Hoe u uw gefocuste inbox beheert in Outlook voor iOS

Inhoudsopgave:

Hoe u uw gefocuste inbox beheert in Outlook voor iOS
Hoe u uw gefocuste inbox beheert in Outlook voor iOS
Anonim

Wat te weten

  • Inbox met focus inschakelen: Ga naar Settings > schakel Focused Inbox in. Schakel uit om één inbox te gebruiken.
  • Afzender toevoegen: Bericht openen > Menu (drie stippen) > Verplaatsen naar Postvak IN met focus > Eenmaal verplaatsen of Altijd verplaatsen.
  • Verwijder afzender: Open bericht > Menu (drie stippen) > Verplaats naar andere > Eén keer verplaatsen of Altijd verplaatsen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Postvak IN met focus kunt activeren en beheren in Outlook voor iOS.

Schakel Postvak IN met focus in of uit in Outlook voor iOS

De Outlook voor iOS Focused Inbox plaatst belangrijke e-mails op een speciaal tabblad in inbox en opent automatisch naar dat tabblad. Op basis van hoe u e-mail gebruikt, sorteert Outlook voor iOS uw e-mail in het Postvak IN met focus of het Andere Postvak IN. Om te kiezen of u wilt dat Outlook voor iOS raadt welke e-mails voor u het belangrijkst zijn en deze berichten naar het Postvak IN met focus verplaatst:

E-mail van mensen die u vaak e-mailt, verschijnen in de Gefocuste Inbox. Nieuwsbrieven die u onmiddellijk verwijdert, gaan naar de Andere Inbox.

  1. Ga naar Instellingen (tandwielpictogram).

    Image
    Image
  2. Zet de Focused Inbox tuimelschakelaar aan als je deze functie wilt gebruiken. Zet de Focused Inbox tuimelschakelaar uit om een enkele inbox te gebruiken.

    Image
    Image
  3. Sluit het Instellingen scherm.

Verplaats een bericht naar het tabblad met focus

Een belangrijke e-mail verplaatsen die Outlook voor iOS in de andere inbox heeft geplaatst:

  1. Open het bericht dat je als belangrijk wilt markeren en ga naar het Postvak IN met focus.
  2. Selecteer Menu (…).

    Image
    Image
  3. Selecteer Verplaatsen naar Postvak IN met focus.
  4. Als je wilt dat toekomstige berichten van dezelfde afzender automatisch naar de Postvak IN met focus worden verplaatst, selecteer je Altijd verplaatsen.

    Image
    Image
  5. Als u alleen dit bericht wilt verplaatsen (en geen regel voor de toekomst wilt instellen), selecteert u Eenmaal verplaatsen.

Verplaats een bericht naar het andere tabblad

Terwijl Outlook uw e-mailgewoonten leert, kunnen sommige belangrijke e-mails naar de map Andere inbox gaan. Wanneer dit gebeurt, verplaatst u het bericht naar het Postvak IN met focus om Outlook te leren wat u wilt dat het doet. En als er ongewenste e-mails verschijnen in het Postvak IN met focus, verplaats die berichten dan naar het Andere Postvak IN. Wanneer u afzonderlijke zoekgeraakte e-mails verplaatst, vraagt Outlook voor iOS u om een regel in te stellen om precies dat te bereiken voor toekomstige e-mails.

Een e-mail verplaatsen die Outlook voor iOS in het Postvak IN met focus plaatst wanneer u er niet op wilt focussen:

  1. Open de e-mail die u naar de andere inbox wilt verplaatsen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Menu (…).

    Image
    Image
  3. Selecteer Verplaats naar Overige.
  4. Als u wilt dat toekomstige berichten van dezelfde afzender automatisch naar de andere inbox worden verplaatst, selecteert u Altijd verplaatsen.

    Image
    Image
  5. Als u alleen dit bericht wilt verplaatsen (en geen regel voor de toekomst wilt instellen), selecteert u Eenmaal verplaatsen.

Alleen de huidige e-mail en toekomstige berichten worden verplaatst. Andere e-mails van dezelfde afzender die al in het Postvak IN met focus staan, blijven daar.

Aanbevolen: