Muziek afspelen op je Apple Watch

Inhoudsopgave:

Muziek afspelen op je Apple Watch
Muziek afspelen op je Apple Watch
Anonim

Wat te weten

  • Maak op je iPhone een afspeellijst van de muziek die je wilt overzetten naar je Apple Watch.
  • Tik op de Watch app op je iPhone. Selecteer Mijn horloge > Muziek en tik op de afspeellijst (of een album) die u met uw horloge wilt synchroniseren.
  • Plaats de Apple Watch op de oplader en bevestig dat Bluetooth actief is op de iPhone. Plaats de telefoon in de buurt van het horloge om te synchroniseren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u muziek aan uw Apple Watch kunt toevoegen door deze met uw iPhone te synchroniseren. Het bevat ook informatie over hoe u de muziekbibliotheek van uw iPhone kunt bedienen met de Apple Watch.

Muziek toevoegen aan een Apple Watch

Als je graag onderweg naar muziek luistert, of je nu aan het woon-werkverkeer bent of aan het hardlopen bent in de buurt, moet je je Apple Watch configureren om muziek af te spelen.

Hier leest u hoe u muziek van uw iPhone naar de smartwatch kunt overbrengen.

  1. Maak een selectie van je favoriete muziek om te synchroniseren met je Apple Watch door een afspeellijst te maken op je iPhone.
  2. Sluit de Apple Watch aan op de oplader en controleer of Bluetooth is ingeschakeld op je iPhone.
  3. Ga naar de Watch app op je iPhone. Tik op Mijn horloge > Muziek.
  4. Tik onder Afspeellijsten en albums op Muziek toevoegen en kies de afspeellijst of het album dat je met je horloge wilt synchroniseren.

    Image
    Image
  5. Plaats de iPhone in de buurt van de Apple Watch op de oplader om de synchronisatie te starten.

  6. Wanneer de synchronisatie is voltooid, tikt u op de app Music op de Apple Watch.
  7. Ga naar de playlist die je hebt gemaakt of blader door andere opties. Tik om naar je muziek te luisteren.

Omdat de Apple Watch geen koptelefoonaansluiting heeft, heb je een Bluetooth-koptelefoon nodig om naar muziek te luisteren die op de smartwatch wordt afgespeeld.

Een Apple Watch gebruiken om te bepalen wat er op een iPhone wordt afgespeeld

Je kunt je Apple Watch ook gebruiken om het afspelen van muziek op je iPhone te regelen. In dit geval gebeurt het afspelen op uw telefoon in plaats van op uw horloge, dus u moet een hoofdtelefoon hebben aangesloten op of gekoppeld aan uw telefoon. U kunt het afspelen van muziek echter rechtstreeks vanaf het horloge regelen; je hoeft je telefoon niet uit te nemen. Volg gewoon deze stappen.

  1. Open de Music app vanaf het startscherm van je Apple Watch.

  2. Scroll omhoog om je iPhone te kiezen als de bron voor het afspelen van muziek en tik vervolgens op Now Playing om te zien wat er momenteel op je iPhone wordt afgespeeld.

    Image
    Image

    Op dit punt heb je verschillende opties om het afspelen te regelen. Welke u kiest, hangt waarschijnlijk af van de muziekservice die u verkiest.

  3. Als je Apple Music gebruikt, tik je op Quick Play om een willekeurige selectie van nummers uit de aanbevelingen van deze service voor je op te halen. U kunt ook naar de Beats 1-radiozender luisteren.
  4. Je kunt ook op Mijn muziek tikken om je muziekbibliotheek te zien en te kiezen waarnaar je wilt luisteren op artiest, nummer of album.

Je kunt ook Siri gebruiken (mits spraakopdrachten zijn ingeschakeld op je Apple Watch) om het afspelen van muziek te regelen. Siri zoekt naar muziek die bij je vraag past op zowel je iPhone als Apple Watch.

Aanbevolen: