YouTube-aanmelding: een account maken

Inhoudsopgave:

YouTube-aanmelding: een account maken
YouTube-aanmelding: een account maken
Anonim

Het aanmeldingsproces voor een YouTube-account is vrij eenvoudig, hoewel het ingewikkeld is omdat Google eigenaar is van YouTube en de twee koppelt voor registratiedoeleinden. Om die reden moet u, om u aan te melden voor een YouTube-account, een Google-ID hebben of u aanmelden voor een nieuw Google-account.

Een YouTube-account maken

Als je een Google-ID hebt via Gmail of een ander Google-product, kun je met die gebruikersnaam en dat wachtwoord inloggen op YouTube.com. Als u zich aanmeldt met een Google-ID op de YouTube-startpagina, wordt u automatisch geregistreerd voor een YouTube-account en wordt uw YouTube-aanmelding gekoppeld aan uw Google-account. Je hoeft geen nieuw YouTube-account te maken als je het niet erg vindt om je bestaande Google-gebruikersnaam te koppelen.

Als je geen Google-ID hebt of een bedrijf bent en je persoonlijke Google-profiel niet aan YouTube wilt koppelen, registreer je dan voor een nieuwe Google-gebruikers-ID. Je kunt één registratieformulier invullen en het maakt tegelijkertijd een YouTube-account en een Google-account aan en koppelt ze aan elkaar.

YouTube-accounts: de basis

Volg deze stappen om een standaard YouTube-account te maken.

  1. Ga naar de startpagina van YouTube.com en selecteer Aanmelden boven aan het scherm om naar het basisregistratieformulier van Google te gaan.

    Image
    Image
  2. Selecteren Account aanmaken. U kunt een account voor uzelf of uw bedrijf maken.

    Image
    Image
  3. Geef een naam, wachtwoord en e-mailadres op om uw identiteit te bevestigen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Next om de informatie in te dienen en door te gaan naar de volgende stap.

Profielinformatie voor Google-accounts

Wanneer je een nieuw Google-profiel aanmaakt, zie je een pagina met de titel Maak je profiel. Deze pagina verwijst naar je Google-profiel, niet je YouTube-profiel, hoewel de twee aan elkaar worden gekoppeld wanneer je een Google-profiel maakt.

Google-profielen zijn alleen voor particulieren, niet voor bedrijven. U kunt geen Google-profiel voor een bedrijf maken zonder het risico te lopen dat uw profiel wordt opgeschort. Google scant gebruikersnamen op profielen om ervoor te zorgen dat de namen mensen weerspiegelen en niet bedrijven of producten. Wanneer u een Google-account voor een bedrijf maakt, maakt u wat Google een merkaccount noemt, een account dat is bedoeld voor zakelijk gebruik.

Als je Google en YouTube als individu gebruikt, maak dan een profiel aan. Upload een foto vanaf uw computer als u een afbeelding wilt laten zien wanneer u Google-services gebruikt. Als je een foto van jezelf toevoegt aan je Google-profiel en vervolgens het materiaal leuk vindt dat je op internet ziet, kan je miniatuurprofielfoto worden weergegeven aan andere mensen die hetzelfde materiaal bekijken.

Pas je YouTube-kanaal aan

De eerste stap die je misschien wilt nemen nadat je je hebt geregistreerd, is om YouTube-videokanalen te vinden die je aanspreken en je op die kanalen te abonneren. Als je je abonneert, kun je later gemakkelijker kanalen vinden en bekijken door links naar die kanalen op je YouTube-homepage weer te geven.

Een YouTube-kanaal is een verzameling video's die zijn gekoppeld aan een geregistreerde gebruiker van YouTube, een persoon of een organisatie.

De kanaalgids vermeldt populaire kanaalcategorieën wanneer je je voor het eerst aanmeldt. Selecteer de Abonneren-knop voor elk kanaal waarop je je wilt abonneren. De getoonde kanalen omvatten brede genres zoals popmuziek en specifieke genres, zoals die van individuele artiesten.

Blader door de onderwerpcategorieën om meer interessant materiaal te vinden, of klik op uw gebruikersnaam om naar uw startpagina te gaan. De linkerzijbalk bevat links naar populaire kanalen, die veel bekeken worden, en ook naar de trending kanalen.

Bekijk YouTube-video's

Het is eenvoudig om uit te zoeken hoe je YouTube-video's kunt bekijken.

  1. Selecteer de naam van een video die je wilt bekijken om naar de pagina van die video met spelerbedieningen te gaan.
  2. Standaard wordt de video in een klein venster afgespeeld. Selecteer de full-screen-knop in de rechterbenedenhoek om het hele computerscherm met de video te vullen. Of klik op de middelste large-screen-knop om de videoweergavebox te vergroten, maar niet het hele scherm te laten beslaan.

    Image
    Image
  3. Er kan een advertentie worden afgespeeld vóór de door jou gekozen video. Toch kunt u meestal op de X-knop of Skip klikken om voorbij de commercial te gaan. Veel commercials worden na vijf seconden overgeslagen.

Aanbevolen: