Bose brengt fantastische oordopjes uit die geen muziek afspelen

Inhoudsopgave:

Bose brengt fantastische oordopjes uit die geen muziek afspelen
Bose brengt fantastische oordopjes uit die geen muziek afspelen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe Bose Sleepbuds II speelt slechts een beperkte selectie ontspannende geluiden af.
  • De Sleepbuds zijn als kleine mp3-spelers, waarmee je een bepaald aantal geluiden kunt downloaden en ze via een app op je smartphone kunt bedienen.
  • De Sleepbuds zijn mijn nieuwe favoriete manier geworden om een goede nachtrust te krijgen.
Image
Image

Mijn nieuwe favoriete oordopjes spelen geen muziek.

Erger nog, deze oordopjes kosten $ 249 en zijn afkomstig van Bose, een van de meest gerespecteerde audiomerken. Hoe denken ze hiermee weg te komen? Het blijkt dat je door muziek weg te nemen oordopjes meer bevrijdend kunt maken als je ze alleen maar wilt gebruiken om in slaap te vallen.

De Sleepbuds II zijn misschien wel de meest eigenzinnige oordopjes die ooit zijn uitgebracht. Ze doen maar één ding: ze spelen een beperkte selectie ontspannende geluiden. Na het gebruik van de Sleepbuds II heb ik mijn overtuiging bevestigd dat de beste gadgets vaak apparaten zijn die maar één doel hebben. Natuurlijk zijn er een miljoen manieren om geluiden in je oren te krijgen, en ik heb er veel geprobeerd.

"Wie wil er nou met muziek en iTunes spelen als je alleen maar wilt proberen een goede nachtrust te krijgen?"

Zoete dromen, als je wat kunt krijgen

Ik ben zo'n lichte slaper dat een vlinder die een voetbalveld verderop met zijn vleugels slaat, me binnen enkele seconden rechtop kan doen schieten. Ik heb pillen geprobeerd, schuimrubberen oorbeschermers en een kussen over mijn hoofd gepropt, maar het mocht niet baten. Mijn huidige oplossing is om te luisteren naar witte ruis die wordt afgespeeld via mijn bedrade Apple-oordopjes.

Mijn aanpak heeft zijn nadelen. Ten eerste, na een paar bijna-ongevallen, ben ik ervan overtuigd dat ik mijn dagen zal eindigen met het snoer als een anaconda om mijn nek gewikkeld.

Het is ook storend om je telefoon 24 uur per dag op enkele centimeters van je hoofd te hebben. Ik geloof niet dat straling van mobiele telefoons gezondheidsproblemen veroorzaakt, maar ik ben niet zeker genoeg over deze hypothese dat ik mijn telefoon elke nacht in vliegtuigmodus zet.

De Sleepbuds zijn mijn redding. Dit zijn geen normale oordopjes, die vaak omslachtig en omvangrijk zijn. De Sleepbuds zijn klein, zo klein zelfs dat ik me zorgen zou maken dat ze in mijn oren verdwalen, behalve dat ze kleine handvatten hebben die waarschijnlijk voor dat probleem zijn ontworpen.

Image
Image

Ze zijn ongelooflijk licht en comfortabel, gemaakt van een zacht plastic materiaal.

Het kleine formaat van de Sleepbuds is de sleutel tot waarom ze zo beperkt zijn in hun vermogen om geluiden af te spelen. Er was schijnbaar geen ruimte voor een batterij die streaming in de oordopjes aankan.

In plaats daarvan zijn de Sleepbuds als kleine mp3-spelers waarmee je een bepaald aantal geluiden kunt downloaden en ze kunt bedienen via een app op je smartphone.

Kom op, voel het lawaai

Er zijn drie soorten geluiden waar je naar kunt luisteren op de Sleepbuds. De Noise Masking-geluiden zijn bedoeld om ruis te blokkeren.

Naturescapes bieden natuurlijke geluiden, zoals regen of ruisende bladeren. Rust, die bestaat uit "ontspannende" muziek, maakte me gek, dus bleef ik bij de eerste twee categorieën.

Sommige geluiden worden gedownload naar de oordopjes, terwijl andere kunnen worden gedownload met de Bose's Sleep-app.

De geluidskwaliteit is uitstekend om te slapen. Ik weet niet zeker of de oordopjes aan audiofiele normen zouden voldoen, maar ze klonken helder en helder genoeg om te ontspannen en te genieten van de geluiden die ze produceerden.

Image
Image

De levensduur van de batterij was goed genoeg om me door een nachtrust te helpen, plus een dutje (niet dat ik dutjes doe). Na ruim acht uur was de lading echter gedaald tot 30%, dus reken erop dat u deze elke nacht weer in de oplaadcassette plaatst.

De Sleepbuds worden geleverd in een handige oplaadcassette die eruitziet als een futuristisch, rond pepermuntjesblikje. Het is een beetje lastig om erachter te komen hoe de oordopjes in het begin in de hoes passen, maar de beweging wordt natuurlijk met oefenen. Er zijn gloeiende balken aan de binnenkant van de behuizing om aan te geven dat de oordopjes worden opgeladen.

Sommigen bellen misschien $ 249,95 voor een paar oordopjes die geen te dure deuntjes afspelen. Ik zeg dat je geen prijs kunt zetten op een goede nachtrust.

Aanbevolen: