Een kader selecteren uit een live foto

Inhoudsopgave:

Een kader selecteren uit een live foto
Een kader selecteren uit een live foto
Anonim

Wat u moet weten

  • iOS: Open Photos en kies een live foto om te bewerken. Tik op Bewerken bovenaan. Schuif de witte box langs om een nieuw frame te kiezen. Tik op Maak belangrijke foto > Gereed.
  • Mac: Open Foto's en kies een live foto. Druk op Bewerken bovenaan. Schuif de witte box langs om een nieuw frame te kiezen. Druk op Maak sleutelfoto > Klaar.

Dit artikel legt uit hoe je Live Photos op je iPhone of Mac kunt bewerken en een nieuw frame in de foto kunt selecteren om de nieuwe primaire afbeelding te worden.

Een kader selecteren uit een live foto op iPhone

Een beter stilstaand beeld uit je Live Photo kiezen is gemakkelijk te doen op de iPhone. Volg gewoon deze eenvoudige stappen.

  1. Open Photos op je iOS-apparaat.
  2. Tik op de Live Photo die je wilt bewerken.

    Dit proces werkt alleen op Live Photos. Om er zeker van te zijn dat je met een Live Photo werkt, kijk je in de linkerbovenhoek van het scherm zodra je je afbeelding hebt geopend en je zou het woord 'live' moeten zien.

  3. Tik op Bewerken in de rechterbovenhoek om de bewerkingsfuncties van Foto's te openen.
  4. Onder aan het scherm zie je een tijdlijn van de Live Photo en een wit vak. Tik op het witte vak en iOS zal een kleine witte stip weergeven. Dit verwijst naar waar op de tijdlijn uw huidige keyframe zich bevindt.

    Image
    Image
  5. Houd het witte vak aangeraakt om het naar links en rechts langs de tijdlijn te schuiven.

  6. Terwijl je beweegt, zie je de hoofdafbeelding veranderen. Dit is een voorbeeld van uw frames. Hoe sneller u beweegt, des te sneller de afbeelding schrobt. Beweeg de witte doos langzaam om het perfecte moment te vinden.
  7. Zodra je het juiste frame hebt gevonden, til je je vinger op. Tik op Maak belangrijke foto om het kader in te stellen als uw nieuwe hoofdafbeelding.
  8. Je ziet nu twee witte stippen op de tijdlijn. De eerste stip (enigszins afgestompt) verwijst naar uw startframe. De tweede stip (net boven het witte vak) is het nieuwe keyframe.

    Als u een nieuw frame wilt kiezen, herha alt u stap 5 tot 7.

    Image
    Image
  9. Verplaats de schuifregelaar naar de eerste witte stip om je nieuwe frame met het originele te vergelijken.

    Als je Systeemhaptiek hebt ingeschakeld (Instellingen > Geluid en haptiek > Systeemhaptiek), voel je een kleine trilling als je bij het juiste frame bent.

  10. Als je tevreden bent met de afbeelding, tik je op Gereed in de rechterbenedenhoek van het scherm om je verbeterde opname op te slaan.

    Image
    Image

Een nieuw frame selecteren uit een live foto op macOS

Met Foto's op macOS kun je door je Live Photo zoeken om een beter kader te vinden.

  1. Open Foto's op je Mac.
  2. Dubbelklik op de Live Photo waarmee u wilt werken om deze te openen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Edit in de rechterbovenhoek om de bewerkingsfuncties te openen.

    Image
    Image
  4. Onder aan de afbeelding ziet u de tijdlijn met een wit vak en een witte stip die het huidige keyframe aangeeft. Selecteer het witte vak en schuif het naar links of rechts om een nieuw keyframe te kiezen. Terwijl je beweegt, zie je de hoofdafbeelding veranderen.

    Image
    Image

    Beweeg de doos langzaam om het perfecte moment voor je foto te vinden.

  5. Zodra je je frame hebt gekozen, selecteer je Make Key Photo om het frame in te stellen als je nieuwe hoofdafbeelding.

    Image
    Image
  6. Je ziet nu twee stippen boven je tijdlijn. De licht doffe punt verwijst naar het originele frame en de tweede verwijst naar het nieuwe keyframe. U kunt de schuifregelaar tussen de stippen verplaatsen om uw startframe en de nieuwe afbeelding te vergelijken.

    Image
    Image
  7. Zodra u tevreden bent met uw selectie, drukt u op Klaar in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  8. Dat is het! Je hebt een nieuw frame voor je Live Photo geselecteerd.

Aanbevolen: