Hitman 3 zou het beste uitje van Agent 47 ooit kunnen zijn

Inhoudsopgave:

Hitman 3 zou het beste uitje van Agent 47 ooit kunnen zijn
Hitman 3 zou het beste uitje van Agent 47 ooit kunnen zijn
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Hitman 3 zal zes geheel nieuwe locaties bevatten zonder episodisch releaseschema zoals eerdere titels.
  • Spelers kunnen al hun voortgang van de vorige games importeren in Hitman 3.
  • Het verhaal zal donkerder zijn dan eerdere delen in de trilogie.
Image
Image

Gewapend met nieuwe gadgets, zes nieuwe locaties om te verkennen en de mogelijkheid om alle inhoud van eerdere games in de trilogie te importeren, wordt Hitman 3 het grootste avontuur dat Agent 47 ooit is begonnen.

Hitman 3 wordt op 20 januari 2021 uitgebracht en wordt het meest uitgebreide deel dat we hebben gezien in de sandbox-trilogie van IO Interactive. Net als bij eerdere inzendingen in de serie, is het kiezen van de manier waarop je wilt spelen net zo belangrijk in Hitman 3, en de nieuwe niveaus moeten spelers voldoende ruimte geven om te werken en te verkennen terwijl ze verschillende doelen uitschakelen. De verwachtingen zijn hooggespannen en dat betekent dat IO Interactive veel te bieden heeft, iets waar velen van overtuigd zijn dat het zal volbrengen.

"Als ik in 2021 maar één game zou kunnen hebben, zou het Hitman 3 zijn. Maar als ik een tweede game zou kunnen hebben, zou het Wolfenstein 3 zijn", schreef Jeff Grubb, een verslaggever voor VentureBeat via Twitter. Andere gebruikers zijn ook enthousiast over de aanstaande titel.

Op locatie

De nieuwste inzending in de serie bevat zes nieuwe locaties om te verkennen, zoals Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, Dartmoor Engeland en de provincie Chongqing, China. Hoewel IO nog niet alle plaatsen heeft onthuld die spelers zullen bezoeken, hebben onze blikken in de game tot nu toe behoorlijk wat onthuld.

Upgrades van IO's Glacier Engine, de game-engine die werd gebruikt om Hitman 3 te ontwerpen, zorgen voor betere reflecties, meer geoptimaliseerde texturen en over het algemeen scherpere beelden. Dit betekent dat het laatste deel in de serie er nog beter uit zal zien dan de vorige twee delen.

Bovendien zullen al deze visuele upgrades, dankzij de World of Assassination-plannen van de studio, ook beschikbaar zijn voor eerdere missies en levels van Hitman en Hitman 2 wanneer je ze via Hitman 3 speelt.

Het is belangrijk om zoveel details en spelersvrijheid te hebben vanwege het sandbox-karakter van de Hitman-serie. In tegenstelling tot meer lineaire verhalen, zoals de Call of Duty-serie, stelt Hitman 3 spelers in staat om precies te kiezen hoe ze doelen willen uitschakelen.

Vorige titels hebben spelers de mogelijkheid gegeven om doelen op verschillende manieren uit te schakelen, waaronder meer uitgebreide moorden, zoals het opzetten van een opnamecabine om iemand te elektrocuteren, tot meer alledaagse moorden, zoals een schroevendraaier naar het hoofd van het doelwit gooien. Het is deze creatieve vrijheid die ertoe heeft bijgedragen dat eerdere titels in de serie zo populair zijn geworden bij spelers.

Hoewel we slechts drie van de geplande zes locaties weten die Agent 47 zal bezoeken, heeft IO Interactive via een Developer Insights-video die in juli 2020 is uitgebracht, ook gedeeld dat het verhaal in dit deel van de serie een duistere wending zal nemen dan de vorige. Natuurlijk zijn de details op dat vlak nog steeds duister.

Echt verbonden

Een van de grootste beloften van de Hitman-serie was een 'World of Assassination'. Oorspronkelijk onthuld in 2018, was het idee om locaties en missies uit eerdere games naar toekomstige iteraties te brengen. Als zodanig kunnen spelers alle missies en verhalen van Hitman en Hitman 2 in Hitman 3 ervaren wanneer deze wordt uitgebracht, zolang ze de afgelopen twee titels al bezitten.

Deze missies worden volledig geremasterd om rekening te houden met alle vorderingen die IO Interactive heeft gemaakt met Hitman 3. Dit omvat wijzigingen in de kunstmatige intelligentie (AI) van de game, nieuwe mechanica die mogelijk in het laatste item verschijnt en eventuele visuele upgrades die zijn aangebracht in de game-engine.

Door spelers toe te staan eerdere Hitman-missies en content in Hitman 3 te importeren, zal IO zijn belofte van een verbonden ervaring waarmaken waarbij spelers niet meerdere games hoeven te downloaden. Zodra die inhoud is geïmporteerd, kunnen spelers ten volle profiteren van de verbeterde versies van de vorige levels.

Image
Image

Naast het upgraden ervan heeft IO ze echter ook geoptimaliseerd en onlangs op ResetEra onthuld dat de hele trilogie slechts ongeveer 100 GB in beslag zal nemen als ze geïnstalleerd zijn.

Een andere coole functie die naar Hitman 3 komt, is een speciale PlayStation VR-modus, waarmee Sony-consolegamers de kans krijgen om de wereld van Agent 47 te verkennen in een volledige VR-omgeving. Van wat tot nu toe is gedeeld, werkt de game op dezelfde manier als de VR-modus van Resident Evil 7, die een Dualshock-controller gebruikte in plaats van de PlayStation Move-controllers.

Ik ben enorm enthousiast om te zien wat de nieuwe locaties van Hitman 3 te bieden hebben, en de aantrekkingskracht van nieuwe apparaten om te gebruiken is even opwindend. Pak de verbeterde visuals aan en de mogelijkheid om eerdere Hitman-games opnieuw te spelen met al die dezelfde verbeteringen in één pakket, en ik denk dat het veilig is om te zeggen dat Hitman 3 gemakkelijk de beste Hitman-game wordt die we ooit hebben ontvangen.

Aanbevolen: