naar de Prullenbak, waar het kan worden opgehaald als je een fout maakt.

Swipe het bericht weg in Apple Mail

Als je meer dan één e-mailbericht wilt verwijderen of als je een bericht wilt verwijderen zonder het te openen, gebruik dan de veegmethode. Een veeg van rechts naar links op een bericht in de Inbox onthult drie keuzes: Trash, Flag en MoreTik op het Prullenbak icoon om de e-mail te verwijderen.

Image
Image

Als je haast hebt, hoef je niet op de Prullenbak-knop te tikken. Als u helemaal naar de linkerrand van het scherm blijft vegen, wordt het e-mailbericht automatisch verwijderd. Gebruik deze methode om snel meerdere e-mails te verwijderen zonder ze te openen.

Verwijder meerdere e-mailberichten in Apple Mail

Wilt u meer dan een paar e-mailberichten verwijderen? Vegen om te verwijderen is prima als je een paar e-mails wilt verwijderen. Als je je inbox echter serieus moet opschonen, is er een snellere manier.

  1. Ga naar de bovenkant van de lijst met e-mailberichten en tik op Bewerken.

    Image
    Image
  2. Tik op de cirkel links van elke e-mail die je wilt verwijderen.

    Image
    Image
  3. Tik op Prullenbak onderaan het scherm om de berichten te verwijderen.

U kunt deze methode ook gebruiken om de geselecteerde e-mails naar een map te verplaatsen, berichten te markeren als gelezen of ongelezen, of om berichten naar de map Ongewenste berichten te verplaatsen.

Een e-mail verwijderen uit de Gmail-app

Als je de Google Gmail-app voor je inbox gebruikt, verwijder dan berichten met de Prullenbak methode vergelijkbaar met de Mail-app. Het bevindt zich bovenaan het scherm.

Je kunt berichten ook verwijderen of archiveren door het bericht in de Inbox te vegen. Verwijderen is de standaardinstelling wanneer u van rechts naar links veegt, maar deze optie kan worden gewijzigd in Gmail.

Image
Image

Als je Gmail opent vanuit de Mail-app, werkt het hetzelfde als Apple Mail. De app heeft een aparte mailboxsectie voor elke e-mailprovider met dezelfde opties.

Een e-mailbericht verwijderen in Yahoo Mail

De officiële Yahoo Mail-app maakt het eenvoudig om een bericht te verwijderen. Schuif uw vinger van de rechterkant van het bericht naar links om de Delete-knop weer te geven. Of tik op het bericht in de Inbox en selecteer de Prullenbak-knop onderaan het scherm om het gemarkeerde e-mailbericht te verwijderen.

Image
Image

Yahoo Mail kan ook worden geconfigureerd voor toegang in de Mail-app.

Waar verwijderde e-mails naartoe gaan en hoe ze te herstellen

E-mailservices-apps Yahoo en Gmail hebben elk een prullenbak die verwijderde e-mails bevat. Om de map Prullenbak te bekijken en het verwijderen van berichten ongedaan te maken, opent u de app en zoekt u naar de map Prullenbak. Tik op de map Prullenbak om deze te openen. Je kunt elke gewenste e-mail van daaruit terug naar de Inbox of een andere map verplaatsen.

Als u uw e-mail opent in Apple Mail op de iPad:

  1. Open de Mail app en ga naar het Mailboxes paneel. Het bevat afzonderlijke secties voor elke e-mailservice waartoe u toegang hebt via de Mail-app.

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden in het Mailboxes paneel totdat je de sectie vindt voor de mailprovider die je zoekt. Tik op de map Prullenbak zodat de provider deze kan openen.

    Image
    Image
  3. Om het verwijderen van een e-mailbericht ongedaan te maken, verplaatst u het van de Prullenbak naar de map Inbox. Selecteer het bericht dat u ongedaan wilt maken en tik op de knop Move. In Mail is het de knop bovenaan het scherm die eruitziet als een map.

    Image
    Image
  4. Kies een doelmap in het zijpaneel. Tik bijvoorbeeld op de map Inbox om het bericht daar naartoe te sturen.

Aanbevolen: