Hoe te zwemmen in Animal Crossing: New Horizons

Inhoudsopgave:

Hoe te zwemmen in Animal Crossing: New Horizons
Hoe te zwemmen in Animal Crossing: New Horizons
Anonim

Met een update van Animal Crossing: New Horizons in de zomer van 2020 kunnen spelers vrij de kusten verlaten en rond hun eiland zwemmen. Nadat je een wetsuit hebt gekocht, kun je rondzwemmen en een verscheidenheid aan zeedieren vinden die je niet kunt vinden door te vissen.

Hoe krijg ik een wetsuit

Ga naar Nook's Cranny op je eiland en ga naar de kast aan de rechterkant. Maak hem open en je ziet een aantal verschillende items die je ter plekke kunt kopen. Een item is een Horizontaal gestreept wetsuit dat voor 3.000 Bells wordt verkocht.

Als dat specifieke wetsuit niet bij je gevoel voor mode past, kun je ook een turquoise en zwart wetsuit krijgen met je Nook Miles. Ga naar de terminal binnen Resident Services. U vindt het Nook Inc. wetsuit voor 800 Nook Miles. Je kunt ook een Nook Inc.-snorkel kopen voor 500 Bells, hoewel dit niet nodig is om te zwemmen.

Image
Image

Hoe te duiken

Zorg dat je een wetsuit in je zakken hebt. Open uw zakinventaris en draag / rust het wetsuit uit. Het gaat over al je andere kleding, die terug in je zakinventaris gaat. Dit zal je schoenen echter niet uitdoen - het zou geen enkel effect moeten hebben op je zwemmen, maar je ziet er misschien gek uit als je in het water spettert terwijl je een paar laarzen draagt.

Als je klaar bent om een duik in de zee te nemen, ga dan naar de kust en ga bij het water staan. Je kunt vanaf het zand het water in lopen, of je kunt vanaf een steiger of stenen platform in het water springen. Ga hoe dan ook het water in door op de A-knop op je Nintendo Switch te drukken.

Je beweegt met de joystick aan je linker Joy-Con of controller, en je kunt peddelen en aaien door de A-knop ingedrukt te houden. Je kunt het water in duiken met de Y-knop - je dorpspersonage zal een paar seconden in het water onderdompelen. Druk nogmaals op de Y-knop om naar boven te komen, of wacht een paar seconden totdat je dorpeling automatisch weer naar boven komt voor lucht.

Image
Image

Waar zeedieren te vinden

Je zwemt waarschijnlijk niet alleen voor recreatie - er zijn genoeg wezens te vinden. 40 zeedieren zijn beschikbaar in Animal Crossing: New Horizons en het vinden ervan is relatief eenvoudig vergeleken met het vangen van wezens op het land.

Terwijl je rondzwemt, zul je sommige gebieden opmerken waar bellen uit het water omhoog komen. Hier kun je zeedieren zoals octopussen en kreeften vangen. Er zijn in totaal 40 zeedieren en je kunt ze doneren aan Blathers in het museum van je eiland.

Image
Image

Om deze wezens daadwerkelijk te vangen, hoef je alleen maar naar die bubbels te zwemmen en op Y te drukken om te duiken. Je dorpeling zal onder water zwemmen en tevoorschijn komen met een zeedier in de hand.

Naast het doneren van zeedieren, kun je ze ook aan een niet-speelbaar personage met de naam Pascal geven. Vind Pascal de zeeotter die ook in het water zwemt, en hij neemt graag alle sint-jakobsschelpen die je onder water vindt voor een ruil.

Aanbevolen: