3D-films streamen op Vudu

Inhoudsopgave:

3D-films streamen op Vudu
3D-films streamen op Vudu
Anonim

Vudu, de video-on-demand filmstreamingservice, kan 3D-films streamen naar geselecteerde netwerkmediaspelers, mediastreamers, Smart TV's, Blu-ray Disc-spelers en videogameconsoles.

Wat je nodig hebt om Vudu 3D te krijgen

Hoewel Vudu aanvankelijk werd aangeboden op zijn eigen streaming-videoapparaat, heeft het bedrijf sindsdien overeenkomsten gesloten met fabrikanten om zijn platform beschikbaar te maken op een aantal apparaten. Een Vudu-app is te vinden op smart-tv's van Samsung en LG, Blu-ray disc-spelers en veel thuisbioscoopcomponenten. Ga voor meer informatie naar de apparaatpagina van Vudu.

Merk op dat de originele Vudu-boxen (niet langer beschikbaar), evenals veel Blu-ray-spelers, tv's en mediastreamers, Vudu 3D niet ondersteunen.

Hier is een lijst met alles wat je nodig hebt om Vudu 3D in te stellen.

  • Een voor 3D geschikte tv of videoprojector.
  • 3D-bril die werkt met de tv of videoprojector.
  • Een high-speed HDMI-kabel die geschikt is voor 3D.
  • Een tv of ander apparaat waarop de Vudu-app kan worden uitgevoerd. (Nogmaals, houd er rekening mee dat sommige Blu-ray Disc-spelers en het originele Vudu-apparaat 3D niet ondersteunen.)
  • Een directe verbinding van het Vudu-apparaat naar een 3D-tv - als de Vudu-app niet beschikbaar is op de tv. Deze verbinding kan ook worden uitgevoerd via een 3D-compatibele thuisbioscoopontvanger.
  • Vudu-account: er zijn geen abonnementskosten; in plaats daarvan huren of kopen gebruikers titels. Verhuur varieert van $ 0,99 tot $ 5,99, terwijl aankopen meestal variëren van $ 4,99 tot $ 24,99. Voorvertoningen zijn gratis.
  • Een internetverbinding met snelheden van meer dan 9 Mb/s.

Hoe toegang te krijgen tot 3D-films op Vudu

Volg deze stappen om te bladeren en 3D-films te bekijken op Vudu.

  1. Ga eerst naar de Vudu-hoofdpagina en stel uw account in. Zodra je dat hebt gedaan (of als je al een account hebt), en, afhankelijk van je tv of apparaat, doe je het volgende.
  2. Selecteer Films.

    Image
    Image
  3. Selecteer Filters.

    Image
    Image
  4. Selecteer 3D onder Functies.

    Image
    Image
  5. Kies een titel of voorbeeld met het "3D"-label.

Op sommige tv's en apparaten moet u mogelijk na het markeren van films Collections > Showcases selecteren voordat u selecteert 3D.

Als u de 3D-vermeldingen niet ziet, kunt u ook 3D typen in het veld Zoeken en een lijst met beschikbare 3D titels verschijnen. Als u elke titel selecteert, verschijnt er een melding dat de 3D-versie alleen beschikbaar is voor gebruikers met een 3D-tv.

Als het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot Vudu niet 3D-compatibel is, kunt u mogelijk geen 3D-filmlijsten bekijken.

3D-films streamen in kwaliteit die Blu-ray kan evenaren

Bij het testen van Vudu 3D op een aantal apparaten waren de resultaten consistent indrukwekkend. Vudu staat bekend om zijn video- en audiolevering van hoge kwaliteit met zijn HDX-formaat, dat de kwaliteit van Blu-ray-schijven evenaart. Dit is verbazingwekkend als je bedenkt dat de media naar je apparaat streamen in plaats van te spelen vanaf fysieke media.

Natuurlijk zijn de 3D-effecten maar zo goed als de 3D-effecten van een Blu-ray-schijf. Op een paar uitzonderingen na, creëert de meeste 3D een diepte achter het scherm in plaats van die actie die uit de tv springt en je woonkamer binnenkomt. Disney's "The Christmas Carol" is een voorbeeld waarin ronddraaiende sneeuwvlokken inderdaad de kamer in lijken te zweven.

Streaming 3D vereist een internetsnelheid van 9 Mb/s of meer, dus zorg ervoor dat je een snelle verbinding hebt voordat je in 3D probeert te streamen. Het is een goed idee om gebruik te maken van het aanbod van uw speler om uw verbinding te testen voordat u de film of preview streamt, om te zien of u streaming-artefacten of buffering tegenkomt

The Bottom Line

Als je op zoek bent naar inhoud om van te genieten op je 3D-tv, is Vudu 3D-streaming een optie om te overwegen. Houd er echter rekening mee dat titels van 3D-films periodiek worden in- en uitgewisseld, dus als je er een ziet die je graag zou willen zien, kijk dan wanneer je kunt, zodat je het niet mist. Naarmate 3D Blu-rays worden uitgebracht, kun je de Vudu 3D-versies streamen.

De Vudu-huurprijs van $ 3,99 en hoger voor een hoogwaardige 3D-filmervaring is een geweldig alternatief voor de schamele keuze aan 3D Blu-ray-schijven in de winkelrekken, die elk $ 30 tot $ 40 kunnen kosten. U heeft echter wel de mogelijkheid om een online digitale versie van 3D-films aan te schaffen. Afhankelijk van of de film een oudere of nieuwere release is, variëren de aankoopprijzen van $ 7,99 tot $ 32,99. In sommige gevallen kan de aankoopprijs zowel de 2D- als de 3D-versie omvatten - een groot gemak als u Vudu kunt openen op andere tv's in huis die mogelijk niet 3D-compatibel zijn.

Vudu biedt een hoogwaardige online video-on-demand kijkervaring. Als je een tv, mediastreamer of Blu-ray Disc-speler hebt die compatibel is met Vudu 3D-streaming, is dit een functie die het overwegen waard is. Met de stopzetting van de 3D-tv-productie kan Vudu echter op een gegeven moment stoppen met het 3D-gedeelte van zijn streamingdienst. als je een 3D-fan bent, profiteer er dan van nu het nog kan.

Lees voor meer informatie over het aanbod van Vudu-streamingservices over de Vudu-streamingservice en het streamen van Vudu in 4K

Aanbevolen: