Hoe het kantoor te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe het kantoor te streamen
Hoe het kantoor te streamen
Anonim

Wat te weten

  • De 2005-versie van The Office is beschikbaar op NBC's Peacock-streamingservice, of met een Live TV-abonnement op Hulu.
  • De originele Britse serie uit 2001 is op Hulu en Hoopla.
  • De 2019 Hindi-versie van The Office staat op Hulu.

Dit artikel laat zien waar elke versie van The Office beschikbaar is om online te bekijken. Voor sommige bronnen is een abonnement vereist.

Waar kan ik 'The Office' (2005) kijken?

Alle negen seizoenen van NBC's The Office, met in de hoofdrol Steve Carell, Jenna Fischer, John Krasinski en Rainn Wilson, zijn beschikbaar op de streamingdienst van het netwerk, Peacock.

Image
Image

Je kunt de eerste vijf seizoenen bekijken met een gratis account, inclusief advertentiepauzes. Om de hele serie te zien, moet u zich echter aanmelden voor een betaald account. Peacock heeft momenteel twee niveaus. Het Premium-abonnement kost $ 4,99 per maand, waarmee alles van de service wordt ontgrendeld.

Premium Plus kost $ 9,99 per maand en omvat alle programma's, films, nieuws- en sportprogramma's, offline weergave voor bepaalde inhoud en bijna geen advertentie-onderbrekingen. Een paar dingen (bijv. speciale evenementen en een klein aantal shows en films) kunnen nog steeds reclame hebben, afhankelijk van de rechten, maar al het andere wordt zonder onderbrekingen afgespeeld.

Als je een Hulu-abonnement hebt met Live TV, kun je daar ook The Office bekijken. Die opties beginnen bij $ 69,99 per maand en worden ook geleverd met Disney+ en ESPN+.

Hoe kan ik 'The Office' (2001) streamen?

De originele, Engelse versie van The Office, met in de hoofdrollen Ricky Gervais, Martin Freeman en Lucy Davis, is beschikbaar op twee andere diensten, waarvan er één volledig gratis is.

Image
Image

Je eerste optie is Hulu, dat verschillende abonnementen heeft, maar de belangrijkste versies zijn het basisabonnement met advertenties voor $ 6,99 per maand en een advertentievrije laag voor $ 12,99 per maand. In tegenstelling tot Peacock biedt Hulu geen gratis niveau; je moet betalen om alles te bekijken wat het aanbiedt.

Als je stad Hoopla ondersteunt, kun je vanuit die dienst ook gratis naar het Britse kantoor kijken. Maak hiervoor een account aan met uw lokale bibliotheekpas en gebruik deze zoals elke andere streamingdienst. Het belangrijkste verschil is dat je, in plaats van gewoon te streamen zoals op Hulu, elke aflevering drie dagen 'leent'. Het is iets minder handig dan gewoon doorspelen, maar over de prijs v alt niet te twisten.

Hoe 'The Office' (2019) te bekijken

Een derde, misschien minder bekende versie van The Office is ook beschikbaar op Hulu: de Hindi-editie van 2019. Deze take verplaatst de actie naar Delhi, maar omvat een vertrouwde vreselijke baas (Mukul Chadda) en een nieuwe groep ongelukkige ondergeschikten. Als je alles al hebt gezien dat David Brent en Michael Scott te bieden hebben, wil je misschien ook eens kijken naar Jagdeep Chadda's kijk op 'management'.

Image
Image

FAQ

    Waar is The Office gefilmd?

    De Amerikaanse versie van The Office werd gefilmd in Chandler Valley Center Studios in Panorama City, Californië. De Britse versie van The Office werd gefilmd in Teddington Studios in Londen. De Hindi-versie van The Office werd gefilmd in India.

    Wie heeft The Office geschreven?

    De Amerikaanse versie van The Office is geschreven door Greg Daniels. De Britse versie van The Office is geschreven door Ricky Gervais en Stephen Merchant. De Hindi-versie van The Office is aangepast door Rajesh Devraj.

    Hoeveel seizoenen van The Office zijn er?

    De Amerikaanse versie van The Office had negen seizoenen. De Britse versie van The Office had twee seizoenen. De Hindi-versie van The Office had ook twee seizoenen.

Aanbevolen: