Hoe Discord Bots toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Discord Bots toe te voegen
Hoe Discord Bots toe te voegen
Anonim

Het aantal Discord-bots dat beschikbaar is om te downloaden blijft groeien dankzij een actieve ontwikkelaarsgemeenschap. Als je weet hoe je bots aan Discord kunt toevoegen, is er een breed scala aan functies waarvan je kunt profiteren, van bots die muziek afspelen tot bots die donaties vergemakkelijken.

Hoe bots toe te voegen aan Discord

Voordat je bots kunt toevoegen, moet je een Discord-server maken. Als je van plan bent een bot toe te voegen aan een server die niet van jou is, bevestig dan dat je toestemming hebt gekregen om de server te beheren. Deze machtigingen zijn automatisch van kracht voor elke server die u aanmaakt.

  1. Open een webbrowser en navigeer naar DiscordBots.org.

    Image
    Image
  2. Zoek naar bots op trefwoord of blader door de beschikbare opties. Selecteer View om meer te weten te komen over een bot en deze toe te voegen aan een server.

    Image
    Image

    De sectie Certified Featured Bots bevat vermeldingen die door DiscordBots.org zijn gevalideerd en die hun stabiliteit garanderen, waarbij staat dat ze 24/7 zullen functioneren zoals verwacht.

  3. Selecteer Invite om het toe te voegen aan een server. Discord wordt automatisch gestart en mogelijk wordt u gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord voor Discord in te voeren.

    Image
    Image
  4. Kies Selecteer een server in de Connect to Discord-interface.

    Image
    Image
  5. Kies de naam van de server waar u de bot wilt toevoegen in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  6. Scroll naar beneden naar de Sta de volgende rechten toe sectie en zorg ervoor dat alle vakjes vinkjes bevatten.

    Image
    Image

    Je kunt een bepaalde set machtigingen weigeren door het vinkje te verwijderen, maar dat zal er waarschijnlijk toe leiden dat de bot in bepaalde gevallen niet goed werkt.

  7. Selecteer Authorize.

    Image
    Image
  8. Selecteer het Ik ben geen robot selectievakje.

    Image
    Image
  9. Er verschijnt een bericht waarin wordt bevestigd dat de bot is geautoriseerd en aan uw server is toegevoegd. Sluit het browsertabblad of venster om het proces te voltooien.

    Image
    Image

Andere Discord Bot-websites

DiscordBots.com org is niet de enige plaats waar u bots aan uw server kunt toevoegen. Andere botwebsites die u kunt gebruiken zijn:

  • Bots on Discord: handige tags en maandelijkse personeelskeuzes maken het gemakkelijk om enkele van de beste opties te bekijken.
  • Carbonitex: De interface van deze site is een beetje anders dan die van zijn concurrenten. Toch biedt het toegang tot een groot aantal functierijke servertoevoegingen.
  • Discord Bots: deze gemakkelijk te navigeren repository is het bekijken waard als je op zoek bent naar nieuwe toevoegingen aan je server.

Zoals bij alle niet-gereguleerde software, wees voorzichtig bij het selecteren van een botprovider. Scan alle downloads met antivirussoftware voordat u ze opent. Drukbezochte sites met een aanzienlijk aantal recensies en gebruikersfeedback hebben doorgaans een betere reputatie dan sommige van hun minder bekende tegenhangers.

Je eigen Discord-bots toevoegen aan een server

Het is ook mogelijk om je eigen Discord-bots te maken en deze toe te voegen aan een server in plaats van degene die door een derde partij zijn ontwikkeld. Dit geeft u de vrijheid om ze aan te passen met behulp van JavaScript-code en door de server aangewezen machtigingen. U kunt bijvoorbeeld een geautomatiseerde moderatorbot instellen die probleemgebruikers automatisch verbiedt.

Aanbevolen: