Hoe u uw memoji op de iPhone kunt bewerken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw memoji op de iPhone kunt bewerken
Hoe u uw memoji op de iPhone kunt bewerken
Anonim

Wat te weten

  • Tik op het App Store-pictogram in Berichten, selecteer het Memoji-pictogram en blader naar links totdat uw huidige Memoji zichtbaar is. Tik op het three-dot menu > Edit.
  • Navigeer door de tabbladen om de huidskleur, kapsel, ogen, mond, neus, gezichtshaar, hoofddeksels en meer te veranderen.
  • Selecteer Done om uw wijzigingen op te slaan.

Dit artikel legt uit hoe u uw Memoji kunt maken, bewerken en gebruiken op een iPhone met iOS 12 en hoger.

Hoe u uw memoji op iPhone kunt bewerken

De memoji-functie van Apple biedt je een geanimeerde avatar die je in je sms-berichten kunt opnemen. Het is gerelateerd aan de vergelijkbare Animoji, die geanimeerde versies zijn van populaire emoji-symbolen; het belangrijkste verschil is dat je kunt veranderen hoe je Memoji eruitziet.

Gebruik de apps-balk in Berichten voor iOS om je Memoji te bewerken of een nieuwe te maken.

  1. Als apps niet zichtbaar zijn, tik je op het App Store-pictogram in Berichten.
  2. Selecteer het Memoji icoon.
  3. Scroll naar links totdat je huidige Memoji zichtbaar is.

    Image
    Image
  4. Tik op het three-dot menu in de linker benedenhoek.
  5. Selecteer Bewerken.

    Image
    Image
  6. Pas op het eerste tabblad uw Skin aan. Kies een toon of kleur, breng sproeten aan, voeg blos toe aan je wangen en voeg een schoonheidsvlek toe als je wilt. Wijzigingen die u aanbrengt, worden bijgewerkt in het voorbeeld bovenaan het scherm.

    Op iPhone 7 of nieuwer draait je Memoji zijn hoofd op basis van je bewegingen in het echte leven. Gebruik deze functie om de Memoji vanuit verschillende hoeken te bekijken.

    Image
    Image
  7. Kies vervolgens je Kapsel. Tik bovenaan op de gewenste kleur, blader door de opties en selecteer de gewenste stijl.

    Image
    Image
  8. Tik op het volgende tabblad om uw Brows aan te passen. Dit gedeelte gaat niet alleen over het kiezen van de kleur en stijl van je wenkbrauwen; je kunt ook een voorhoofdsmarkering en piercings selecteren.

    Image
    Image
  9. Kies vervolgens je Ogen. Naast vorm en kleur kun je ook een wimperstijl instellen en make-up toevoegen.

    Image
    Image
  10. Het Head tabblad is de volgende, en het heeft twee secties. Leeftijd is waar je kiest hoe jong of oud je eruitziet; de grootte van het hoofd en het aantal rimpels is afhankelijk van uw keuze. De sectie Shape bevat vooraf ingestelde opties met verschillende wang-, kin- en kaakmaten.

    Image
    Image
  11. Het tabblad Nose heeft slechts twee opties: de ene kiest de grootte van de neus van je Memoji en de andere laat je een optionele piercing toevoegen.

    Image
    Image
  12. Kies op het tabblad Mond de kleur en vorm van je lippen. Pas daaronder je tanden aan en voeg lip- en tongpiercings toe in verschillende kleuren.

    Image
    Image
  13. De belangrijkste optie op het tabblad Oren is het formaat, maar je kunt ook accessoires toevoegen zoals oorbellen, koptelefoons die lijken op Apple's AirPods Pro en zelfs hoortoestellen. Kies voor meer aanpassingsopties Pair naast de kopjes Earrings of Audio en selecteer vervolgensMix and Match om accessoires aan elk oor afzonderlijk toe te voegen.

    Image
    Image
  14. Selecteer op het tabblad Gezichtshaar een bakkebaardlengte en kies vervolgens een snor- of baardkleur en -stijl.

    De kleur van je bakkebaarden komt overeen met de tint die je voor je haar hebt gekozen.

    Image
    Image
  15. Op het tabblad Eyewear kun je je Memoji-bril, een monocle of een ooglapje geven. De eerste kleurselectie heeft invloed op de monturen en de kleur er direct onder geeft een tint aan de lenzen. Scroll naar beneden om een patch toe te voegen aan beide ogen in verschillende kleuren.

    Uw Memoji kan zowel een bril als een ooglapje dragen.

    Image
    Image
  16. Selecteer tot slot Hoofddeksels. De Memoji-aanpassing biedt verschillende hoeden, hoofddoeken, sjaals en helmen om je personage uit te rusten. Onderaan kun je ook een gezichtsbedekking toevoegen.
  17. Selecteer Klaar om uw wijzigingen op te slaan zodra u tevreden bent met hoe uw Memoji eruitziet.

    Image
    Image

Bewerkte Memoji op iPhone gebruiken

Als je klaar bent met het bewerken van je oude Memoji, zul je merken dat de nieuwe deze vervangt. U kunt deze nieuwe dan gebruiken zoals u de oude deed. Als je wilt terugkeren naar je originele Memoji voordat je wijzigingen aanbracht, moet je het bewerkingsproces doorlopen en de opties selecteren die je eerder had gekozen.

Een Memoji kan de camera en microfoon van je iPhone gebruiken om een bericht op te nemen en te animeren. U kunt meer dan één Memoji maken.

Aanbevolen: