Een SMS-bericht doorsturen op de iPhone

Inhoudsopgave:

Een SMS-bericht doorsturen op de iPhone
Een SMS-bericht doorsturen op de iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Tik op het bericht dat je wilt doorsturen en houd het vast, tik op Meer in het pop-upmenu en tik vervolgens op Delen (de gebogen pijl).
  • Tik op de plus (+) aan de rechterkant van het veld To en kies een ontvanger en tik vervolgens op Verzenden.
  • Volg dezelfde stappen om foto's en video's door te sturen vanuit de Berichten-app.

Dit artikel legt uit hoe je sms-berichten kunt doorsturen op een iPhone met iOS 12 of hoger. Het proces is vergelijkbaar voor iOS 7 en hoger, maar de specifieke stappen kunnen verschillen in eerdere versies van iOS.

Sms-berichten doorsturen op iPhone

Volg deze stappen om een sms-bericht op de iPhone door te sturen met de Berichten-app die bij iPhones en iPads wordt geleverd:

  1. Tik op Berichten.
  2. Selecteer het gesprek met het bericht dat u wilt doorsturen.

    Image
    Image
  3. Tik op het bericht dat je wilt doorsturen en houd het vast totdat een pop-upmenu verschijnt. het menu biedt keuzes, waaronder Copy en More, plus reactie-opties boven het sms-bericht.
  4. Tik op Meer.
  5. Het bericht dat je hebt geselecteerd heeft een blauw vinkje ernaast. Dat betekent dat het klaar is om te worden doorgestuurd. Tik op andere lege kringen om die berichten tegelijkertijd door te sturen, als je wilt
  6. Tik op Share (de gebogen pijl). Er verschijnt een nieuw tekstberichtscherm met het bericht of de berichten die u doorstuurt gekopieerd in het tekstgebied.

  7. Typ in het veld Aan de naam of het telefoonnummer van de persoon naar wie je het bericht wilt doorsturen. Voeg meer dan één persoon toe om een groepsbericht te verzenden.

    Om uw adresboek te gebruiken, tikt u op + aan de rechterkant van het veld Aan en bladert u naar de ontvanger aan wie u wil het bericht doorsturen.

  8. Tik op Verzenden.

Je bent niet beperkt tot het doorsturen van tekst uit berichten. Als iemand je een foto of video sms't, kun je die ook doorsturen. Volg de bovenstaande stappen en selecteer de foto of video.

Als de berichten niet worden doorgestuurd, lees dan hoe je een iPhone kunt repareren die geen sms-berichten verstuurt. Je kunt ook sms-berichten doorsturen op Android-telefoons.

Aanbevolen: