Gericht Postvak IN in Outlook in- of uitschakelen

Inhoudsopgave:

Gericht Postvak IN in Outlook in- of uitschakelen
Gericht Postvak IN in Outlook in- of uitschakelen
Anonim

De standaardweergave voor de meeste versies van Outlook is een functie genaamd Focused Inbox, die belangrijke e-mails van de rest scheidt en deze berichten op een speciaal tabblad plaatst voor snelle toegang. Als je de lay-out van je berichten wilt wijzigen, is het mogelijk om de Gefocuste Inbox te trainen of helemaal uit te schakelen.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op Outlook voor Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 en Outlook.com.

Gericht Postvak IN in Outlook in- of uitschakelen

De desktopversies van Outlook en Outlook voor Microsoft 365 zijn identiek. Om het Postvak IN met focus in de desktopversies van Outlook in te schakelen, gaat u naar het tabblad View en selecteert u Toon Postvak IN met focus om de functie in of uit te schakelen.

Vanaf januari 2020 is er een bug in de desktopversies van Outlook waardoor de optie Postvak IN met focus verdwijnt en weer verschijnt. Microsoft is op de hoogte van het probleem en werkt aan een oplossing.

Image
Image

Gericht Postvak IN op Outlook.com in- of uitschakelen

Om het Postvak IN met focus in de webversie van Outlook te wisselen:

  1. Log in op uw account en selecteer gear in de rechterbovenhoek van het Outlook.com-scherm.

    Image
    Image
  2. Selecteer de Focused Inbox tuimelschakelaar om de functie in of uit te schakelen.

    Image
    Image

Hoe beslist Outlook welke e-mails in de gefocuste inbox moeten worden geplaatst?

Verschillende factoren bepalen welke berichten worden weergegeven in de Outlook Focused Inbox. Deze omvatten:

  • Vorige training van vergelijkbare e-mails: Als u bijvoorbeeld een e-mail van een nieuwsbrief naar de Postvak IN met focus verplaatst, verschijnen toekomstige berichten van dezelfde nieuwsbrief automatisch in het Postvak IN met focus.
  • Mensen die je in het verleden hebt gemaild: als je meerdere berichten naar een klant stuurt, verschijnen berichten van hun e-mailadres automatisch in het Postvak IN met focus.
  • Mensen in uw Outlook-contactpersonen: als u een e-mailadres toevoegt aan uw adresboek, verschijnen e-mails van deze contactpersonen in het Postvak IN met focus.

Hoe kan ik e-mails verplaatsen en mijn op Outlook gerichte inbox trainen?

Om een e-mail van een andere inbox naar de Postvak IN met prioriteit te verplaatsen in een willekeurige versie van Outlook, klikt u met de rechtermuisknop op het bericht en selecteert u Verplaatsen > Verplaatsen naar Postvak IN met prioriteit.

Selecteer Always Move to Focused Inbox om in de toekomst automatisch berichten van dezelfde afzender naar je Focused Inbox te sturen.

Aanbevolen: