8 Beste gratis e-kaarten voor Thanksgiving

Inhoudsopgave:

8 Beste gratis e-kaarten voor Thanksgiving
8 Beste gratis e-kaarten voor Thanksgiving
Anonim

Deze gratis e-kaarten voor Thanksgiving zijn perfect om naar familie en vrienden te sturen die je deze Thanksgiving niet kunt zien. Met berichten van dankbaarheid en geluk zullen ze zeker iemands dag opfleuren.

Dit zijn enkele van de beste Thanksgiving-e-kaarten online en ze zijn allemaal gratis voor u om te verzenden, zonder lidmaatschap vereist. Ze kunnen allemaal worden aangepast met een persoonlijk bericht en bij sommige kun je zelfs foto's aan de kaart toevoegen of de kaart omzetten in een online uitnodiging voor het Thanksgiving-diner.

Je kunt ook al deze e-kaarten voor Thanksgiving van tevoren plannen, wat een uitstekende tijdsbesparing zal zijn aan het begin van de feestdagen.

Je kunt een aantal gratis Thanksgiving-achtergronden en herfstachtergronden vinden om je computer, laptop of telefoon klaar te maken voor de feestdagen.

Bekijk deze andere plaatsen om gratis e-cards te vinden voor tal van andere gelegenheden.

Bedankt van Punchbowl

Image
Image

Punchbowl heeft een prachtige gratis e-card voor Thanksgiving met de tekst "Geef dank met een dankbaar hart", omringd door prachtige bloemen in oranje, blauw en groen.

Deze kaart kan volledig worden aangepast met uw eigen tekst, foto's en afbeeldingen voordat u deze verzendt.

Everyday Thankfulness door Greetings Island

Image
Image

Greetings Island heeft een gratis e-card voor Thanksgiving met de tekst "Happy Thanksgiving" en wordt omgeven door een kleurrijke illustratie van een huis, bloemen, honden, bomen, wolken en meer. Het stuurt een mooie herinnering om dankbaar te zijn voor alles wat we hebben.

Binnenin kun je je eigen aangepaste bericht, foto's en zelfs virtuele stickers toevoegen voordat je het verzendt. Je kunt deze kaart optioneel afdrukken als je dat liever hebt.

Laten we opnieuw verbinding maken door Someecards

Image
Image

Je zult dol zijn op deze grappige Thanksgiving-e-card van Someecards als je op zoek bent naar iets meer in je gezicht in de vorm van een Thanksgiving-bericht.

Deze Thanksgiving-e-card wijst op het feit dat de feestdagen soms de enige keer zijn dat we samenkomen.

Thanksgiving-wensen van Punchbowl

Image
Image

Deze Happy Thanksgiving-e-card is klassiek bruin en wit, waardoor het een perfecte keuze is voor iedereen naar wie je een kaart wilt sturen. U kunt het aanpassen door een bericht toe te voegen en de virtuele envelopvoering, berichtstempel en frankering te wijzigen.

Als je extra dankbaar bent voor de ontvanger van deze kaart, heb je de mogelijkheid om een digitale Amazon-kaart toe te voegen voordat je deze verzendt.

Speciale Thanksgiving-wensen door 123 Groeten

Image
Image

Deze gratis Thanksgiving e-card van 123 Greetings is een geanimeerde e-card die iedereen die het ziet een Happy Thanksgiving wenst.

Dit is een geweldige kaart die perfect is voor elke vriend of familielid die je deze Thanksgiving niet te zien krijgt.

Dankbaar van Groeten Island

Image
Image

Deel hoeveel je vrienden en familie voor je betekenen met deze Dankbare kaart van Greetings Island. Gouden ballonletters beschrijven "dankbaar" met rondom gestrooide confetti. Op de buitenkant staat "vieren met dankbaarheid voor mensen zoals jij".

Als je de kaart liever persoonlijk aflevert, is er een optie om de kaart af te drukken in plaats van hem als een e-card te verzenden.

Thanksgiving-afvoer van Someecards

Image
Image

Ken je iemand die meestal helemaal overweldigd is door Thanksgiving? Geef ze een goede lach met deze grappige ecard die met hun ellende meeleeft. Deze e-card laat de ontvanger kreunen en lachen tegelijk.

Je kunt deze kaart niet personaliseren, maar dat betekent dat het niet eenvoudiger kan zijn om deze e-kaart te verzenden, stuur ze gewoon de link.

Bedankt van Punchbowl

Image
Image

"Give Thanks" is de boodschap van deze mooie Thanksgiving-e-card. Bloemen en bladeren van oranje, groen en geel zitten bovenop een prachtige blauwe achtergrond. Iedereen in je leven zou heel blij zijn om deze kaart in hun inbox te ontvangen.

Er zijn allerlei toeters en bellen bij Punchbowl, zodat je je kaart echt kunt aanpassen. Je kunt een videoboodschap toevoegen, een cadeaubon toevoegen, de binnenkant van de kaart aanpassen en voorkeuren voor de envelop instellen. Je kunt deze e-cards nu zelfs via sms versturen.

Aanbevolen: