Apps installeren die ontbreken in de App Store

Inhoudsopgave:

Apps installeren die ontbreken in de App Store
Apps installeren die ontbreken in de App Store
Anonim

Wat te weten

  • Twee manieren om een app te downloaden die niet in de App Store staat: van een vriend die hem heeft, of een back-up. Voor beide is een oudere versie van iTunes vereist.
  • Apparaat van vriend: Ga naar de map met de app. Kopieer het naar de cloud of verwijderbare opslagmedia. Sleep naar iTunes en synchroniseer met iOS-apparaat.
  • iTunes: synchroniseer uw iOS-apparaat met iTunes door naar File > Devices > Transfer Purchases te gaan.

Soms glipt een app die niet in de App Store zou moeten worden toegelaten door en is een paar uur of dagen beschikbaar voordat deze wordt verwijderd. Als je een van die apps hebt gekregen voordat het uit de winkel werd verwijderd, kun je het nog steeds gebruiken, en in deze handleiding laten we je zien hoe je dit op elk iOS-apparaat kunt doen.

Een app installeren die uit de App Store is verwijderd

Als je de app op je iOS-apparaat hebt gedownload, kun je deze mogelijk nog steeds installeren. Aangezien de app uit de winkel is verwijderd, kunt u deze echter niet opnieuw downloaden. Als je de app verwijdert, is deze voor altijd verdwenen, tenzij je een vriend hebt met de app of je een back-up hebt gemaakt met een oudere versie van iTunes.

Apple heeft de mogelijkheid verwijderd om apps te synchroniseren met iOS uit recente versies van iTunes. Als uw versie van iTunes geen app-synchronisatie meer ondersteunt, kan dit meer problemen opleveren dan het waard is. Je kunt downgraden naar oudere versies van iTunes, maar dat is een enigszins ingewikkeld proces en heeft bredere implicaties. Misschien leef je liever zonder de app die je probeert te installeren.

Verkrijg de app van iemand die je kent

Als een vriend of familielid de app op zijn computer heeft staan, kun je hem misschien van hem krijgen. Ze moeten door hun harde schijf navigeren naar de map waar hun apps zijn opgeslagen.

Op een Mac bevindt deze map zich op Music > iTunes > iTunes Media > Mobiele applicaties.

Image
Image

In Windows bevindt het zich op Mijn muziek > iTunes > iTunes Media > Mobiele toepassingen.

Apps die uit de App Store zijn verwijderd, zijn niet toegankelijk via Delen met gezin.

  1. Zoek de gewenste app. Het kan worden gemaild of gekopieerd naar een USB-station of ander verwisselbaar opslagmedium, of worden gedownload. Waar u de app ook vandaan ha alt, sleep hem naar iTunes of naar de map Mobiele toepassingen op uw harde schijf.
  2. Als de app niet meteen verschijnt, sluit iTunes dan af en herstart iTunes.
  3. Sluit uw iPhone, iPod touch of iPad aan en synchroniseer deze.

Synchroniseer apps via iTunes

Je kunt een back-up maken van een kopie naar je computer door te synchroniseren. Wanneer u uw apparaat synchroniseert, wordt u gevraagd om aankopen van het apparaat naar uw computer over te zetten. U kunt dit ook handmatig doen door naar iTunes te gaan en te klikken op: File > Devices > Transfer Purchases This zou de app naar je computer moeten verplaatsen.

Image
Image

Als je een oudere versie van iTunes hebt met het tabblad Apps, klik je op het iPhone-pictogram onder de afspeelknoppen in de linkerbovenhoek van iTunes. Ga naar het tabblad Apps en zoek de app. Klik op de Install knop ernaast. Klik vervolgens op Toepassen rechtsonder om het op uw iOS-apparaat te installeren.

Het grootste obstakel voor het installeren van apps verwijderd uit de App Store

Het installeren van apps die ontbreken in de App Store is de afgelopen jaren veel moeilijker geworden en is voor de gemiddelde persoon nu erg moeilijk. Het werd moeilijker omdat Apple het downloaden en beheren van apps uit iTunes heeft verwijderd.

Omdat die functie niet meer aanwezig is, is de enige manier om apps officieel te installeren via de App Store-app. En aangezien de app die je wilt er niet meer is, zit je een beetje vast. Jailbreaken en sideloaden kan helpen dit probleem te omzeilen, maar ze kunnen meer problemen opleveren dan het waard is.

Er is nog een groot obstakel voor het installeren van apps die uit de App Store zijn verwijderd: je hebt toegang tot de app nodig. Als je een verwijderde app wilt installeren die je nog niet hebt, moet je deze ergens anders vinden.

Redenen waarom apps uit de App Store worden verwijderd

Apple ha alt (meestal) geen apps uit de App Store zonder goede reden. Enkele van de meest voorkomende redenen waarom apps worden verwijderd, zijn onder meer:

  • Het schenden van de regels van Apple voor hoe je apps kunt ontwikkelen of hoe apps kunnen functioneren.
  • Inbreuk op het auteursrecht.
  • Van zeer lage kwaliteit.
  • Bevordering van illegaal, mogelijk illegaal of gevaarlijk gedrag.
  • Bevat malware.
  • Aanstootgevend zijn.
  • De gebruiker iets laten doen wat Apple niet wil (zoals apps die gratis tethering toestaan, waarmee de gebruiker de aankoop van een tetheringservice van zijn telefoonaanbieder kan omzeilen).

Vergoedt Apple de prijs van verwijderde apps?

Als een app die je hebt gekocht, is verwijderd en je niet de moeite wilt nemen om deze hierboven te installeren, wil je misschien een terugbetaling. Apple houdt er over het algemeen niet van om app-restituties te geven, maar onder bepaalde omstandigheden wel.

Aanbevolen: