Hoe het te repareren wanneer uw iPhone-contacten ontbreken

Inhoudsopgave:

Hoe het te repareren wanneer uw iPhone-contacten ontbreken
Hoe het te repareren wanneer uw iPhone-contacten ontbreken
Anonim

Zijn uw iPhone-contacten verdwenen? Het kan uw productiviteit tot stilstand brengen als de ontbrekende gegevens belangrijk zijn voor werk of bedrijf. Gelukkig zijn ook veel andere mensen hun contacten op de iPhone kwijtgeraakt en zijn er verschillende strategieën om ze terug te krijgen.

Image
Image

Bottom Line

Mensen worden zich meestal bewust van ontbrekende contacten wanneer ze de app Contacten openen. Soms kunnen een of twee vermeldingen worden verborgen, terwijl in meer extreme gevallen een heel adresboek kan worden verwijderd.

Oorzaak van verloren contacten op iPhone

Vermiste iPhone-contacten worden meestal veroorzaakt door een update van het iOS-besturingssysteem, iCloud-gegevenssynchronisatiefouten, wifi-verbindingsproblemen of een verbroken account.

Hoe ontbrekende iPhone-contacten te herstellen

Als je al je contacten bent kwijtgeraakt, zijn er verschillende controles en tips die je kunnen helpen ze te herstellen.

Het wordt aanbevolen om deze tips in volgorde van eenvoudig naar meer geavanceerd te doorlopen, omdat de gemakkelijkste oplossing soms het beste en snelste antwoord is op uw technische problemen.

Hier leest u hoe u contacten op de iPhone kunt herstellen.

  1. Zoek naar hun achternaam. Als je denkt dat een contact is verwijderd uit je iPhone Contacten-app, zoek dan naar de achternaam of achternaam in plaats van naar de voornaam. Mogelijk hebt u hun informatie onjuist ingevoerd of uw sorteerinstellingen zijn mogelijk ingesteld om eerst de achternamen te bekijken.
  2. Zet je iPhone uit en weer aan. Een oldie maar een goodie. Het herstarten van je iPhone kan verschillende app- en gegevensfouten oplossen.
  3. Vliegtuigmodus uitschakelen. Als je contacten van een ander apparaat of een andere dienst hebt toegevoegd, moet je iPhone verbonden zijn met internet of je mobiele netwerk om de gegevens te synchroniseren.
  4. Schakel wifi in. Als het signaal van uw mobiele netwerk zwak is, synchroniseert uw iPhone mogelijk niet alle gegevens. Door wifi in te schakelen, kunnen gegevens sneller en vaker worden gesynchroniseerd en bestanden worden gedownload.

    Veel iPhone-apps en -instellingen worden alleen gesynchroniseerd wanneer ze zijn verbonden met wifi.

  5. Schakel iCloud-contactsynchronisatie in. Open Instellingen > Wachtwoorden en accounts > iCloud > iCloud en zorg ervoor dat de tuimelschakelaar naast Contacts is ingeschakeld en groen is.
  6. Schakel iCloud uit en weer in. Als je willekeurig contacten op de iPhone bent kwijtgeraakt, is een truc om ze terug te krijgen het openen van Settings > Passwords & Accounts > iCloud > iCloud en zet de tuimelschakelaar naast Contacts uit.

    Hiermee worden je contacten van je iPhone verwijderd, waardoor je adresboek in wezen wordt vernieuwd. Tik na een minuut opnieuw op de schakelaar en al uw contacten zouden opnieuw moeten synchroniseren vanaf uw iCloud-account.

  7. Schakel ander account in Contact synchroniseren. Als je andere accounts hebt toegevoegd, zoals Outlook, ga dan naar Settings > Passwords & Accounts > Outlooken schakel Contacten ook hier in.
  8. Controleer je synchronisatie-instellingen. Als u alle contacten op de iPhone bent kwijtgeraakt, is er mogelijk een serverfout opgetreden tijdens een gegevenssynchronisatie. Dit kan worden opgelost door ervoor te zorgen dat uw iPhone is ingesteld om regelmatig gegevens te synchroniseren telkens wanneer deze is verbonden met wifi.

    Ga hiervoor naar Instellingen > Wachtwoorden en accounts > Nieuwe gegevens ophalen, schakel Push in en stel het Ophaalschema in op Automatisch.

  9. Importeren van simkaart. Als u zich afvraagt hoe u contacten op de iPhone kunt herstellen nadat u van telefoon bent veranderd, moet u mogelijk een handmatige import vanaf uw simkaart starten. Ga hiervoor naar Instellingen > Contacten en tik op SIM-contacten importeren.

    Als je meerdere accounts hebt die aan je iPhone of simkaart zijn gekoppeld, wordt je gevraagd om te selecteren welke je als bron wilt gebruiken. De optie om vanaf een simkaart te importeren is mogelijk ook alleen beschikbaar in bepaalde regio's.

  10. Verwijderde accounts opnieuw toevoegen. Als je onlangs een account van je iPhone hebt verwijderd, zijn je contacten mogelijk ermee verbonden. Voeg eenvoudig het account opnieuw toe en kijk of uw contacten terugkomen.

  11. Reset netwerkinstellingen. Hiermee worden al je wifi-instellingen verwijderd, maar het is ook bekend dat het ontbrekende iPhone-contacten repareert. Ga hiervoor naar Instellingen > Algemeen > Reset en tik op Netwerk resetten Instellingen.
  12. Voer een iTunes-herstel uit. Als je een back-up van je iPhone hebt gemaakt naar iTunes op je computer, controleer dan je back-up vanuit iTunes om te zien of je ontbrekende contacten aanwezig zijn. Als dit het geval is, kunt u uw iPhone herstellen vanaf deze back-up.

    Als je dit doet, worden alle wijzigingen die op je iPhone zijn aangebracht sinds die back-up is gemaakt, verwijderd.

Aanbevolen: