Hoe Dune te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe Dune te streamen
Hoe Dune te streamen
Anonim

Wat te weten

  • Stream Dune (2021) op HBO Max. Koop digitaal via YouTube, Google Play Movies en anderen.
  • Stream Dune (1984) op AMC+. Koop digitaal via YouTube, Google Play Movies en anderen.
  • Frank Herbert's Dune is niet beschikbaar om te streamen, maar Frank Herbert's Children of Dune is beschikbaar via Hoopla.

Dit artikel legt uit hoe je Dune kunt streamen, inclusief waar je de klassieke Dune (1984) van David Lynch en de moderne Dune (2021) kunt bekijken.

Als je op zoek bent naar de miniserie Dune van Frank Herbert, kan deze momenteel niet worden gestreamd. De vervolgminiserie, Frank Herbert's Children of Dune, is alleen beschikbaar op Hoopla (een streamingdienst die beschikbaar is via sommige lokale bibliotheken).

Hoe stream je Dune online?

Dune heeft twee theaterbewerkingen en twee miniseries gehad. Je kunt beide films online bekijken via streamingdiensten en ze ook kopen via diensten als Vudu en Amazon Video. De eerste miniserie is niet beschikbaar om online te streamen.

Hier vind je Dune online:

  • Dune (2021): HBO Max
  • Dune (1984): AMC+
  • Frank Herbert's Dune: Niet beschikbaar voor streaming
  • Frank Herbert's Children of Dune: Hoopla

Streamingopties voor Dune (2021)

Denis Villeneuve's Dune, oorspronkelijk uitgebracht in 2021, is beschikbaar om te streamen op HBO Max. HBO Max is een op abonnementen gebaseerde streamingdienst van Warner Media met inhoud van HBO, TBS, TNT, Adult Swim en verschillende andere Warner-merken. Het vereist een maandelijks abonnement en er is geen gratis proefperiode, maar er zijn geen extra kosten om Dune te streamen zodra je je hebt aangemeld.

Zo stream je Dune (2021):

  1. Log in op HBO Max, of selecteer Nu abonneren als je nog geen account hebt.

    Image
    Image
  2. Klik op het vergrootglas icoon.

    Image
    Image
  3. Klik op het zoekveld en typ Dune.

    Image
    Image
  4. Klik op Dune in de zoekresultaten.

    Image
    Image
  5. Klik op de play knop.

    Image
    Image

    U kunt ook op het pictogram + klikken om Dune voor later aan uw volglijst toe te voegen.

Waar te kijken naar Dune (1984)

David Lynch's 1984-versie van Dune is beschikbaar om te streamen via AMC+, een op abonnementen gebaseerde streamingdienst van AMC. Het bevat een verscheidenheid aan klassieke films zoals Dune (1984) naast originele AMC-inhoud zoals The Walking Dead en Mad Men. Deze service is beschikbaar als een zelfstandig abonnement via de AMC+-website, maar is ook beschikbaar als een add-on voor Amazon Prime Video Channels, Apple TV en The Roku Channel.

Zo kijk je Dune (1984) op AMC+:

  1. Log in op AMC+, of maak een gratis proefaccount aan als je er nog geen hebt.

    Image
    Image
  2. Klik op het vergrootglas icoon.

    Image
    Image
  3. Klik op het zoekveld en typ Dune.

    Image
    Image
  4. Klik op Dune.

    Image
    Image
  5. Klik op Play.

    Image
    Image

Hoe de Dune-miniserie te bekijken

Frank Herbert's Dune is een miniserie die in 2000 werd uitgebracht op het SYFY-kanaal. Het is momenteel niet beschikbaar om te streamen, maar het tweede deel, Frank Herbert's Children of Dune, is te vinden op Hoopla. In tegenstelling tot andere streamingdiensten die voor iedereen beschikbaar zijn, is Hoopla alleen toegankelijk als uw lokale bibliotheek een samenwerking aangaat met de dienst. U kunt zich niet eens aanmelden zonder een geldige lenerspas van een deelnemend bibliotheeksysteem.

Hier leest u hoe u Frank Herbert's Children of Dune op Hoopla kunt bekijken:

  1. Log in bij Hoopla, of klik op GET STARTED om een gratis account aan te maken.

    Image
    Image

    Je kunt je niet aanmelden zonder lenerspas van een deelnemende bibliotheek. Neem contact op met uw plaatselijke bibliotheek als deze nog niet met Hoopla samenwerkt.

  2. Klik op Alles.

    Image
    Image
  3. Selecteer Televisie.

    Image
    Image
  4. Typ Dune en druk op enter.

    Image
    Image
  5. Klik Frank Herbert's Children of Dune.

    Image
    Image
  6. Selecteer een aflevering van de miniserie om te beginnen met streamen.

Wat is Jodorowsky's Dune en kun je het streamen?

Jodorowsky's Dune is een documentaire over een mislukte poging om Dune in de jaren zeventig aan te passen aan het grote scherm. Het biedt een venster op een Dune-film die zou kunnen zijn, geregisseerd door Alejandro Jodorowsky, vooral bekend van avant-gardefilms als El Topo en The Holy Mountain, en met een wilde cast die zowel Orson Welles als Salvador Dali zou kunnen hebben. Deze documentaire is beschikbaar om te streamen via Starz.

FAQ

    Hoe stream ik Dune (2021) in Canada?

    De nieuwste Dune-film is in Canada te huur via verschillende video-on-demand (VOD)-services, maar is momenteel niet beschikbaar op Canadese streamingplatforms. Je kunt de beperking omzeilen door je te abonneren op en een VPN in te stellen, verbinding te maken met een Amerikaanse server en vervolgens in te loggen op (of je te abonneren op) HBO Max.

    Hoe stream ik Dune (2021) in Australië?

    Inwoners van Australië kunnen Dune (2021) huren via Prime Video, Google Play of AppleTV. Streamingopties zijn momenteel beperkt tot HBO Max in de VS. Je kunt echter HBO Max uit Australië gebruiken als je een VPN gebruikt.

Aanbevolen: