Hoe u uw Google- en Apple-agenda's kunt synchroniseren

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Google- en Apple-agenda's kunt synchroniseren
Hoe u uw Google- en Apple-agenda's kunt synchroniseren
Anonim

Wat te weten

  • Stel Google Agenda in met de wizard Account toevoegen van Apple, en het zal naadloos synchroniseren met de standaard agenda-app voor iOS.
  • Ga vervolgens naar Instellingen > Wachtwoord en accounts > Account toevoegen > Google en volg de stappen vanaf daar om te beginnen met synchroniseren.
  • Dit proces kopieert je Google-agenda('s) naar iOS, maar gaat niet over in je iCloud-account of een ander agenda-account.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Google Agenda-afspraken toevoegt aan uw Apple-agenda en individuele agenda's toevoegt aan iOS. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op iOS 11 en hoger.

Hoe u uw Google-agenda's instelt in Apple Agenda

Om uw Google Agenda-afspraken toe te voegen aan Apple Agenda en ze automatisch te laten synchroniseren:

  1. Ga op uw iPhone of iPad naar Instellingen > Wachtwoord en accounts.
  2. Tik op Account toevoegen.

    Image
    Image
  3. Kies Google.

    Image
    Image
  4. Log in op uw Google-account. Tik op de Create account link om een nieuw Google-account aan te maken.

    Het inlogscherm van Google Accounts vraagt op aparte pagina's om uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u tweestapsverificatie instelt voor uw Google-account, voert u de antwoordcode in.

  5. Zet de Calendars tuimelschakelaar aan om Google Agenda te synchroniseren met je iPhone of iPad. Tik vervolgens op Opslaan om door te gaan.

    Image
    Image
  6. Een grote agenda kan enkele minuten duren om te synchroniseren.
  7. Open de Apple Agenda-app om je afspraken en afspraken te bekijken.

Individuele Google-agenda's toevoegen aan iOS

U hoeft niet alle bijbehorende agenda's in uw Google-account te synchroniseren met iOS.

  1. Ga naar de Google Agenda-synchronisatie-instellingenpagina.
  2. Selecteer het selectievakje naast de agenda's om te synchroniseren met de Apple Agenda-app. Schakel het selectievakje uit om te voorkomen dat een agenda wordt gesynchroniseerd.

    Denk twee keer na over het synchroniseren van gedeelde agenda's met openbare of religieuze feestdagen. Verschillende kalenders tonen deze evenementen. Het synchroniseren van deze agenda's kan dubbele vermeldingen opleveren.

  3. Selecteer Opslaan.

    Image
    Image
  4. Vernieuw Apple Agenda om te controleren of uw voorkeuren worden weergegeven.

Hoe Google Agenda te gebruiken met je iPhone of iPad

Verschillende Google Agenda-functies werken niet op Apple Agenda. Deze omvatten de ruimteplanner en e-mailmeldingen voor gebeurtenissen. U kunt ook geen nieuwe Google-agenda's maken met Apple Calendar.

Ga naar Instellingen > Wachtwoorden en accounts om synchronisatie-instellingen in of uit te schakelen, inclusief uw agenda. Tik op je Gmail-account om de schakelaars voor e-mail, contacten, agenda's en notities weer te geven.

Door je Google-account toe te voegen aan iOS, heb je het geconfigureerd voor de apps Apple Mail, Agenda, Contacten en Notities. Apps uit de App Store, zoals Microsoft Outlook, kunnen echter niet lezen vanuit de configuratie van iOS-instellingen; stel uw Google-account afzonderlijk in in niet-Apple-apps.

FAQ

    Hoe synchroniseer ik Outlook Agenda met Google Agenda?

    Als u uw Outlook- en Google-agenda's wilt synchroniseren, moet u Google Workplace Sync voor Microsoft Outlook downloaden en u aanmelden bij Google Workplace Sync. Nadat u bent aangemeld, gaat u naar Google Workspace Sync instellen voor Microsoft Outlook en selecteert u Gegevens importeren uit een bestaand profiel Selecteer in Outlook uw Google Workspace > Google Workspace Sync voor Microsoft Outlook instellen > Microsoft Outlook starten

    Hoe synchroniseer ik de Facebook-agenda met Google Agenda?

    Ga in Facebook naar het linkerdeelvenster en selecteer Events om toegang te krijgen tot uw Facebook-evenementen > selecteer See All > klik met de rechtermuisknop Add to Calendar > select Link Address kopiëren Open vervolgens Google Calendar > Settings > Instellingen Kies in het linkerdeelvenster Agenda toevoegen > Van URL > plak de URL > Add Calendar

Aanbevolen: