19 Programma's waar u producten kunt beoordelen en bewaren

Inhoudsopgave:

19 Programma's waar u producten kunt beoordelen en bewaren
19 Programma's waar u producten kunt beoordelen en bewaren
Anonim

Als je het leuk vindt om je mening te delen en je houdt ervan om gratis dingen te krijgen, wil je deelnemen aan deze producttestprogramma's die je de mogelijkheid geven om gratis producten te ontvangen voor je beoordeling.

Producttesten is wanneer u een product voor een bedrijf uitprobeert en u hen uw eerlijke mening over dat product geeft door middel van een enquête, quiz of discussievragen. Meestal gebeurt dit online, maar soms wordt u gevraagd om persoonlijk een producttest uit te voeren.

Ook als onderdeel van het testen van het product, kan je worden gevraagd om op te treden als influencer en je mening over dat product te delen met vrienden en familie en op sociale media.

Image
Image

Nadat je klaar bent met het uitproberen van het product, kun je het product gratis houden. Het is ook mogelijk dat u niet alleen het product houdt, maar ook wordt betaald voor uw beoordelingstijd.

Soorten producten die u kunt verwachten te beoordelen

De soorten producten die u test, kunnen variëren, afhankelijk van wat deze bedrijven denken dat goed bij u past. Als je kinderen hebt, ben je een geweldige kandidaat om dingen voor kinderen te testen en als je een hardloper bent, mag je de nieuwste hardloopschoenen testen. Producten zoals voedsel en elektronica kunnen door zowat iedereen worden getest.

Producten die vaak worden weggegeven in ruil voor producttests, zijn onder meer voedsel, schoonheidsartikelen, kleine apparaten, elektronica, babyartikelen, boeken, dvd's, kleding, schoenen en natuurlijke artikelen.

Programma's waarmee u producten kunt beoordelen en behouden

Hieronder vindt u een lijst met de beste plaatsen om u aan te melden voor producttests. Met al deze programma's kunt u het product dat u test, behouden.

Als je solliciteert, zorg er dan voor dat je je profiel volledig en eerlijk invult. Hoe meer informatie ze over jou hebben, hoe groter de kans dat je wordt uitgekozen.

  1. Influenster: Influenster is op zoek naar influencers op sociale media om het woord te verspreiden over producten die variëren van koffiezetapparaten voor één kopje tot de nieuwste cosmetica. U kunt één artikel krijgen om te beoordelen of een doos met producten om te beoordelen.
  2. Smiley360: Smiley360 verstuurt dozen met producten zoals vitamines, snoep en zelfs kussens waarvan ze willen dat je het op sociale media verspreidt. Nadat je ze hebt bekeken, mag je ze houden.
  3. BzzAgent: BzzAgent is een ander influencer-programma, waar ze je producten sturen om te proberen en willen dat je ze beoordeelt en het woord over hen verspreidt. Je mag houden wat je ontvangt.
  4. House Party en ChatterBox: organiseer een huisfeest en nodig al je vrienden uit om je te helpen nieuwe producten uit te proberen en te beoordelen. ChatterBox werkt op dezelfde manier, maar ze zijn alleen voor jou, dus je moet een feestje geven.
  5. Vocalpoint: organiseer een feestje voor je vrienden terwijl je de nieuwste producten en samples uitprobeert.
  6. Crowdtap: Kies je favoriete merken die bij Crowdtap horen en bouw een relatie met hen op. Ze kunnen je vragen om producten voor hen te testen in ruil voor jouw mening.
  7. ThePinkPanel: Dit producttestprogramma staat open voor vrouwen in het hele land die de nieuwste schoonheidsproducten willen testen, waaronder geuren, make-up en huidverzorging. Vaak word je ook betaald voor het testen van de producten.
  8. L'Oreal: Doe mee aan het L'Oréal Consumer Participatieprogramma en je kunt de nieuwste make-up-, huidverzorgings- en haarverzorgingsproducten van L'Oréal testen. Je mag houden wat je test en zelfs beloond worden met extra producten.
  9. InStyle: Doe mee met het InStyle Trendsetter-programma en je komt in aanmerking om gloednieuwe producten te testen voor InStyle magazine.
  10. Brooks Running: Test producten voor Brooks Running zoals hardloopschoenen en sportbeha's die je mag houden nadat je ze hebt getest.
  11. Mead4Teachers: Mead4Teachers staat open voor leraren die een aantal Mead-producten ontvangen om in hun klas te testen in ruil voor hun mening.
  12. Vogue Insiders: Vogue Insiders is een ander testprogramma voor tijdschriftproducten waarin je de nieuwste producten test die op de pagina's van Vogue staan.
  13. MomSelect: MomSelect is een website voor het testen van programma's voor moeders die nieuwe producten voor baby's en kinderen willen uitproberen.
  14. McCormick Consumer Testing: producttest McCormick-producten en bewaar ze gratis nadat u uw eerlijke mening hebt gegeven.
  15. Snuggle Bear Den: Geef je mening over Snuggle-producten nadat je ze gratis hebt geprobeerd.
  16. Johnson & Johnson Vrienden en buren: Johnson & Johnson zal je een aantal van hun producten sturen en je vervolgens vragen om te delen wat je ervan vond. Alle producten die je test, mag je houden.
  17. Thuisschool: Thuisonderwijzers kunnen boeken, pakketten en meer uitproberen en bewaren wanneer ze producttests doen voor deze website.
  18. Moms Meet: Word een Mom Ambassador voor Moms Meet en je kunt nieuwe natuurlijke producten uitproberen voor jezelf, je baby en je huis.
  19. Toluna: Jon Toluna Influencers en je kunt make-upproducten op volledige grootte testen van populaire drogisterijmerken.

Bottom Line

Nadat u uw producttest hebt voltooid, wordt u meestal gevraagd een recensie te schrijven, een enquête in te vullen of deel te nemen aan een discussie over het product. Het is belangrijk dat je eerlijk bent als je dit doet, ook als je kritiek hebt op het product. Het bedrijf wil hun product indien nodig verbeteren. Hoe dieper je gaat met je beoordelingen en antwoorden, hoe waardevoller feedback je krijgt.

Tips om geplukt te worden voor producttesten

Hier zijn enkele snelle tips om steeds weer een producttester te worden.

  • Vul je sollicitatie en profiel volledig en eerlijk in
  • Houd uw e-mail in de gaten voor pre-screeners om bepaalde producten te testen
  • Wees niet bang om contact op te nemen met het producttestbedrijf als je al een tijdje niets meer van hen hebt gehoord
  • Volg de programma's op social media indien beschikbaar, soms worden daar pre-screeners aangekondigd
  • Als je een product krijgt om te testen, volg dan de testinstructies en geef je feedback tijdig
  • Voltooi uw enquête, discussie of recensie eerlijk en grondig

Aanbevolen: