Snel een Postvak IN-map opschonen in Outlook.com

Inhoudsopgave:

Snel een Postvak IN-map opschonen in Outlook.com
Snel een Postvak IN-map opschonen in Outlook.com
Anonim

Wat te weten

  • Klik met de rechtermuisknop op de map en selecteer Map leegmaken en selecteer vervolgens Delete all om te bevestigen. Berichten worden verplaatst naar de map Deleted Items.
  • Om slechts enkele berichten te verwijderen: Vink de selectievakjes aan naast de berichten die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verplaatsen naar > Verwijderde items.
  • Een verwijderd bericht ophalen: Zoek het in de map Verwijderde items, selecteer Verplaatsen naar en kies een map inbox.

Dit artikel legt uit hoe je een Outlook.com-map snel en gemakkelijk kunt legen door alle inhoud te verwijderen of selectief e-mails te verwijderen.

Een map volledig leegmaken

  1. Klik in het deelvenster Mappen met de rechtermuisknop op de map en selecteer Map leegmaken.

    Image
    Image
  2. In het bevestigingsbericht dat verschijnt, selecteer Delete all.

    Image
    Image
  3. De berichten worden verplaatst naar de Deleted Items map.

Als je items verwijdert, zijn ze niet voor altijd verdwenen: ze worden verplaatst naar de map Verwijderde items, zodat je ze kunt bekijken voordat je ze definitief verwijdert.

Verwijder slechts enkele berichten

Als u slechts enkele berichten in een map wilt verwijderen, selecteert u die berichten en verplaatst u ze naar de map Verwijderde items. Hier is hoe:

  1. Selecteer de map die u wilt opschonen. De e-mails worden weergegeven in de berichtenlijst.

    Image
    Image
  2. Vink het selectievakje aan de linkerkant van elk bericht dat u wilt verwijderen.

    Als u de meeste berichten wilt verwijderen, schakelt u het selectievakje links van de mapnaam bovenaan de lijst in om elk bericht in de map te selecteren. Schakel vervolgens het selectievakje uit naast de berichten die u in de map wilt bewaren.

    Image
    Image
  3. Select Verplaatsen naar > Verwijderde items.

    Image
    Image
  4. Je vindt de verwijderde berichten in de map Verwijderde items.

Als u per ongeluk een e-mail verwijdert die u wilt bewaren

Zoek het bericht in de map Verwijderde items, selecteer Verplaatsen naar en kies de map waarin u de berichten wilt opslaan.

Als Outlook.com is ingesteld om de map Verwijderde items te legen wanneer u uw sessie sluit en u een van deze berichten wilt herstellen, opent u de map Verwijderde items en kiest u Verwijderde items uit deze map herstellen.

Aanbevolen: