Die iMessage-typfout? Je kunt het eindelijk bewerken

Die iMessage-typfout? Je kunt het eindelijk bewerken
Die iMessage-typfout? Je kunt het eindelijk bewerken
Anonim

Zowel Berichten als Dicteren in iOS 16 krijgen verschillende upgrades, zodat je verzonden teksten kunt bewerken of verwijderen en kunt schakelen tussen spraakgestuurd en handmatig typen.

Apple's WWDC 2022 verspilde geen tijd om in te gaan op de details van wat we kunnen verwachten van iOS 16, inclusief een aantal veelgevraagde functies die naar Berichten komen. Zo kunnen eerder gelezen teksten als ongelezen worden gemarkeerd, zodat u kunt bijhouden waar u eventueel nog op moet reageren. Het is vrijwel hetzelfde idee als het markeren van e-mails als ongelezen.

Image
Image

Verder dan dat (en waarschijnlijk veel meer verwacht) is de bevestiging dat Berichten in iOS 16 je in staat zullen stellen om teksten te bewerken, zelfs nadat ze zijn verzonden. Het zal de ontvanger niet beletten typfouten te zien als ze het bericht vóór de bewerking bekijken, maar het zou opheldering moeten geven zonder dat er een vervolgbericht hoeft te worden verzonden.

Je kunt een bericht ook verwijderen nadat je het hebt verzonden - of het nu naar de verkeerde persoon is gestuurd, per ongeluk is verzonden of gewoon gênant is en je wilt dat het verdwijnt. Net als bij bewerken, belet het de ontvanger niet om de originele tekst te bekijken (of er een screenshot van te maken) als ze deze lezen voordat deze wordt verwijderd.

Image
Image

Dan zijn er de verbeteringen aan Dictation, die nog steeds op het apparaat wordt verwerkt voor beveiligings- en privacydoeleinden. In iOS 16 kan de functie interpunctie interpreteren en automatisch toevoegen terwijl je spreekt. Het laat ook het toetsenbord open op het scherm, zodat je meteen heen en weer kunt schakelen tussen spreken en typen. Je kunt zelfs handmatig tekstblokken selecteren met het toetsenbord en nieuwe tekst dicteren om te vervangen wat je hebt gemarkeerd.

Al deze veranderingen komen naar je iPhone via iOS 16 wanneer deze in september wordt uitgebracht.

Aanbevolen: