Samsung Family Hub: hoe het uw huis vanuit de keuken beheert

Inhoudsopgave:

Samsung Family Hub: hoe het uw huis vanuit de keuken beheert
Samsung Family Hub: hoe het uw huis vanuit de keuken beheert
Anonim

Samsung Family Hub 3.0 is de ruggengraat van wat hun uitstekende koelkast tot iets meer maakt. In plaats van een koelkast die alleen je etenswaren bevat, kun je memo's achterlaten, weersupdates krijgen en meer op het 21-inch touchscreen dat je verbindt met de belangrijke dingen in je leven.

Wat is Samsung Family Hub?

Samsung wedt dat het middelpunt van elk gezin de keuken is. Het is tenslotte waar je doorheen dwa alt om overdag iets te eten, toch? Het toegevoegde 21-inch touchscreen-display aan de rechterdeur van de koelkast geeft je een methode om in contact te blijven met iedereen en alles wat er in je leven gebeurt.

Image
Image

De Family Hub is het touchscreen en alles wat het kan doen. Hoewel de mogelijkheid om een touchscreen te gebruiken en toegang te hebben tot apps beschikbaar was in eerdere modellen van Samsung slimme koelkasten, heeft Family Hub 3.0 volledige Bixby-spraakintegratie toegevoegd.

Met de Family Hub heb je toegang tot entertainment zoals muziek-apps, laat je memo's achter voor familieleden, krijg je toegang tot Samsung SmartThings in je huis en kun je in de koelkast kijken zonder hem fysiek te openen.

Heeft het toegang tot apps?

Sinds de slimme koelkast van Samsung op Tizen OS draait, heeft hij toegang tot allerlei dingen waarvan je nooit had gedacht dat je koelkast hiervan zou profiteren. Met Tizen zijn er tientallen apps waarvoor u zich kunt aanmelden. Dit omvat het inschakelen van Bixby, toegang tot Pandora, het achterlaten van memo's op de koelkast en meer.

Het betekent ook dat zodra je je koelkast verbindt met het wifi-netwerk in je huis, je toegang krijgt tot nieuwe apps zodra deze beschikbaar komen. Er is geen manier om te weten wat er als beschikbaar zou kunnen verschijnen, omdat het afhangt van wat de ontwikkelaars met Tizen doen.

Wat zijn de functies van een Samsung Family Hub Smart-koelkast?

De slimme koelkast van Samsung zit praktisch vol met functies. Ze leven ook niet allemaal alleen op de koelkast. Dit zijn de vele dingen die deze koelkast kan doen. Deze lijst dekt nog steeds niet alles, omdat Samsung zijn best heeft gedaan om alles te bedenken wat je zou willen dat een koelkast doet. Het is echter een goede inleiding op wat u krijgt als u in deze slimme koelkast investeert.

  • Camera's: De slimme koelkast van Samsung heeft drie camera's aan de binnenkant van de koelkast. Met behulp van het touchscreen, Bixby of de SmartThings-app kun je in de koelkast kijken om te zien wat voor eten er in zit.
  • Voedselbeheer: Het belangrijkste aspect van een koelkast is het voedsel dat erin zit. Je kunt boodschappen bestellen via een bezorgservice, ma altijden plannen op basis van wat je op voorraad hebt, Bixby gebruiken om boodschappen aan je boodschappenlijstje toe te voegen en automatische vervaldatums inschakelen die je laten weten wanneer er iets misgaat. Je kunt ook bij GrubHub bestellen als je niet hebt wat je nodig hebt, maar het gezin meteen moet voeden.
  • Blijf verbonden: Family Hub helpt je familie meer dan ooit met elkaar verbonden te houden. Je kunt de widgets personaliseren die altijd op het touchscreen verschijnen, de agenda van iedereen synchroniseren, memo's en notities voor elkaar achterlaten, op afstand foto's verzenden en nog veel meer, afhankelijk van wat je nodig hebt van Family Hub.
  • Vermaak jezelf: Koken en tijd doorbrengen in de keuken kost tijd, maar het hoeft niet saai te zijn. Gebruik Family Hub om naar Pandora of iHeartRadio te luisteren, kijk wat er in de rest van het huis gebeurt met de SmartThings-app en kijk tv met je Samsung-telefoon om schermen te spiegelen.
  • Nog meer functies: Afgezien van de verbonden functies, doet de slimme koelkast van Samsung nog meer dingen. U kunt de planken aanpassen voor items van verschillende grootte, profiteren van een wijnrek in de koelkast met specifieke temperatuurregelingen en de hele koelkast met één druk op de knop in een vriezer veranderen. Gezien de 28 kubieke voet ruimte die deze gigantische koelkast heeft, is het niets om mee te spotten.

Een maat past niet allemaal

Niet elke koelkast zal voor iedereen werken, en dat wist Samsung toen ze drie modellen van de Samsung slimme koelkast leverden. Elk model heeft voordelen. Alle drie de modellen worden geleverd met Family Hub 3.0 en alles wat het te bieden heeft om je keuken van een kamer tot het middelpunt van je gezin te maken.

Aanbevolen: