Beste manieren om de iPad in de keuken te gebruiken

Inhoudsopgave:

Beste manieren om de iPad in de keuken te gebruiken
Beste manieren om de iPad in de keuken te gebruiken
Anonim

Of koken nu een van je passies is of een karwei, het is goed om een helper in de keuken te hebben. De iPad is misschien niet voor alles geschikt, maar hij kan op een aantal verschillende manieren helpen, waaronder het verstrekken van recepten en ervoor zorgen dat je ze precies goed krijgt. Het kan u ook waarschuwen wanneer uw steak perfect medium-rare is. Het beste van alles is dat het dit allemaal kan en tegelijkertijd mooie achtergrondmuziek biedt voor uw keukeninspanningen.

Meet elke keer perfect met een aangesloten weegschaal

Een van de meest praktische hulpmiddelen in de keuken is een weegschaal. De door Drop aangesloten keukenweegschaal praat met een iPad en geeft gewichten en maten weer op het enorme, gemakkelijk af te lezen scherm. Hoewel deze gadget de ingrediënten niet echt verdeelt, houdt hij je wel in re altime op de hoogte.

Image
Image

Drop is twee dingen: een weegschaal en een app. De weegschaal meet hoeveel het ingrediënt weegt en stuurt die informatie naar de iPad. De app bevat een bibliotheek met interactieve recepten die je kunt aanpassen op basis van porties en het aantal mensen dat wordt geserveerd, en het helpt je ook om het recept te voltooien.

De combinatie van de Drop-schaal en app maakt het mogelijk om één mengkom te gebruiken. Terwijl je ingrediënten toevoegt, onthoudt Drop hoeveel de kom woog vóór je huidige ingrediënt, zodat het je nauwkeurig kan waarschuwen wanneer je genoeg van dat ingrediënt hebt toegevoegd. Drop houdt ook de baktijd bij.

Drop is niet de enige aangesloten weegschaal op de markt, maar het is een van de weinige die echt kan helpen bij het koken zonder dat een slecht app-ontwerp in de weg zit.

Kook precies goed met thermometers

Zonnige dagen zijn geweldig om te barbecueën, maar je hoeft niet gebonden te zijn aan de grill als je van de dag kunt genieten. Verbonden thermometers houden steaks of varkensschouders bij zonder constant boven de grill te zweven om het te controleren.

Weber's iGrill-thermometers

Deze temperatuurmeetapparatuur houdt vier stukken vlees tegelijk in de gaten en de iGrill Mini houdt een enkel stuk bij, wat perfect is voor een varkensgebraad of een hele kip.

Supermechanical's Range

Naast een vleessonde biedt Supermechanical een versie met een ronde punt voor het brouwen of maken van snoep. Deze strekken zich niet altijd uit tot in de oven. Hoewel sommige slimme thermometers suggereren dat ze kunnen worden gebruikt bij het bakken, kunnen ze niet allemaal zonder connectiviteits- of duurzaamheidsproblemen.

Image
Image

Vermijd morsen met een iPad-keukenstandaard

Hoewel weegschalen en thermometers het iPad-gebruik in de keuken kunnen verbeteren, mag je de tablet niet verwaarlozen. Het wordt handiger als je er een standaard voor krijgt. Een goede standaard houdt je iPad op zijn plaats, zodat je het recept duidelijk op het scherm kunt lezen, aanrechtruimte bespaart en je handen vrij hebt om te koken.

Prepara iPrep

Prepara maakt een uitstekende, betaalbare stand. Het heeft niet alleen een gleuf voor het vasthouden van een stylus, maar het heeft ook rubberen handgrepen om te voorkomen dat het apparaat wegglijdt op marmeren of granieten werkbladen.

Image
Image

Techmatte iPad-standaard

Als je je vooral zorgen maakt dat de iPad in een leesbare hoek blijft zonder al te veel geld uit te geven, is de Techmatte-standaard een solide keuze. Het ondersteunt meerdere hoeken en kan iPads van elk formaat aan.

Bescherm je scherm met een stylus

Met al het hakken, kneden en knijpen dat in de keuken gebeurt, moet je je iPad waarschijnlijk niet met die vingers bedienen. En je handen wassen elke keer dat je een digitale pagina moet omslaan of een app moet starten, kan lastig worden, daarom kan een stylus voor in de keuken een handige investering zijn. Met een stylus kun je het scherm manipuleren zonder het met je vinger aan te raken.

Image
Image

De iPrep-standaard wordt geleverd met een stylus en stylushouder. Maar als je een andere route gaat, moet je dit onderdeel niet overslaan. Het uitkiezen van een stylus voor de keuken is anders dan het kiezen van een stylus om te tekenen. Hoewel de Apple Pencil geweldig is, is het prijskaartje overdreven voor de keuken, en je zou de elektronica erin niet willen riskeren met rommelige handen. Kies in plaats daarvan voor een low-tech oplossing.

Adonit Mark

The Mark staat om één belangrijke reden bovenaan de lijst. Het is goedkoop. Als een stylus met rommelige handen wordt vastgehouden, kan deze snel verslijten en wilt u niet steeds een duurdere optie vervangen.

Studio Nette Kosmonaut

Hoewel duurder dan de Adonit Mark, heeft de stylus van Studio Neat een bredere grip waardoor het gemakkelijker te gebruiken is met poeder op je handen.

Wacom Bamboo Stylus Duo

Dit is zowel een stylus als een gewone pen, dus als je merkt dat je een pen-en-papiercombinatie voor de keuken nodig hebt, is dit een goede manier om te gaan.

Vind en organiseer uw recepten

De iPad heeft niet alleen een app voor bijna elke behoefte; het is ook een geweldige e-reader. Je zou je favoriete kookboek in de iBooks-winkel moeten kunnen vinden, en als je een verzameling hebt opgebouwd op je Kindle, kun je Kindle-boeken lezen op je iPad. Maar hier zijn enkele apps om naar te zoeken.

Grote Oven

Misschien de beste recepten-app op de iPad, Big Oven biedt toegang tot meer dan 35.000 recepten. Dat zou genoeg moeten zijn voor de meeste gezinnen. Het heeft ook een goede interface die niet in de weg zit bij het zoeken naar je volgende ma altijd, je favorieten tagt en een gedeelde boodschappenlijst heeft.

Image
Image

Sidechef

Sidechef is ontworpen met het kookprobleem in gedachten. De recepten worden stap voor stap uitgelegd en video's helpen je op weg.

Paprika Recept Manager

Een beetje zoals Pinterest voor eten, de Paprika Recept Manager-app ha alt recepten van internet en bewaart ze op één plek. U kunt ook ma altijden plannen in uw agenda, meerdere timers instellen om te helpen terwijl u kookt, boodschappenlijstjes maken en meer. Je kunt ook je eigen recepten helemaal zelf maken. En het is beschikbaar op de meeste andere platforms, dus je kunt je recepten zowel op je iPad als je Mac openen.

Aanbevolen: