Beste goedkope aanbiedingen voor grafische kaarten

Inhoudsopgave:

Beste goedkope aanbiedingen voor grafische kaarten
Beste goedkope aanbiedingen voor grafische kaarten
Anonim
Image
Image

Dit is momenteel een spannende maar al met al vreselijke tijd om rond te shoppen voor een nieuwe grafische kaart. De tekorten van de geroemde RTX 3080 en zijn AMD-tegenhanger hebben ertoe geleid dat pc-bouwers en scalpeurs bijna alle beschikbare voorraad grafische kaarten hebben opgeslokt. Degenen die daadwerkelijk beschikbaar zijn, zijn onderhevig aan enorme prijsstijgingen. Als je absoluut nieuwe grafische kaarten nodig hebt, hebben we een handvol modellen verzameld die je nog steeds kunt kopen via online winkels.

Hoewel de meeste waar voor je geld op dit moment waarschijnlijk de RTX 3080 is, is zo'n vermogen niet goedkoop voor $ 700, zelfs als je er een kunt vinden. Op dit moment kun je beter je zinnen zetten op zoiets als de Nvidia GTX 1660 Super bij Best Buy, die niet alleen beschikbaar is voor minder dan de originele adviesprijs, maar nog steeds voldoende kracht biedt voor 1080p-gaming. Als je echter op zoek bent naar iets met nog een paar paarden onder de motorkap, raden we je aan de AMD RX 5600XT bij Amazon te bekijken, die wordt geleverd met 6 GB GDDR6 VRAM en meer dan genoeg sap om te gamen met 1440p.

Als je op zoek bent naar meer manieren om het meeste uit je nieuwe grafische kaart te halen, neem dan een kijkje in onze gids voor het kopen van desktopvideokaarten en onze verzameling van de beste grafische kaarten om er zeker van te zijn u maakt de juiste keuze als het gaat om uw nieuwe investering.

ASUS GeForce GTX 1660 Super ($460)

Image
Image

Als je op zoek bent naar compromisloze 1080p-prestaties van je grafische kaart, zoek dan niet verder dan de 1660 Super. Deze bescheiden versie van PNY is perfect voor elke build met een kleine vormfactor met zijn ontwerp met één ventilator, met behoud van behoorlijke thermische prestaties.

De 1660 Super heeft in totaal 6 GB GDDR6 VRAM en een maximale boost-kloksnelheid van 1785 MHz, waardoor hij ideaal is voor uitstekende framerates bij lagere resoluties. Hoewel het moeite zal hebben om bij hogere resoluties te renderen, is de 1660 Super gemakkelijk de ster van Nvidia's 16-serie, en aantoonbaar superieur aan de 5500 XT van AMD.

AMD RX 580 ($300)

Image
Image

Als je tevreden bent met het kiezen van een aantal van je instellingen terwijl je op 1080p speelt en je op zoek bent naar een GPU die iets budgetvriendelijker is, heeft de AMD RX 580 de juiste dingen. Deze grafische kaart gebruikt oudere GDDR5 VRAM, maar brengt nog steeds 8 GB naar de tafel, wat meer dan voldoende is voor gaming op 1080p met de meeste moderne titels op 60 FPS. Deze kaart van de oudere generatie weigert te stoppen en met iets minder dan $ 200 zul je het moeilijk hebben om een grafische kaart te vinden die beter presteert voor deze prijs.

Gigabyte GeForce 1660 Ti ($600)

Image
Image

Het biedt misschien slechts marginale prestatieverbeteringen ten opzichte van de 1660 Super, maar dit model van de 1660 Ti kost slechts ongeveer $ 30 meer dan de Super. Als je bereid bent wat extra geld uit te geven, is de aanzienlijke prijsdaling die deze GPU heeft gezien sinds de release, het veel gemakkelijker aan te bevelen. De 1660 Ti biedt dezelfde 6 GB DDR6 VRAM als zijn super-tegenhanger, maar slaagt er qua prestaties maar net in. De winsten die je krijgt over de super zijn niet enorm, maar als je al in deze prijsklasse winkelt, zal een extra $ 30 de bank niet kapot maken, vooral als je profiteert van de meegeleverde mail-in-korting van $ 30.

AMD 5600 XT ($550)

Image
Image

De AMD 5600XT is zonder meer de meest kosteneffectieve optie voor gaming met 60 FPS in 1440p. Hoewel deze GPU misschien moeite heeft om verder te gaan, blijft deze kaart met zijn 6 GB GDDR6 VRAM en een verhoogde kloksnelheid van 162 MHz een sterke concurrent voor mid-range gaming-pc's. De 5600 XT steekt ver boven zijn gewicht uit met $ 300 en blijft een uitstekende waarde. Dit is de kaart die ons liet zien dat AMD het in zich heeft om te concurreren met teamgreens GTX-serie GPU's, met veel potentieel een jaar na release.

Nvidia RTX 2070 Super ($800)

Image
Image

Als je aan UHD-gaming begint, is er eigenlijk maar één optie, tenzij je op de een of andere manier je kans krijgt op een ongrijpbare RTX 3080, en dat is de Nvidia RTX 2070 Super. Deze GPU was gemakkelijk de ster van de 20-serie met maar liefst 8 GB VRAM en een razendsnelle 1800 MHz boost-kloksnelheid. Dit alles komt overeen met een kaart die meer dan in staat is om games op maximale instellingen aan te kunnen terwijl hij op 1440p speelt en ruim boven het 60 FPS-ideaal blijft. Dit is verreweg de duurste optie op onze lijst, maar voor iedereen die 1440-gaming wil realiseren op hun gaming-setup, is de 2070 Super gemakkelijk de beste optie.

Aanbevolen: