Hoe maak je een Gmail-account aan

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Gmail-account aan
Hoe maak je een Gmail-account aan
Anonim

Het is gemakkelijk om een gratis Gmail-e-mailaccount aan te maken, of je nu een nieuw e-mailadres, een andere gebruikersnaam of meer opslagruimte voor je berichten wilt.

Een Gmail-account biedt deze en een robuust spamfilter. Je kunt het gebruiken om toegang te krijgen tot je bestaande e-mailaccounts en te profiteren van Gmail dat de rommel elimineert. Je kunt het ook gebruiken om oude e-mail te archiveren of als back-up.

Deze instructies zijn van toepassing op webbrowsers in elk besturingssysteem.

Een Gmail-account maken

Het opzetten van een gratis Gmail-account is een snel, eenvoudig proces dat weinig tijd kost. Hieronder staan de stapsgewijze instructies die je nodig hebt om een account aan te maken en Gmail binnen de kortste keren te gaan gebruiken.

  1. Bezoek Maak uw Google-account voor Gmail.

    Image
    Image
  2. Voer je voor- en achternaam in.

    Image
    Image
  3. Typ uw gewenste gebruikersnaam.

    Uw Gmail-e-mailadres is uw gebruikersnaam gevolgd door '@gmail.com'. Als uw Gmail-gebruikersnaam bijvoorbeeld 'voorbeeld' is, is uw Gmail-adres '[email protected]'.

    Image
    Image
  4. Voer een e-mailwachtwoord in dat moeilijk te raden is.

    Voor een betere beveiliging moet je later twee-factor-authenticatie inschakelen voor je Gmail-account.

  5. Selecteer Volgende.
  6. U kunt optioneel uw mobiele telefoonnummer en/of een alternatief e-mailadres invoeren voor accountverificatie en autorisatie. Google gebruikt deze informatie om u in staat te stellen een verloren wachtwoord te herstellen.
  7. Vul je geboortedatum en gender in (alle velden zijn verplicht).
  8. Selecteer Volgende.

    Image
    Image
  9. U wordt gevraagd uw telefoonnummer of alternatief e-mailadres te verifiëren. Klik op Verzenden of sla dit over door op Niet nu. te klikken

    Image
    Image
  10. Lees en de Privacy en voorwaarden en selecteer vervolgens Ik ga akkoord om door te gaan.

    Image
    Image

    Als je niet akkoord gaat met de privacy en voorwaarden, kun je niet doorgaan met het maken van een Gmail-account.

  11. Je wordt doorgestuurd naar de pagina Mijn account voor het e-mailadres dat je zojuist hebt aangemaakt. Van daaruit kunt u inloggen op uw account, uw persoonlijke gegevens beheren en uw accountvoorkeuren instellen.

Toegang tot het Gmail-account en uw andere bestaande e-mailadres

Je hebt toegang tot Gmail op internet en je kunt het ook instellen in desktop- en mobiele e-mailprogramma's. Er zijn Gmail-apps voor mobiele apparaten met Windows 10, iOS en Android. Download gewoon de app die compatibel is met uw apparaat en log in. Gmail geeft u toegang tot uw andere bestaande POP-e-mailaccounts, zowel voor het verzenden als voor het ontvangen van e-mail.

Aanbevolen: