De e-mailhandtekening wijzigen in Outlook voor iOS

Inhoudsopgave:

De e-mailhandtekening wijzigen in Outlook voor iOS
De e-mailhandtekening wijzigen in Outlook voor iOS
Anonim

Wat te weten

  • Tik op je profielpictogram (of het drieregelige menu). Tik op Instellingen > Handtekening. Voeg uw nieuwe handtekening toe.
  • Toggle on Per Account Signature om een andere e-mailhandtekening in te stellen voor een ander account.
  • Om tijdelijk een andere handtekening in een bericht te gebruiken, verwijdert u handmatig de huidige handtekening en voegt u een nieuwe toe.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de e-mailhandtekening van Outlook op uw iPhone of iPad kunt wijzigen in iets anders dan het standaardbericht "Get Outlook for iOS". Voeg bijvoorbeeld contactgegevens, een offerte of andere informatie toe. Instructies hebben betrekking op de mobiele Outlook-app voor iOS 12 en hoger.

Wijzig de e-mailhandtekening in de Outlook iOS-app

De mobiele Outlook-app voor iOS ondersteunt e-mailaccounts van Microsoft en niet-Microsoft, zoals Gmail en Yahoo. U kunt deze instructies gebruiken om uw Outlook-, Gmail-, Yahoo- en andere e-mailhandtekeningen te wijzigen, zolang het account maar in de Outlook-app wordt vermeld.

Om uw e-mailhandtekening in de Outlook-app te wijzigen en een andere handtekening te maken voor elk van uw e-mailaccounts:

  1. Open de Outlook-app en tik vervolgens op je profielpictogram in de linkerbovenhoek. Tik in oudere iOS-versies op het menu met drie regels.
  2. Tik op Instellingen (het tandwielpictogram).
  3. Scroll naar de Mail sectie.
  4. Tik op Handtekening.
  5. Wis de handtekening in het Signature scherm en voer een nieuwe handtekening in. Om een andere e-mailhandtekening in te stellen voor een ander account, zet u de Per Account Signature tuimelschakelaar aan.

    Image
    Image
  6. Als je klaar bent, tik je op de pijl terug om terug te keren naar het scherm Instellingen.
  7. De nieuwe handtekening verschijnt in het gedeelte Handtekening. Als Handtekeningen per account is ingeschakeld, wordt de handtekening niet weergegeven.
  8. Tik op de knop Exit om terug te keren naar uw e-mail.

Bewerk de handtekening tijdelijk

Een andere manier om uw e-mailhandtekening in de Outlook-app te wijzigen, is door deze zo nodig uit afzonderlijke berichten te verwijderen voordat u het bericht verzendt. Als u bijvoorbeeld een aangepaste handtekening hebt gemaakt, de handtekening hebt verwijderd of de oorspronkelijke standaardhandtekening hebt behouden, maar deze wilt wijzigen voor de e-mail die u gaat verzenden.

Als u de handtekening per e-mail wilt bewerken, scrolt u omlaag in het bericht totdat u de onderkant bereikt waar de handtekening staat. Verwijder, bewerk, voeg meer tekst toe of verwijder de handtekening voordat u deze verzendt.

Image
Image

Als je een handtekening op deze manier bewerkt, wordt de bijgewerkte handtekening alleen op dat bericht toegepast. Als u een nieuw bericht start, heeft de handtekening die is opgeslagen in de instellingen altijd voorrang.

Aanbevolen: