Hoe u uw iPhone- of iPad-e-mailhandtekening kunt bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw iPhone- of iPad-e-mailhandtekening kunt bewerken
Hoe u uw iPhone- of iPad-e-mailhandtekening kunt bewerken
Anonim

Wat te weten

  • Als u een basishandtekening wilt maken, gaat u naar Settings > Mail > Signature > enter uw handtekening en sla deze op.
  • Als u afbeeldingen of opmaak wilt toevoegen, maakt u de handtekening in een nieuw bericht, selecteert en kopieert u deze en plakt u deze in het handtekeningvak.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een e-mailhandtekening kunt maken op een iPad, iPhone of iPod touch waarop elke versie van iOS wordt uitgevoerd met minimaal iOS 6.

Een eenvoudige iOS-e-mailhandtekening maken

Een e-mailhandtekening verschijnt onderaan uitgaande e-mails. Het kan een naam en titel, een citaat of informatie zoals een website-URL of telefoonnummer bevatten. E-mailhandtekeningen worden ingesteld op de iPhone en iPad in de app Instellingen. De standaard handtekeningregel van de iPhone is "Verzonden vanaf mijn iPhone", maar u kunt deze handtekening wijzigen in alles wat u maar wilt (of helemaal geen handtekening gebruiken). U kunt zelfs een e-mailhandtekening maken die verschilt voor elk van uw verbonden e-mailaccounts. Hier leest u hoe u een standaard e-mailhandtekening instelt die automatisch wordt weergegeven aan het einde van elk van uw uitgaande e-mails op uw iPhone of iPad:

  1. Open de Instellingen app vanaf het startscherm.

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden en tik op Mail.

    Image
    Image

    Als je deze optie niet ziet, is de meest recente versie van iOS niet op je apparaat geïnstalleerd. Selecteer in plaats daarvan Mail, Contacts, Calendars.

  3. Selecteer Handtekening.

    Image
    Image
  4. Typ de gewenste e-mailhandtekening in de daarvoor bestemde ruimte, of verwijder alle tekst om de e-mailhandtekening te verwijderen.

    Als je meer dan één e-mailadres hebt ingesteld in Mail en dezelfde e-mailhandtekening gebruikt voor alle adressen, tik je op Alle accounts. Of kies Per account om voor elk account een andere e-mailhandtekening op te geven.

  5. Om opmaak toe te passen, dubbeltik je op de handtekening en gebruik je de handvatten om het gedeelte van de handtekening te selecteren dat je wilt opmaken.
  6. In het menu dat boven de geselecteerde tekst verschijnt, tikt u op de BIU tab.

    Image
    Image

    Als je het menu niet ziet, tik je op de naar rechts wijzende pijl op de menubalk. Het kan worden genoemd BIU.

  7. Tik op Bold, Italic of underline.

    Image
    Image

    Als u een andere opmaakstijl wilt toepassen op een ander deel van de handtekening, tikt u buiten de tekst en herha alt u het proces.

  8. Tik op de pijl in de linkerbovenhoek van het Signature scherm om de wijzigingen op te slaan en terug te keren naar het Mail scherm.

Voeg afbeeldingen en andere opmaak toe aan een handtekening

Je kunt de kleur, het lettertype of de lettergrootte van een e-mailhandtekening niet standaard wijzigen. De handtekeninginstellingen van de iOS Mail-app bieden alleen basisfuncties voor rich text. Zelfs als u een opgemaakte functie van elders kopieert en plakt in de instellingen voor Mail-handtekening, wordt de meeste RTF-opmaak verwijderd. Er is echter een truc om deze opmaakdetails, inclusief afbeeldingen, in de handtekening te laten verschijnen wanneer u deze plakt.

  1. Log vanaf een computer in op het e-mailaccount waarvan u de handtekening wilt gebruiken en maak de e-mailhandtekening precies zoals u wilt dat deze eruitziet op uw iOS-apparaat.

    Image
    Image
  2. Stel een nieuw bericht op zodat de handtekening wordt gebruikt, sla de e-mail op als concept en open deze vervolgens vanaf uw iPhone of iPad.
  3. Houd een lege ruimte in het bericht ingedrukt, kies Select of Select All en breng vervolgens wijzigingen aan in de gemarkeerde inhoud.
  4. Selecteer Kopiëren.

    Image
    Image
  5. Selecteer Annuleren in het conceptbericht en open vervolgens het gebied Signature in de app Instellingen.
  6. Houd ingedrukt in het handtekeningvak en selecteer vervolgens Plakken. De handtekening lijkt op, maar niet precies zoals de handtekening die u hebt gemaakt.

    Image
    Image
  7. Schud het apparaat en kies in het dialoogvenster Ongedaan maken van attributen Ongedaan maken.

    Image
    Image
  8. De handtekening keert terug naar de manier waarop hij was toen je hem kopieerde. Tik op de knop in de linkerbovenhoek van het scherm om de handtekening op te slaan en terug te keren naar uw e-mail.

    Image
    Image
  9. Je kunt nu e-mails verzenden vanaf je iPad of iPhone met een aangepaste handtekening.

Tips voor het opstellen van een e-mailhandtekening

Hoewel de standaardopmaakopties voor handtekeningen op een iOS-apparaat niet veel variatie bieden, kunt u toch een effectieve handtekening genereren door een paar richtlijnen te volgen.

  • Houd het kort. Beperk uw handtekening tot niet meer dan vijf regels tekst. Als u denkt dat u uw informatie niet passend kunt maken, gebruik dan pijpen (|) of dubbele punten (:) om tekstsecties te scheiden.
  • Een zakelijke handtekening moet uw naam, titel, bedrijfsnaam, een link naar de bedrijfswebsite en een zakelijk telefoonnummer bevatten. Voeg, indien beschikbaar, een link toe naar een recent artikel of bericht over u of uw bedrijf.
  • U hoeft uw e-mailadres niet op te nemen in uw e-mailhandtekening, omdat dit boven aan de e-mail staat.
  • Voeg voor een persoonlijk e-mailaccount links toe naar uw sociale profielen op Twitter, Facebook en LinkedIn.
  • Korte, inspirerende citaten verschijnen vaak aan het einde van e-mailhandtekeningen. Deze zijn meer geschikt voor persoonlijke dan zakelijke handtekeningen.
  • Laat eventuele juridische disclaimers weg, tenzij uw bedrijf vereist dat u er een opneemt.
  • Test uw opgemaakte handtekening met verschillende e-mailclients om er zeker van te zijn dat deze eruitziet zoals u dat wilt.

Aanbevolen: