Metro door T-Mobile draadloos roamingbeleid

Inhoudsopgave:

Metro door T-Mobile draadloos roamingbeleid
Metro door T-Mobile draadloos roamingbeleid
Anonim

Net als de meeste grote draadloze providers in de VS, rekent Metro by T-Mobile (voorheen MetroPCS) niet langer roamingkosten per minuut aan op binnenlandse accounts. In plaats daarvan bestrijkt de Metro by T-Mobile-service het hele landelijke T-Mobile-netwerk. Als u ergens terechtkomt buiten het dekkingsgebied van het bedrijf, wordt u automatisch overgeschakeld naar het netwerk van een T-Mobile-providerpartner, zodat u verbinding krijgt buiten het T-Mobile-netwerk.

Zelfs zonder roamingkosten per minuut, kunt u te maken krijgen met beperkte of vertraagde service, of een opschorting, als u buiten de zone belt. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat de dekkingsgebieden van Metro by T-Mobile overeenkomen met waar u uw telefoon het meest gebruikt.

Image
Image

Metro door T-Mobile Services

Metro by T-Mobile biedt verschillende pakketten voor binnenlandse diensten, waarvan geen enkele roamingkosten per minuut in rekening brengt in het landelijke dekkingsgebied of op de netwerken van T-Mobile-partners.

Metro by T-Mobile-abonnementen vereisen geen contract, dus het is gemakkelijk om over te schakelen naar een abonnement dat logischer is voor jou en je gezin. Populaire Metro by T-Mobile-abonnementen omvatten een 10 GB high-speed laag voor $ 40 per maand en een onbeperkt data-abonnement voor $ 50 per maand (je krijgt kortingen als je lijnen toevoegt).

Internationaal roamen

Hoewel je geen roamingkosten per minuut zult ervaren in het landelijke dekkingsgebied met Metro by T-Mobile-abonnementen, kunnen er roamingkosten in rekening worden gebracht wanneer je internationaal reist. Internationale roaming is mogelijk met Metro by T-Mobile vanwege partnerovereenkomsten tussen T-Mobile en enkele internationale carriers. Internationale roamingkosten variëren en de kosten kunnen snel oplopen.

Zie de Servicevoorwaarden van Metro by T-Mobile International Roaming voor specifieke informatie over het internationale roamingprogramma van Metro by T-Mobile.

Vermijd roamingkosten met World Calling

Als je een frequente internationale reiziger bent, overweeg dan de World Calling-add-on van $ 10 per maand van Metro by T-Mobile, die beschikbaar is als je een onbeperkt high-speed data-abonnement van $ 50 of $ 60 hebt.

World Calling levert je 200 minuten gesprek op in bepaalde landen en de mogelijkheid om onbeperkt sms'jes te ontvangen. U kunt in bepaalde landen ook maximaal 200 sms-berichten verzenden en 200 MB aan data gebruiken. Als je in de VS bent, kun je met World Calling vaste nummers bellen in meer dan 75 landen en sms'en naar vrienden in de meeste landen wereldwijd.

Om erachter te komen of een land v alt onder Metro by T-Mobile's World Calling-add-on, ga je naar Metro by T-Mobile's internationale dienstenpagina en kies je je land in de vervolgkeuzelijst.

Als je veel contact hebt met mensen in Mexico, biedt Metro by T-Mobile een Mexico Unlimited-add-on met onbeperkt bellen en sms'en van en naar Mexico, samen met 5 GB dataroaming. Deze add-on kost $ 5 per maand met elk abonnement op het niveau van $ 40 of hoger.

Evenzo is er een Canada Unlimited-abonnement met dezelfde voordelen, ook voor $ 5 per maand met een $ 40-abonnement.

Aanbevolen: