Wie heeft mijn Instagramverhalen bekeken?

Inhoudsopgave:

Wie heeft mijn Instagramverhalen bekeken?
Wie heeft mijn Instagramverhalen bekeken?
Anonim

Je kunt niet zien wie je normale Instagram-foto- of videoberichten heeft bekeken, maar het is vrij eenvoudig om erachter te komen hoe je kunt zien wie je foto- of videoverslagen heeft bekeken.

Deze instructies zijn van toepassing op Instagram voor Android, iOS en iPadOS.

Hoe te zien wie je Instagramverhalen heeft bekeken

  1. Tik op je profielfotoballon bovenaan je feed om je verhaal te bekijken.
  2. Kijk naar de linkerbenedenhoek van je verhaal. Als een van je volgers het al heeft bekeken, zie je een of meerdere profielfoto's met daaronder een 'gezien door'-label.

    Image
    Image

    Als je deze indicator nog niet ziet, tik dan op X in de rechterbovenhoek om het verhaal te sluiten en wacht nog even tot je volgers het zien. Herhaal na het wachten stap drie en vier.

  3. Tik op de profielfoto-bubbels met het Gezien door label om het weergavetabblad te openen. Je ziet een lijst met alle mensen die je verhaal hebben bekeken, samen met het totale aantal weergaven in de linkerbovenhoek. Tik op de X in de rechterbovenhoek als je klaar bent.

    Image
    Image

    Tik op de profielfoto of naam van een kijker om rechtstreeks naar zijn/haar profiel te gaan. Je kunt ook op de drie stippen naast hun naam tikken om het verhaal te verbergen zodat de persoon het niet opnieuw kan bekijken of op het mailpictogram naast hun naam om een direct bericht te sturen.

  4. Pas de instellingen voor het bekijken en delen van je verhaal aan door op het tandwielpictogram in de linkerbovenhoek van het verhaal te tikken. Vanaf hier kunt u de volgende opties configureren:

    • Verhaal verbergen voor: selecteer mensen uit je lijst met volgers om dit verhaal voor hen te verbergen.
    • Close Friends: Maak een lijst met goede vrienden als je dit verhaal alleen met specifieke mensen wilt delen.
    • Berichtantwoorden toestaan: Sta je volgers of alleen volgers die je volgt toe om op je verhaal te reageren of schakel reacties helemaal uit.
    • Delen toestaan: laat je volgers foto's en video's uit je verhaal delen als berichten.

    Pas je verhaalinstellingen aan wanneer je maar wilt, zelfs als je momenteel geen live verhalen hebt, vanuit je accountinstellingen. Open je profiel, tik op het menupictogram in de rechterbovenhoek, tik op Instellingen, scrol omlaag naar Privacy en beveiliging en selecteer Verhaal Bediening

  5. Controleer je meldingen door op het hartpictogram in het onderste menu te tikken na de 24-uursverloopperiode van het verhaal. Na de vervaldatum zou u een automatische melding moeten ontvangen die u vertelt hoeveel mensen uw verhaal hebben bekeken. Tik op die melding om het weergavetabblad van het verhaal te openen om te zien wie het heeft bekeken.

    Image
    Image

    Vergroot de kans dat je verhaal door meer van je volgers wordt bekeken door het langer te bewaren dan de standaardperiode van 24 uur. Om dit te doen, hoeft u alleen uw verhaal als hoogtepunt in te stellen. Tik om je verhaal te bekijken en tik vervolgens op de knop Markeer rechtsonder. Hoewel het na de periode van 24 uur uit de feeds van je volgers zal verdwijnen, blijft het op je profiel staan totdat je het verwijdert.

  6. Overweeg om je Instagram-profiel op privé te zetten als je niet wilt dat mensen die je niet volgen je verhalen kunnen zien. Zolang je profiel openbaar is, kan iedereen op je profielfoto tikken om je verhalen te bekijken.

Telkens wanneer je het verhaal van iemand anders bekijkt, kan die persoon zien dat jij het hebt bekeken. Er is geen manier om de verhalen van andere mensen anoniem te bekijken, dus als je niet wilt dat iemand weet dat je hun verhalen bekijkt, zijn je enige opties om het via het account van iemand anders te bekijken of het helemaal niet te bekijken.

Aanbevolen: